Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bone said:

karar verin hangisi daha iyi?

Hepsi farkli classin silahlari, hepsi iyi.

Karkand haritalari diger haritalardan cok farkli ve cok daha keyifli, BF3'un sekli semali degisti yeni haritalarla.

EDIT. H&K G53 silahin tam adi. Karkandi almadan gecmeyin. Engineer'da g36, g53; supportta mg36, m27 foregriple veya herhangi bi belt-fed LMG bipodla; assaultta m416, m16, l85a2; recon'da m98 veya yerine gore 870mcs slug/buckshot su an icin en iyi silahlar gibi gozukuyor.
Mesaj tarihi:
aquila said:

her updatele biraz daha gidiyo performans.

Aynen. Baya hizli yukluyor artik.

edit: iyiye gidiyor okumusum ya ben onu. Bende iyiye gidiyor. Sizde neden oyle bilemedim.
Mesaj tarihi:
official forumlarda karkand almayan arkadaşlar şikayet ediyolar oynayacak adam bulamıyolarmış lol karkand almak zorundamıyız diyolar eski mapleri çeviren sunucu yok şu an doğru düzgün ama genede metro,tehran gibi mapleri tercih ediyorum ben onların zevki ayrı yaw...

bu arada faması unlock ettim dün akşam hayatımda iron sighti bu kadar kötü olan bir silah daha görmedim ama ilk scope unlockundan sonra resmen akıyor alet ama oraya kadar bile işkence oldu 10 kill almak o iron sight ile..
Mesaj tarihi:
şu mobile aa yuzunden hava araçlarından sogudum şahsen

mapler bu alet için baya kucuk yani.dogfightı öldürüyor alet.rakip takımın helicopteri jeti infantrynin javelini stingerı derken böyle bi alet çok anlamsız gerçekten

hyr madem böyle bi alet yaptın.neden heatseeker upgrade i koyarısn arkaadaş

demin uyuz olum.gittim map başında kaptım mobile aa

resmen eziyet çektirdim ölmeden bitirdim mapi.hatta bi ara gittim onların base in yakınlarıda dağa taşa sakladım.kalkar kalmaz indirdim

hiç keyif almadım.kaldırsalar şnu keşke
Mesaj tarihi:
Yok lan en süper alet o oyunda, herkes onu kapmak için koşturuyor en başta lol

Bi de bu jetlerin direk yer araçlarına lock olma olayı yeni geldi sanırım, repair toolsuz dolaşılmıyor artık bu yüzden paso yangın çıkıyor tankta.
devamlı biri locklanıyor, hatta bi kez tamir için indiğimde tankı kaptırdım o derece adasddassadasdsad
Mesaj tarihi:
Nekro said:

oha kepçe gelmis yeni vehicle nasıl bişey ne işe yarıyo

dün olabilecek en efektif kullanımı ortaya koyduk bobcat'in 3 kişi. her işe yaradığını söyleyebilirim.
Mesaj tarihi:
exp pack e gelmis sadece heralde kepçe. yeni haritaları falan da göremiyorum ben serverlarda zaten.

Mobile AA nın A10 ile çok güzel eline verebiliyorsun. Yüksekten ucarken taramaya başlayınca direk yerini belli ediyor zaten. Hemen bi U dönüşü yapıp rocket podları sıralıyorsun arkasındanda main gun ile tarayınca patlıyor direk.
Rush maplerinde özellikle AA ları aglatiyorum sonra heli falan alip heatseekerla vurmaya calisiyo nooblar
Mesaj tarihi:
Bu heatseekerlari jetlere karsi bufflayip jet canon'u heliye karsi nerflediklerinden beli tadindan yenmiyor ya heli. Scrub jetler de vuramiyor artik iyi olmus.

Laser designate kullanmayan takim direk heli rape'e mahkum.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...