Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 75 tl günlük kampanyaymış bi arkadaş didi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 o zaman genel bi günlük kampanyaydı o herşeyin fiyatı artmış cunku sitede işlemciler monitorler geçen gün baktıgımla alakaları yok sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 olabilir vatan-gold broların ne yapacağı belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 nerden almalı bu oyunu gidip 90tl bayılmak istemiyorum senddit 80e geliyor bir farkı yok rus keyi diyorsunuz tırsıyor insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 bugünkü battleblog'un olayı sanırım; http://www.youtube.com/watch?v=u5eLbPQt_Pk&feature=feedu daha ben de izleyemedim yüklemiyor videoyu lol edi: olm single playerı da hayvani oluyor bunun ya... yalnız bugün bi beta duyurusu beklerken bunun gelmesi hayal kırıklığı da yarattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Abi küfür edicem adamlara, "beta beta" diyorlar aylardır, hala birşey duyurmadılar, oyunun çıkmasına 1 ay var ve hala böyle TEASER yayınlıyorlar. Sırf mal EA'nın Activision ile savaşı yüzünden böyle azar azar reveal edip hype'ı yüksek tutmaya çalışıyorlar. Ulan bütün dünya alacak işte oyunu daha ne kasıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Oha o ne ya çüş be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 http://img716.imageshack.us/img716/3891/dicedrp.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 vay babayın kemugune 1080p izleyince grafikler kötüleşti birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Red said: o zaman genel bi günlük kampanyaydı o herşeyin fiyatı artmış cunku sitede işlemciler monitorler geçen gün baktıgımla alakaları yok sdfs %25 indirim vardı vatanda o gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 şöyle bişey gördüm forumda, artık çaresiz umutlar ama nabalım; http://i58.photobucket.com/albums/g270/duckhunt101/911.jpg beta date şeysi gibi şey şey. ammavelakin, fake. videoya baktım, yok öyle bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 11 eylül göndermesi abi o bariz fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 fake abi, adam fotoşortta yapmış dsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 LathspeLL said: oyunun çıkmasına 1 ay var ve hala böyle TEASER yayınlıyorlar. off hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 oyun kaç dolar ? bi de sistem gereksinimleri nasıl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 ön siparişi nerden verdiniz ekstra bişey veriyorsa pre order a öyle alayım ben de rusçu falan denmiş beynim basmadı 30 liraya rus serverları mı sadece orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Ben Origin'den aldım, 110 TL falan verdim, Back to Karkand DLC'si bedava, birde beta'ya 48 saat önceden giriş hakkı veriyor, 1-2 ıvır zıvırıda var. Nerden alırsanız alın ama Limited Edition alın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 nedir limited olanın olayı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 http://www.sendit.com/games/platforms/pc/battlefield-3-limited-edition/10353529.html senditte limited'a 30 yuro diyor arada 20 yuro var bunda bide kutusu da var hadi posta 15 yuro desen yine kurtarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 pound o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 ulan hep karıştırıyorum ya bikez yine fena girmişti bana senditten, peki burdan alsam origin'de oynayanların falan serverı ayrı olmaz değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 girersin herhalde neden farklı olsun ki serverlar?origin ne ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 nebilim steam gibi bişey heralde senditten 92liraya geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 senditten o kadara geliyorsa vatandan al daha iyi aynı fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 vatandan ön sipariş verdim world kart ile 6 taksit 75 tl ye felan geliyor. Şimdi bu Limited edition mu oluyor noluyor beta neyin oynayabilcez mi yoksa bi t shirte yidiler mi bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar