Red Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 bi kaç güne uzun bi video gelcekti sanırım yanlıs hatırlamıyosam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Battlefield'ı battlefield yapan unsurları görebilsek artık yeni videolarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Red said: bi kaç güne uzun bi video gelcekti sanırım yanlıs hatırlamıyosam 17 nisan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 SS'lere bakın, detay seviyesi bitiriyor olayı resmen: http://www.ea.com/battlefield3/images Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 http://fr33man.nl/bc2/wp-content/uploads/2011/03/17e3e596hots-Sniper.jpg şu resimdeki yaralı askerin donuk yüz ifadesi ve ölürken bile tetiğe basmaya hazır olacak şekilde eğitilmiş olmasıyla dalga geçiyorlardı /v/de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 çok güzel grafikler. Hatta BC2den de daha güzel olucak gibi Ama bu ea çok grafik fetişisti ya.. Varsa yoksa grafik detay takıntılılar mı ne her oyunlarında yüksek seviye grafikleri hedefliyorlar. Sağlam bilgisayarın varsa oynarsın anca.ooh adamların pipisinde değil millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 saglam bilgisayarı olmayan oynamasın biz konsolda oynarız :) o değilde şu ara cıkan fpslerden hiç biri bad company 2 tadı vermiyor ya bc2 hakkaten çok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 benim konsolum yok ama :( BC2 yi ilk aldığımda aşık olmuştum sürekli oynuyordum ama çok fazla oynayınca sıktı artık. Sıkmadı da çok monotonlaştı. Ayrıca ben bc2yi bf2den sonra daha çok sevmiştim. Şimdi bunlar bf3ü bf2 gibi yaparlar, güzelliği kaçar.. Mesela tüm kitlerde tek tip, en fazla 2 tip silah. Kötü bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 bf3'ün konsol versiyonunda cs_assault haritası olcakmış, 24 kişiye diğer mapler büyük gelir diye http://i1104.hizliresim.com/2011/4/14/12396.gif sayıyla ilgili düzeltme dfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 bf43 üde 24 kişi oynuyoruz bi sıkıntı yok çok eglenceli.aa pardon sen oynayamıyodun ahhah valla 24 kişi iyi bfc2de de hani hiç adam azlıgı çekilmiyor.daha bf3 maplerininde çok büyük olcagını sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 BF3 map'leri konsollara göre küçültülecek diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 eski tartışmaları alevlendirmek adına .. konsolda, gamepad'le FPS mi oynanır yaa, super mario mu oynuyosun asfad :) vidyo gelmedi mi hala yeni ya, iple çekiyorum (17 nisan demişler 15 hatırladım asd ). Oyun çıksa alsak da aksak squad squad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=TfrrAp1blaM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 öh ama yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 müzik konusunda kesinlikle olayı bitirdiler.oyun piyasaya cıkmasada olur haha LathspeLL said: BF3 map'leri konsollara göre küçültülecek diye biliyorum ben. muhtemelen bc2 haritalarından biraz daha büyük olur.ucaklar falan var cunku harita dışına cıkarsın her saniye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 preorder ettim şimdi gaza gelip, inşallah pişman olmam lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 bilgisayar kaldırmazsa pişman olabilirsin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 razzRaziel said: bilgisayar kaldırmazsa pişman olabilirsin sdf bad company 2 yi full detay oynuyorum sorunsuz herhalde olmam diye düşünüyorum en fazla biraz detay kısarim ama oynarım herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 dx10 olcakmımış bf3te de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 baya tırt duruyo, yaw adamlar hala anlamadı grafiğin herşey olmadığını, baya bok gibiydi bad company 2 de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 http://api.ning.com/files/N7OZ1nhsdWcq6EGwzylcmeVC0*wrlEWW8mKFLNQkpHtw9HoAXOcSXgyarsj5swBfZG6cFVIUNhwRkiiJcCWBfX8CguHK5r6a/Troll_fail.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 çok güzel lan şu son trailer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 ben ciddiyim ya multisini bilmemde bad company nin geri kalan herşeyi bok gibiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 abi sp zaten 4 saat süren bi oyun ne beklenebilir ki en fazla. multisi çok eğlenceli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 online oynamadan herhangi bir battlefield oyununa yorum yapmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar