xunn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Bende de çok fazla kasıyor yeni mapler. Baya baya piyade oynayamıyorum anca heli falan.
aquila Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 her updatele biraz daha gidiyo performans.
Bright Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Bone said: karar verin hangisi daha iyi? Hepsi farkli classin silahlari, hepsi iyi. Karkand haritalari diger haritalardan cok farkli ve cok daha keyifli, BF3'un sekli semali degisti yeni haritalarla. EDIT. H&K G53 silahin tam adi. Karkandi almadan gecmeyin. Engineer'da g36, g53; supportta mg36, m27 foregriple veya herhangi bi belt-fed LMG bipodla; assaultta m416, m16, l85a2; recon'da m98 veya yerine gore 870mcs slug/buckshot su an icin en iyi silahlar gibi gozukuyor.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Karkand gerçekten kasıyor, spikelar giriyor hatta timeout olup oyundan düştüğüm de oluyor, önceden olmuyordu en kalabalık yerde bile.
Bright Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Timeout olduguna emin misin serverlar arada cokuyor cunku su aralar, onceden olan bir sorundu, duzeltmislerdi, gene basladi dlc'den sonra.
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 aquila said: her updatele biraz daha gidiyo performans. Aynen. Baya hizli yukluyor artik. edit: iyiye gidiyor okumusum ya ben onu. Bende iyiye gidiyor. Sizde neden oyle bilemedim.
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 official forumlarda karkand almayan arkadaşlar şikayet ediyolar oynayacak adam bulamıyolarmış lol karkand almak zorundamıyız diyolar eski mapleri çeviren sunucu yok şu an doğru düzgün ama genede metro,tehran gibi mapleri tercih ediyorum ben onların zevki ayrı yaw... bu arada faması unlock ettim dün akşam hayatımda iron sighti bu kadar kötü olan bir silah daha görmedim ama ilk scope unlockundan sonra resmen akıyor alet ama oraya kadar bile işkence oldu 10 kill almak o iron sight ile..
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 ironsuz cs styla aldım ben canals tdm girip biri bana default vehicle sensini yazabilirmi ?
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 yükleme baya bi hızlandı updateden sonra fakat bu arada sürekli olmasada çoğunlukla server her map değiştirdiğinde loading ekranında takılıp kalıyor ve kapatıp açmam gerekiyor ne saçmalıktır
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 eski haritaları aynı yavaşlıkta yüklüyor bende yeni haritaların yüklemesi 5 saniye falan sürüyor
liberal Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 rüyamda bf3 oynarken gördüm kendimi. lanet olsun ya..
Bright Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 famasinki iron sight diil direk cast iron door bildigin sdsfsf
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 oha kepçe gelmis yeni vehicle nasıl bişey ne işe yarıyo
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 içinde düşman varken çok pis patlatılıyo ahahaahh bi koymuşum javelini fezaya uçtu
Bright Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Forklift cok rezalet ya, cipin yavas versiyonu, kepce koysalarmis da bari onden mermi yemeseymis falan.
Red Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 şu mobile aa yuzunden hava araçlarından sogudum şahsen mapler bu alet için baya kucuk yani.dogfightı öldürüyor alet.rakip takımın helicopteri jeti infantrynin javelini stingerı derken böyle bi alet çok anlamsız gerçekten hyr madem böyle bi alet yaptın.neden heatseeker upgrade i koyarısn arkaadaş demin uyuz olum.gittim map başında kaptım mobile aa resmen eziyet çektirdim ölmeden bitirdim mapi.hatta bi ara gittim onların base in yakınlarıda dağa taşa sakladım.kalkar kalmaz indirdim hiç keyif almadım.kaldırsalar şnu keşke
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Yok lan en süper alet o oyunda, herkes onu kapmak için koşturuyor en başta lol Bi de bu jetlerin direk yer araçlarına lock olma olayı yeni geldi sanırım, repair toolsuz dolaşılmıyor artık bu yüzden paso yangın çıkıyor tankta. devamlı biri locklanıyor, hatta bi kez tamir için indiğimde tankı kaptırdım o derece adasddassadasdsad
Red Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 işte olm çok fazla süper alet mobile aa hem infantrye acımıyor hem havada baya iyi gereksiz sdf
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 ya takımda 4 tank varsa 1 tane AA var abi, zaten kapan kişi de bi kaya dibine sinip uçak-heli kovalıyor, öyle çok ortalara çıkarsa pek şansı yok tank olsun, müyendiz olsun dağıtıyorlar.
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Tanklarada atarlanabiliyorsun. Menzili gayet yeterli. Sabit durmayacaksın tabiki :)
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Tank seni görmeden ilk sen ve açık alanda dalarsan alırsın evet ama tankın atışından kaçacan manevralarla, bi tutturursa direk topukla araçtan:)
huun Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Nekro said: oha kepçe gelmis yeni vehicle nasıl bişey ne işe yarıyo dün olabilecek en efektif kullanımı ortaya koyduk bobcat'in 3 kişi. her işe yaradığını söyleyebilirim.
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 exp pack e gelmis sadece heralde kepçe. yeni haritaları falan da göremiyorum ben serverlarda zaten. Mobile AA nın A10 ile çok güzel eline verebiliyorsun. Yüksekten ucarken taramaya başlayınca direk yerini belli ediyor zaten. Hemen bi U dönüşü yapıp rocket podları sıralıyorsun arkasındanda main gun ile tarayınca patlıyor direk. Rush maplerinde özellikle AA ları aglatiyorum sonra heli falan alip heatseekerla vurmaya calisiyo nooblar
Bright Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Bu heatseekerlari jetlere karsi bufflayip jet canon'u heliye karsi nerflediklerinden beli tadindan yenmiyor ya heli. Scrub jetler de vuramiyor artik iyi olmus. Laser designate kullanmayan takim direk heli rape'e mahkum.
Öne çıkan mesajlar