Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dün Firestorm Conquestte şansa turun başında AA aracını kaptım, gittim ağaçlıklı bir taşlığın arkasına durdum.
Bayraklarda feci ezilmemize rağmen düşman doğrudüzgün havada araç tutamadı. Tam 14 kill yapmışım, tabii 2 katına yakın hava aracı da disable/destroy oldu. Helisi hasar alınca indirip tamir eden tipler var bi de, onlar çok sinir lol

En sonunda turun bitmesine yakın iş loopa bağlanınca iyice kinlenen bir heli pilotu kamikazeye çalıştı, üzerime roketler yağdırarak gelirken gördüm anca ama 2 adım geri sürerek dötü kurtardım, adam çakıldığıylan kaldı:P
Mesaj tarihi:
O bugun bana da oldu ya, isin kotu yani helide pilot dc olunca bir sure sonra kendi kendine patliyor sdsfsf

Bugun caspianin birinde revayla delirttik adamlari, kuleye 2 engineer cikti bize stinger atmaya, totalde 5-6 stinger atan tip vardi sdsfsf

ps. Bu caspian'da A'da viperla spawnkill yapmaya bayiliyorum ya, inatla spawn oluyor elemanlar bi de helinin kucagina sdsffs
Mesaj tarihi:
Valla ben ilk aldigimda fazla atar yapmadan uzun uzun kullaniyorum bekleyen falan kalmiyor sonra butun oyun. Ha tabi bazen dusmuyorum ya da bi kere dusuyorum o zaman keyfinden yenmiyor :)
Mesaj tarihi:
LathspeLL said:

Veee artık benimde bond'luk bir olayım oldu, lanet olsun kayıt yapmam lazım.

Caspian Border'da RU Recon olarak başlayıp Tower'ın üstüne çıktım. US base'te bir herifi aldım HS ile. Adam sinirlendi, Viper'ı alıp yükseldi beni öldürmek için.

Uzaktan roket yağdırdı, adamı HS ile öldürdüm, helikopter düşmeye başladı, tower'dan atladım, paraşütü açtım, heliye doğru uçtum ve bindim.

LIKE A FUCKING BOSS

pics or gtfo
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...