Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 4gb ddr3 satıyorum ahmet 70tl, 1 yıl bile olmadı alalı :P
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 yeni sqdm oynamaya başladım da squad ımı göremiyorum. not in squad diyor. ama fraglistte squaddayım. bu heriflerin üzerinde spawn olamıyomuyuz ?
Bright Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 moriQ said: yeni sqdm oynamaya başladım da squad ımı göremiyorum. not in squad diyor. ama fraglistte squaddayım. bu heriflerin üzerinde spawn olamıyomuyuz ? Bug o ya, squad change yapinca bir kac kere duzeliyor.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 45 levele çoklukla müyendiz sonunda da bombacı mülayim olarak ulaşmış bulunuyorum. Ancak demin bir AH-6J LITTLE BIRD uçuran elemanı öldürme çabalarım sonucu ben de bi kıpırdanma bi aydınlanma oldu. Lan niye heli pilotu olmuyom artıkın dedim, hazır logitech F310 padde varken niye bi bröve almıyorum dedim. Şimdi gunnera ihtiyaç olmayan bu Little Birdle başlamayı düşünüyorum, bu heli hangi haritalarda var bildiğiniz? Canalsta ve Damavandda olduğunu biliyorum ama başka hatırladığınız var mı? Z-11W denilen de bu Ah-6'nın Rus versiyonu mu oluyor? Onun olduğu haritaları da yazarsanız sevinirim. Bi de hangi helide hangi özelliklerle takılayım başlarda ve sonraları?
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Ya benim padde 2 analog joystick var 1 tane dörtlü yön tuşları var, ancak heliyi (veya tankı) bunlara atamaya kalkınca yükselme tuşuyla alçalma tuşu üstüste binmiş gibi sayıyor ve aynı şekilde tankta ileri gitmiyor. Mode tuşuna basıp dörtlü yön tuşlarına atıyorum yine aynı durum, napacaz? :S
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 beyler bf3 için rus keylerınden almayı düşünüyorum ne gibi sıkıntısı var bu rus keylerinin. bi oynayan biri acıklasa güzel olur valla
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 hiç bi sıkıntısı yok, hepimiz Rusçudan aldık zaten, bitek yamasını indiriyorsun direk İngilizce oluyor
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 ne bileyim avrupa serverlarında falan banlanma riski falan yok dımı. gerçi server yapasını da bilmiyorum oyunun. ea games in kendı serverları mı var sadece
Bright Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Rus keyleriyle banlanma sansi var ama daha ban yiyen gormedim, duymadim. Helikopteri mouse + kb dururken neden gamepadle ucurmaya calisiyorsun, hic gerek yok. Scout heliler damavand conquest/rush, kharg conquest, canals rush'ta (atakta) mevcut. Ilk etapta stealth / flare / heatseekerlarla basla, alistiktan sonra laser designator / flare / guided missile veya javelinler cok can sikarsa stealth/ecm/guided'a donebilirsin. Heliyi ilk bos serverlarda calis 1P start olan, daha rahat olur oyle. Evet Z-11, little bird'in rus versiyonu ancak little bird'e gore cok buyuk ve daha hantal.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 eyw çok sağol edit: Bende o şekilde tek kişiyle açılan boş serverlarda çalışıyorum ama ben girdim mi 5-10 dakkaya bi lavuk damlıyor her ne hikmetse, ardından bi başkası derken ışığı gören geliyor ve bildiğin normal maça dönüyor asdsaddsa bi de ilk başlar çok sancılı oluyor bişi açılmadan, direk indiriyor karşıdaki uçak ve heliler beni, sonra yarım saat boş heli kovala:S
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 oyunu satın aldım an itibariyle orginden Evillldead i eklersenız can yoldaşı olurum. uğrunuza ölürüm. siper olurum size.
Bright Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 "Tatar Ramazan" said: bi de ilk başlar çok sancılı oluyor bişi açılmadan, direk indiriyor karşıdaki uçak ve heliler beni, sonra yarım saat boş heli kovala:S Bos serverda boostla heliyle, hem inme-kalkma antremani olur :)
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Bright, gamepadle dün çalıştım biraz, artık sürüşte pek problem yok. Şu an Stealth-Flare-Heat Seeker açtım, scoutta da Flare açıldı. Ama savaş esnasında havada kalmak çok zorluyor, müyendizler olmasa da uçaklar ve Mobil AA cidden başa bela, arada iyi heli pilotu da çakıveriyor kafama:S Alçaktan gideyim desen tanklar salça oluyor bu seferde:D
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 EVIL_DeaD said: oyunu satın aldım an itibariyle orginden Evillldead i eklersenız can yoldaşı olurum. uğrunuza ölürüm. siper olurum size. Evillldead bu isimde (3 L ile) kullanıcı bulamıyor Origin, emin misin doğru yazdığına? Ayrıca almışken ve baya oynayacaksan, ek paket Back to Karkand'ı da al bence. Harita-silah-araç eklentileri var, o olmadan yeni haritalarda oynayamazsın.
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 "Tatar Ramazan" said: EVIL_DeaD said: oyunu satın aldım an itibariyle orginden Evillldead i eklersenız can yoldaşı olurum. uğrunuza ölürüm. siper olurum size. Evillldead bu isimde (3 L ile) kullanıcı bulamıyor Origin, emin misin doğru yazdığına? Ayrıca almışken ve baya oynayacaksan, ek paket Back to Karkand'ı da al bence. Harita-silah-araç eklentileri var, o olmadan yeni haritalarda oynayamazsın. evet 3 tane L var. http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Evillldead/stats/397823704/ hatta stats linki verim biraz buna alısayım. genelde millet ek paket maplerınde mı takılıyor. ona göre ek paket de alırım
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 hadi girin oynıyalım +3 bekliyorum http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/mulgear/ gogo
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=2bjTRRnfEC4 ESKI EVET AMA GAZA GETIRIP OYUNU ACTIRDI
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 o ne biçim video ya, 15 tane keklik önüne diziliyor falan düzmece gibi geldi valla, hem de o dürbünlen metroda kapalı alanda hmmmm
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 en sevmedigim map. 5 dk sonra herkes merdivene yatıp rpg sallıyor oyun mw ye dönüyo
xunn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 G36c'nin ne kadar aptal derecede iyi bir silah oldugunu gördüm videoda. BASILI TUT PAMPA.
xunn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 FGJFKREYHWRH http://i.imgur.com/PIjSv.jpg
Öne çıkan mesajlar