Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Zaten posta posta alıcam parçaları, önce anakartı alıyorum, sonra işlemci ram falan, en son ekran kartına geçicem yenisi çıkmasın diye aynı fiyata. Çok planlı ilerliyorum.
Mesaj tarihi:
Red said:

commander konsola gelmemesi isabet

gamepadla olacak iş değil o

gamepadla age of empires oynamak gibi bişi

abi bunu anlatmaya çalıştım bf3 forumlarında ağlak konsolculara, adam bana radial menülerin mucidi konsollardır dedi ya. hayır sonra olmadığını görücekler bu sefer de "REÖRERÖE DİCE ÇOK KÖTÜ YAPMIŞSIN KOMOROZU" diye çemkircekler forumlarda.
Mesaj tarihi:
sanırım EA supporttan birisi bf3 open beta tarihini ağzından kaçırmış;

said:
899137695: But my last question: Have the date for the open beta of Battlefield 3 been announced?
Anonymous.: September 1st.
899137695: Really!? The open beta to Battlefield 3?
899137695: When will the 48 hour people get access then?
Anonymous.: That will all be released when the Beta gets closer.
899137695: Ok. So the open beta will bre released the September 1st?
Anonymous.: I can not say, you will have to wait for your email with more info.
899137695: Ok. Thanks. Goodbye!
Mesaj tarihi:
LathspeLL said:

Az kaldı az... Alpha'ya doyamadık, beta'da muhtemelen bu son gösterilen conquest modunda olacakmış. Olursa inanılmaz olur.

Abi ne kadar iyi onu söylesene, böyle ciddi söyle ne kadar iyi olduğunu böyle :/
Mesaj tarihi:
LathspeLL said:

Oyuna girip ilk kez düşmana ateş ettiğinde anlayacaksın ne kadar iyi olduğunu :D.

ve bu adam bunu alpha versiyon 32 kişilik rush modu için söylüyor. full release 64 kişilik conquest'i düşün bir de.

yine kirlendi don :(
Mesaj tarihi:
bc2'nin konsol kırması olduğunu düşünürsek ve bf3'ün direk pc için yapıldığını düşünürsek, EA, lan desteğini mutlaka koyacaktır. DICE mutlaka koymak İSTEYECEKTİR ama EA izin vermeyecektir.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...