Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 şu an bf3 için upgrade yapmak çok mantıklı değil. bi bekle çıkmasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Zaten posta posta alıcam parçaları, önce anakartı alıyorum, sonra işlemci ram falan, en son ekran kartına geçicem yenisi çıkmasın diye aynı fiyata. Çok planlı ilerliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmreVeryMuch Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Çok acil ekran kartı almam lazım, ve şimdiden organizasyonlar planlansın. Herkes su oyunu orjinal alsın adam gibi ki lan partilerde akalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Dolar kac TL haberin yok galiba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Var aga sektörün içindeyim, o dolar düşmeyecek zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmreVeryMuch Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Kobaylık yaparım yine alırım BF3, D3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Red said: commander konsola gelmemesi isabet gamepadla olacak iş değil o gamepadla age of empires oynamak gibi bişi abi bunu anlatmaya çalıştım bf3 forumlarında ağlak konsolculara, adam bana radial menülerin mucidi konsollardır dedi ya. hayır sonra olmadığını görücekler bu sefer de "REÖRERÖE DİCE ÇOK KÖTÜ YAPMIŞSIN KOMOROZU" diye çemkircekler forumlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 sanırım EA supporttan birisi bf3 open beta tarihini ağzından kaçırmış; said: 899137695: But my last question: Have the date for the open beta of Battlefield 3 been announced? Anonymous.: September 1st. 899137695: Really!? The open beta to Battlefield 3? 899137695: When will the 48 hour people get access then? Anonymous.: That will all be released when the Beta gets closer. 899137695: Ok. So the open beta will bre released the September 1st? Anonymous.: I can not say, you will have to wait for your email with more info. 899137695: Ok. Thanks. Goodbye! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Az kaldı az... Alpha'ya doyamadık, beta'da muhtemelen bu son gösterilen conquest modunda olacakmış. Olursa inanılmaz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 1 eylülde tarihi announce edecek de olabilirler. 1 eylül olmasın daha bilgisayarı ekime anca upgradelerim ben öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 LathspeLL said: Az kaldı az... Alpha'ya doyamadık, beta'da muhtemelen bu son gösterilen conquest modunda olacakmış. Olursa inanılmaz olur. Abi ne kadar iyi onu söylesene, böyle ciddi söyle ne kadar iyi olduğunu böyle :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Oyuna girip ilk kez düşmana ateş ettiğinde anlayacaksın ne kadar iyi olduğunu :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmreVeryMuch Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Kalbim duracak oynarken şunu. O kadar Generation: Kill oyun ki bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 amazonda 59 Dolar pre order kutulu pöff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 LathspeLL said: Oyuna girip ilk kez düşmana ateş ettiğinde anlayacaksın ne kadar iyi olduğunu :D. ve bu adam bunu alpha versiyon 32 kişilik rush modu için söylüyor. full release 64 kişilik conquest'i düşün bir de. yine kirlendi don :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmreVeryMuch Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Ben çok ciddi bir artış bekliyorum lan partilere katılımda su oyun yüzünden. Almayanları atalım patiden direk, videoya gel oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Yalnız BF3'ün LAN desteği yoktur muhtemelen. BC2'de var mıydı? Alpha'da 32 kişilik oyunda tek bir araç vardı ama yinede intense'di combat. Yani bunu şu son map'te oyunu düşünemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 bc2'nin konsol kırması olduğunu düşünürsek ve bf3'ün direk pc için yapıldığını düşünürsek, EA, lan desteğini mutlaka koyacaktır. DICE mutlaka koymak İSTEYECEKTİR ama EA izin vermeyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Düzeltme yap, DICE mutlaka koymak İSTEYECEKTİR ama EA izin vermeyecektir. Şimdiden oyun Origin'siz ve muhtemelen battlelog'suz çalışmayacağı kesin gibi. Bunlar varken LAN? Zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 lan desteği yok diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 şu da dursun burda sdf http://h4.abload.de/img/animationd1vpw3.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmreVeryMuch Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Yahu lan olmayacagı çok belli zaten. Adam gibi alın oyununuzu LAN partilerde legit legit oynarsınız. Fakir misiniz nesiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 http://h6.abload.de/img/dsadsadsads47vn.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 ahaha o değilde bu oyun tma bağıra bağıra oynamalık jetin içinde böyle LAAAAAAAAAAAAAAN diye füzeleri göndereceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmreVeryMuch Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 ABİ GAMEPLAY GİFİYLE GAZA GELİYORUM BİRŞEYLER YAPIN İMDAT AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar