Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aquila said:

ventrilo?

ip kanal etc. pls

AN-94 yakinda cok ideal degil fire rate'i dusuk oldugu icin ancak orta mesafede burst ve uzak/cok uzak mesafede semi autosu inanilmaz iyi. Yakin-orta araliginda da burst'u is yapar. Red dot-susturucu ya da holo-lazer kombinasyonlari oldukca basarili. Yakinda lazerle zoom acmadan strafe boyle sdsfsf
Mesaj tarihi:
Yerleri oluyorsa, sorun yaratmayacaksak edebiliriz neden olmasin. Gerci zaten bizim pati TS'ye de giren cok kisi olmuyordu zaten.

EDIT. Abi o siteye uye olduktan sonra TS adminlerinin sunucuyu kullanabilmen icin bisiler yapmasi falan gerekiyor sanirsam, yalan olur o is.
Mesaj tarihi:
Vingthor said:

an-94 nasıl silah bu arada? şimdi deniym dedimde. yakında kötü sanırım. uzaktada kça burst adam vurmak?

abi an-94 daha çok nişancı silahı gibi. sanırsam 20 round un var. g3 tarzı bir silah. etkili damage veriyorsun fakat recoil i biraz fazla. yani iyi nişan alıp net yapıştırmak gerekiyorki 2-3 kurşunda adamı sermek için.

nasıl anlatsam bilemedim. ağdskfsd
Mesaj tarihi:
son patchin en kral fixi o herhalde zaten

Fixed several weapons so they are properly suppressed and hide the player on the minimap when fired.

edit: geçende koyulan şu sayfayı update etmişler, knox söyledi sağolsun.

http://symthic.com/?s=bf3
Mesaj tarihi:
ya bi dakka şimdi susturucusuz silahla ateş edince minimapte görünüyo mu yerimiz? ben sadece marklanınca görünüyo falan sanmıştım. kullanmıyodum o yüzden bi işe yaramıyo diye
Mesaj tarihi:
Sniper oynamak çok zor ya, 1-2 tur çeviriyim dedim yok abi millet pire gibi zıplıyor hopluyor 3-4 atış tutturacan da ölecek ohhhohhhh
Müyendizin mayınlar ve RPG şarapneli de gittiğine göre Assaulta falan geçerim sanırım
Mesaj tarihi:
kafasından vur ya 3-4 atış çok rererö.

zaten gerçek sniper rifle'lar açıldığında 2 vuruşta ölüyorlar. ilk sniperlar çap çap diye sıkıyor ondan çok vurmak gerekiyor.
Mesaj tarihi:
patchde silahların recoilleriyle oynandı. ama asıl mesela random bullet gelmesi. bu patchden önce mermiler namlunun baktığı yere gidiyodu. o yüzden ona göre kontrol edebiliyoduk silahları. artık random olduğu için alakasız yerlere gidiyo mermi.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...