Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Dün Firestorm Conquestte şansa turun başında AA aracını kaptım, gittim ağaçlıklı bir taşlığın arkasına durdum. Bayraklarda feci ezilmemize rağmen düşman doğrudüzgün havada araç tutamadı. Tam 14 kill yapmışım, tabii 2 katına yakın hava aracı da disable/destroy oldu. Helisi hasar alınca indirip tamir eden tipler var bi de, onlar çok sinir lol En sonunda turun bitmesine yakın iş loopa bağlanınca iyice kinlenen bir heli pilotu kamikazeye çalıştı, üzerime roketler yağdırarak gelirken gördüm anca ama 2 adım geri sürerek dötü kurtardım, adam çakıldığıylan kaldı:P
Bright Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Anti-Air'a da aciyorum ya, bizim heliyi gormesiyle yokolmasi arasinda ortalama 7 sn sure geciyor sdsfsf
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Genelde oyuna girerken ilk seferde girmiyor, ctrlAltDel yaparak çıkıp tekrar giriyorum, bir de crashlar başladı bugün oyun çok hareketlenince falan uyuz oldum
Osirix Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 ALLAH KAHRETSİN YA. Tam Caspian'da jet ile harikalar yaratıyorum, wingmanimle ben önümüze geleni dağıtıyoruz, bir anda oyun çöktü.
Bright Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 O bugun bana da oldu ya, isin kotu yani helide pilot dc olunca bir sure sonra kendi kendine patliyor sdsfsf Bugun caspianin birinde revayla delirttik adamlari, kuleye 2 engineer cikti bize stinger atmaya, totalde 5-6 stinger atan tip vardi sdsfsf ps. Bu caspian'da A'da viperla spawnkill yapmaya bayiliyorum ya, inatla spawn oluyor elemanlar bi de helinin kucagina sdsffs
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 bigun bende yicem bani sppawnkillden ama dayanamiyorum hele heli calmak icin akan kanlarin hatti hesabi yok :D
Bright Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Valla ben ilk aldigimda fazla atar yapmadan uzun uzun kullaniyorum bekleyen falan kalmiyor sonra butun oyun. Ha tabi bazen dusmuyorum ya da bi kere dusuyorum o zaman keyfinden yenmiyor :)
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 brayt. bunu demek için girmiştim, niye mahrum bırakıyorsun beni?
Holy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 bu tarz trollfake'lerin mainlerini de afişe edelim banlayıp. IP'den görüyo adminler zaten.
goawaypls Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Holy said: bu tarz trollfake'lerin mainlerini de afişe edelim banlayıp. IP'den görüyo adminler zaten. IP sabit bisey degil biliyorsun degilmi. haaa ama sabitliyende var.
goawaypls Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 dag basimi sandin sen burayi. oldurcekmis.... hah. @aquila iplemedim seni.
goawaypls Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 hayir ilk ben ipledim. sen ipleyemezsin.
goawaypls Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 goawaypls said: hayir ilk ben ipledim. sen ipleyemezsin. haha
Zielpunkt Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 LathspeLL said: Veee artık benimde bond'luk bir olayım oldu, lanet olsun kayıt yapmam lazım. Caspian Border'da RU Recon olarak başlayıp Tower'ın üstüne çıktım. US base'te bir herifi aldım HS ile. Adam sinirlendi, Viper'ı alıp yükseldi beni öldürmek için. Uzaktan roket yağdırdı, adamı HS ile öldürdüm, helikopter düşmeye başladı, tower'dan atladım, paraşütü açtım, heliye doğru uçtum ve bindim. LIKE A FUCKING BOSS pics or gtfo
Öne çıkan mesajlar