knoxville Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 yeni F2000 yüzleri güldürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 kendi pingimizide görebiliyoruz çok şükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Daesu said: rus patch düşerse haber edin. siyah ekran gene. al kardeşim. http://pastebin.com/0sesgL7A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbarX Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Daesu said: Daesu said: rus patch düşerse haber edin. siyah ekran gene. al kardeşim. http://pastebin.com/0sesgL7A biz bu dosyayı nereye çıkartıcakdık kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Ben depo aramaya başladım. yeterli alana sahip bi yer tuttugumda aha bundan yapacam. Kimler gelir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Recon silahları için flash supressor gitmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 yamada yapılanlar nedir birde yeni exp ne zaman geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Millet ağlıyor forumda. Oyun patlamış iyice. Tecrübe eden oldumu ? Ben patchi çekmeye çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 patlamış derken? bende hiç bi sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 video mükemmel! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 server browser'da ping'leri göremiyorum ben. Var mıdır bunun bir çöüzümü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 bende de öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 hel marş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 artık suppres galiba stack oluyor. ağır ateş aldında iken dibimdeki adamı bust'le vuramadım. ekran normalden daha fazla buğlanıyor birde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 deathmatch harita degisiklikleri cok güzel olmuş bence 0 spawn kill yedim 5 harita boyunca. cok net performans artışı var, ilkkez adam gibi karkand map oynayabildim. browserda pingleriniz görünmüyorsa pb yi update edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaerFegaR_ Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 knoxville said: yeni F2000 yüzleri güldürdü weapon değişikliklerinde yazmıyor f2000e bir update ama, nerf öncesi hale dönse fena olmazdı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 F2000 Recoil up 0.3 -> 0.26 bu var şu an görebildiğim sadece. symthic'de bekliyorum yeni değerleri. eğer spread de düşürüldüyse tekrar kullanılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 mahmud_mahmudov said: off (tu) allah belanı versin EA. Ergenleri mutlu edeceğim diye serinin azına sıctın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 concept video bu arada farkındasın? biraz cpt. Sgt. obviousluk yapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 ra'in çöküşüne atarlanmış bence - lt. col. obvious over and out. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 artık bf3 oynayan yok mu ya? bir ara konuşurduk oynardık girerdik, sonra sürekli chat programı değiştirildi, sonra da kimse oynamaz oldu. takım çalışması olmadıktan sonra sıkıcı oluyor oyun. uzun süredir giresim de gelmedi hiç o yüzden. patidekiler tümden oyun oynamayı bıraktı herhalde, bf3 dışında da oyun dönmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Valla ben oynuyorum gun asırı ama teamspeak felan olursa tadı anca öyle çıkıyor bence . Teamspeak serverda yok patide.. ee bir araya gelsek nasıl olacakki ? Konuşamadıktan sonra :/ Son olarak Back to kankard paketini aldım originden ama bir turlu download linki yok sinir oldum yahu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 1.5gb patch indirmişti bu 2 gün önce o bitti yükledi şimdi gene 1.5gb indiriyor. bu origin nekadar kötü bi program ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=mQs0mNZva2A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar