D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 no shti sherlock yazabilmek isterdim ona cvp :d
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Eğer müyendizlerin RPGsi adam öldüremeyecekse, mayınımız biz ölünce kaybolacaksa ve tüfeklerimizin damacı %35-45 azalacaksa, o zaman müyendizi tamamen ve sadece araçlara yönelik olarak baştan dizayn etsinler. Misal her türlü kara ve hava aracını kullanırken %40 falan daha çok damage verelim diğer classlara göre, sonra daha az damage alsın aracımız falan.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Oyunlarda bile ezmeye çabalıyorlar. Ne çektiniz bu kadar elimizden!?
Bright Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 "Tatar Ramazan" said: Eğer müyendizlerin RPGsi adam öldüremeyecekse, mayınımız biz ölünce kaybolacaksa ve tüfeklerimizin damacı %35-45 azalacaksa... Yok boyle birsey.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 forumlarında yazıyordu yeni patch için, ama varsa tüm müyendizler olarak dağa çıkarız zaten!!
xunn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Çıkıyorsunuz zaten işsiznler. Dün firestorm'da tam 4 tane engineer, yanlarına bir tane support almışlar, sadece stinger sallıyorlar. Ben hayatımda böyle yavşaklık görmedim.
Bright Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Oyuncular yazmistir, resmi bir aciklama yok.
Bright Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 xunn said: Çıkıyorsunuz zaten işsiznler. Dün firestorm'da tam 4 tane engineer, yanlarına bir tane support almışlar, sadece stinger sallıyorlar. Ben hayatımda böyle yavşaklık görmedim. Oldurseydin abi ne var onlari oldurmekte.
Red Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 xunn onun her çeşidi var gl spam grenade spam yapanlar dolu böyle dib dibe geziolar
Bright Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Heliye ya da sniper'a gecseydin yani, karsi dagda 5 target olacak, uf diyorum sdsffs
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Devlet babo bize daha çoh sitinger versin
Red Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 jammer al stealth bas bişi yap bize mi sordun kardeşim jete binerken sdfs
xunn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Stealth stingerlara işe yaramıyor pek, jammer zaten 6 saniye mi ne, 6 saniye hayatta kalmanın pek bir olayı yok. Sonra instant düşüyorsun zaten. Tek çare range nerfü. Aptal ötesi çünkü stingerlar. Nerf gelir ama, sürmez bu saltanat.
Bright Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Hem adamlarin daginin etrafinda jet ucurur hem de stingerliyorlar beni diye aglar lolololol EDIT. Stingera daha nerf gelmez, tek hit yakmiyor bile full hp'li araci ki jet flare'inin cd'sinin suresi ciddi dusuk, ilk flareden sonra gelen 2.fuze atildiktan sonra biraz kacsan fuzeden direk geliyor cdsi 2. flarein
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 en çok vuramamalarına ragmen cephaneleri bitene kadar üzerinize kitlenip didididi sesiyle kafanızı ütülüyolar ya ona acayip sinir oluyorum.
Bright Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Fuzesi biten 10 issizin 9'u bos stingeri acip kitlenmiyor ya, kitlenen varsa da acaip sinir etmissiniz demektir sdsffs
xunn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Dagın kenarına ucurmuyorum sorun orada zaten, hence range nerfü talebi. alakan olmadıgı halde bütün combat zone her zaman in range stingerlara.
Bright Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 la yukselsen falan girmez heralde la rangeine, gerci dagin ustune hic stingerla cikmadim ama firestormda heli beklenen yerden biraz yukselince cikiyor adamlar rangeden yani
Red Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 bişi dicem bu soflam tam olarak ne boka yarıyor ? normal spottan ne farkı var.
xunn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Uçagın yükselmesi demek hiçbirşey yapamaması demek. Bir ara uçak kullan. Herhangi bir katkısı olması için takıma alçalmak zorundasın. Yoksa vızır vızır gez dur, 0 kill 4 death'le oyun bitirirsin. Ve yükseklik limiti bile AA'in range'i dısında değil, kütür kütür. Guided missile'ın en azından disable edecek kadar damage vurmaması apayrı bir komedi zaten.
Bright Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 SOFLAM'in amaci laser designate etmek, ucagin/helinin/tankin guided rocketleri + javelinin laser designateli ground targetlara verdigi damage 60 normalde 40 vururken, yani direk disable ediyor. Laser designation sayesinde line of sight istemeden kitlenebiliyorsun guided zamazingolarla. Arti tankin guided shell, infantry'nin javelin, heli gunnerinin guided rocketi normalde sadece ground targetlara vurabilirken laser designate edilmis air targetlara da vurabiliyor ve onlari direk patlatiyor. Attack/Scout heliyi indirmenin en kolay yolu yani laser designate + guided bisiler mesela. SOFLAM haric tanktaki 3. koltuk CITV ve scout heli de laser designation yapabiliyor (Attack heli de yapabiliyor ama aciksa butun upgradeleri kesinlike yapmaz tabi ki). Laser designation ve guided zamazingolarin kullanilmasi bi takima oyun kazandiracak en buyuk etkenlerden biridir.
Red Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 ama recona verdiği puan tatmin edici değil bende o yuzden sordum yani 10 puan verince dedim bune lan ben açık hedef haline geleyim.yada giriceğim combattan fedakarlık edip düşman spotluyorum adam bana 10 puan veriyor
xunn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Kimse kullanmıyor Soflam. Bi kullanılsa terör estirilecek zaten.
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 ben kullanıyorum da işe yarıyacağı maplerde recon oynamıyorum asdf
Öne çıkan mesajlar