Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Birde BattleLog fıstık gibi çalışıyor. Oyunu browser'dan açıyorsunuz biliyorsunuz, en azından alpha'yı yani ama kaymak gibi işliyor sistem. BC2'nin in-game browser'ından daha responsive bir kere.

Oyunda kasmıyor hiç, ynai join diyorsunuz çat açılıyor 10-15 saniyede oynuyor buluyorsunuz kendinizi.

Bu arada nvidia yeni driver çıkardı, BF3 performansı daha iyi şimdi bende.
Mesaj tarihi:
LathspeLL said:

Oyunda kasmıyor hiç, ynai join diyorsunuz çat açılıyor 10-15 saniyede oynuyor buluyorsunuz kendinizi.
.

şunların kıyası için çok erken yalnız.
Mesaj tarihi:
tf2den hızlı acılıp baglanıyor su an benim pc için. bf3.exe genel olarak hızlı yani.
ama hosuma gitmedi benim browser olayı releasede adam gibi oyun içi olsun
Mesaj tarihi:
Bu arada weapon customization olayı class'a göre değil silaha göre ilerliyor.

Mesela M4A1 ile oynuyorsunuz, 4x ACOG açtınız, bu upgrade sadece o silaha geçerli oluyor. Yani silahlarla oynadıkça silahın level'i ayrı artıyor. Her silahta upgrade'leri yeniden açıyorsunuz teker teker ki bence harika olmuş. Daha zaman harcatıyor. COD'da ki gibi yani.

Ve her iki takımında silahları farklı olduğu için öbür tarafta yine açıyorsunuz falan.
Mesaj tarihi:
ben şeyi sorcaktım asıl, battle comm. olayı bc2'deki gibi mi bf2'deki gibi mi? yani tek q tuşuyla spot-medic çağırma vs. mi yapıyoruz yoksanam bi comm ağacımız var mı eskisi gibi? bc2'deki en büyük problemlerden biri medic çağırmaktı. çağırsan duymaz, görmez, çok belirsiz bi halde destek çağırma olayı.
Mesaj tarihi:
Vermek lazım Eylül ve Ekimde deli oyunlar geliyor, zamana yaymak lazım, aynı anda para yetişmez.

Şöyle sloganım var: Assassin'S Creed Revelations Animus Edition, Uncharted 3 Explorers Edition, Battlefield 3 Limited Edition ve LathspeLL Broke edition.

Yanında FIFA var, Dead Island var.
Mesaj tarihi:
knox said:

bu sene sonbahar/kış fakiriz

bende kara kara onu düşünüyorum.

Benim listemde

FIFA 12 Special Edition
Uncharted 3, special'i olursa direk asdfsd
Battlefield 3 Limited
Arkham City Special

fakir ötesi oldum lan ben ...
Mesaj tarihi:
he bak o da vardı değil mi, pff

bayram geliyor, gerçi eşek kadar adam olduk ganimetler azaldı ama belki bir umut asdfdfsd

lan düşününce bi dedem bi babam para veriyor bu yaşta, yalan olur o iş, hatta babamda geçen sene vermeyi kesti :(
Mesaj tarihi:
valla ben şirketten patronun oglu kontejanından 500 lira alıyorum ayda.emeklerimin karşılıgı kesinlikle değil.resmen kan bagım sömürülüyor

şirketin durumu kötü diye benden kısıyorlar sdfs
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...