Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şimdi alpha'da direk battlelog kullanılıyordu, Origin'den oyunu aç dediğin zaman direk browser'ı açıp siteyi açıyordu.

Battlelog'da browser için bir add-on yükletiyor, sürekli check ediyor BF3 up-to-date mi diye. Browser gayet hızlı çalışıyor, gördüğüm en hızlı arayüz diyebilirim. Gmail sayfası gibi çalışıyor. Ordan sunucu çekip Join dediğin zaman 15 saniyede sunucuya bağlanıyorsun, 20. saniyede sınıfını seçmiş savaşa başlamış oluyorsun. Yani hızı şaşırtıcı. BF3 gibi her yönüyle büyük ölçekte ki bir oyunu açıp oyuna girmesi L4D2 loading'inden, CS: Source boot + loading'inden daha hızlı olması şaşırtıcı.

Ama tabiki bu browser olayı saçmalık. In-game browser olması lazım. En azından in-game HTML browser falan olsun ordan bağlanalım. Her sistemde aynı hızda çalışmayabilir.

Binbir soru geliyor insanın aklına. Single oynasak bile oyunu browser'dan mı açıcaz gibi.
Mesaj tarihi:
bi de oyunu direk açamıyo muyuz mesela, bi sunucuya falan girmek istemiyorum, oynamıcam sadece oyunu açıcam, optionsa falan giricem mesela. originden launch diyince browserı açıyorsa bunu nasıl yapıcam ben?
Mesaj tarihi:
Demize99;19710877 said:
Not far off guys, I'm impressed. There's one BIG thing you're missing though, I think you'll be pumped when the surprise is revealed.

And no, I won't tell you if you figure it out! I gotta Troll somehow!

şunun sırrını çözmeye çalışırken başka bişey buldum;

http://i53.tinypic.com/2569vs2.jpg
http://i51.tinypic.com/auuzd4.jpg
http://i53.tinypic.com/5krslj.jpg

Mesaj tarihi:
demian said:

"The tables have turned. A day after we gladly reported that console gamers would be getting this great PC feature called “server browser”, we can now report that PC gamers won’t have an in-game server browser. DICE’s Alan Kertz has confirmed that in order to switch servers, you have to exit Battlefield 3, and use Battlelog to find another server and join. "

Cok cilgin bir rage baslayacak net'te. Esek gibi koyucaklar sonra.
Mesaj tarihi:
maxigenous said:

LathspeLL said:

hahahahaahahahHAAHHA maxi gelmiş, geliş yine bomba.

niye yahu ne güzel akıyorduk "smooth" bir şekilde. break dance koymuş adamlar ona da saygı göstermek lazım.

hahahaha
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

ahahahahah

abi bence bc2'yi sorunsuz çalıştıranlar bunu da sorunsuz çalıştıracak. grafik motoru daha gelişmiş olsa da sonuçta direk pc'ye yapıldığından daha stabil olacaktır diye tahmin ediyorum. o yüzden frostbite 1 ile 2 arasındaki teknoloji farkından doğan "kaldırmayacak" korkusuna lüzum yok bc2'de sorun yaşamadıysanız. ha eğer yaşadıysanız gege.

doğru mu bu ya? öyleyse kalkıp oynamaya başlayacağım çünkü asfsdf
Mesaj tarihi:
bc2'den biraz daha iyi sistem ister, ha bc2'yi en dusuk ayarlar en dusuk ekran cozunurlugu 20 fps zar zor calistiriyorsan oynanmaz tabi. gerzek konsol portu olmayacagi icin pek sorun cikmaz.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...