Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 cfg yi bulamadım bir türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 tam cfg değildi sanırım, hex edit falan olabilir. Beni eklesenize friend olarak, nick: Laths Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 BF2 den beri bu kadar iyi combat oynamamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 configi harlayıp söle detaysız bi hale getirmem lazım yoksa oynıyamıyorum gözlerim kanıyore :P http://clux.org/imgs/entry/2372/cpm20-nogl-600.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Birde BattleLog fıstık gibi çalışıyor. Oyunu browser'dan açıyorsunuz biliyorsunuz, en azından alpha'yı yani ama kaymak gibi işliyor sistem. BC2'nin in-game browser'ından daha responsive bir kere. Oyunda kasmıyor hiç, ynai join diyorsunuz çat açılıyor 10-15 saniyede oynuyor buluyorsunuz kendinizi. Bu arada nvidia yeni driver çıkardı, BF3 performansı daha iyi şimdi bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 LathspeLL said: Oyunda kasmıyor hiç, ynai join diyorsunuz çat açılıyor 10-15 saniyede oynuyor buluyorsunuz kendinizi. . şunların kıyası için çok erken yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 tf2den hızlı acılıp baglanıyor su an benim pc için. bf3.exe genel olarak hızlı yani. ama hosuma gitmedi benim browser olayı releasede adam gibi oyun içi olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 In-game olacaktır tabi, böyle yapmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Bu arada weapon customization olayı class'a göre değil silaha göre ilerliyor. Mesela M4A1 ile oynuyorsunuz, 4x ACOG açtınız, bu upgrade sadece o silaha geçerli oluyor. Yani silahlarla oynadıkça silahın level'i ayrı artıyor. Her silahta upgrade'leri yeniden açıyorsunuz teker teker ki bence harika olmuş. Daha zaman harcatıyor. COD'da ki gibi yani. Ve her iki takımında silahları farklı olduğu için öbür tarafta yine açıyorsunuz falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 ben şeyi sorcaktım asıl, battle comm. olayı bc2'deki gibi mi bf2'deki gibi mi? yani tek q tuşuyla spot-medic çağırma vs. mi yapıyoruz yoksanam bi comm ağacımız var mı eskisi gibi? bc2'deki en büyük problemlerden biri medic çağırmaktı. çağırsan duymaz, görmez, çok belirsiz bi halde destek çağırma olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 ayagina usak mi cagiriyosun, sen medice git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 gidiyorum, yine görmüyor. medic ihtiyacım olduğunu gösteren simge o kadar belirsiz çıkıyor ki bc2'de, adama derdimi anlatmak için ateş ediyorum. ff olsa sıçtık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 ff siz mi oynuyosunuz ııyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 preorder eden varmi. 40 poundmuş galiba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 BC2'de ki gibi işliyor Q tuşu. Ama Medic'ler zaten düşeni görüyor ekranda. Oyun 40 Euro GamersGate ve Direct2Drive'da, Origin'de 50 Euro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 hangisinden alayım :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Aynı soruyu bende soruyorum, İkisinden de alış-verşi yapmışlığım var. Key'i ne zaman verecekler onu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 walla bc2 yi pre order etmiştim. tuzluya gelmişti. çıksın 2-3 gün sonra gittigidiyordan falan key alırım ucuza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Vermek lazım Eylül ve Ekimde deli oyunlar geliyor, zamana yaymak lazım, aynı anda para yetişmez. Şöyle sloganım var: Assassin'S Creed Revelations Animus Edition, Uncharted 3 Explorers Edition, Battlefield 3 Limited Edition ve LathspeLL Broke edition. Yanında FIFA var, Dead Island var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 bu sene sonbahar/kış fakiriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Conquest modu görmek lazım BF2 deki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 knox said: bu sene sonbahar/kış fakiriz bende kara kara onu düşünüyorum. Benim listemde FIFA 12 Special Edition Uncharted 3, special'i olursa direk asdfsd Battlefield 3 Limited Arkham City Special fakir ötesi oldum lan ben ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 aynı listeye darksouls ekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 he bak o da vardı değil mi, pff bayram geliyor, gerçi eşek kadar adam olduk ganimetler azaldı ama belki bir umut asdfdfsd lan düşününce bi dedem bi babam para veriyor bu yaşta, yalan olur o iş, hatta babamda geçen sene vermeyi kesti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 valla ben şirketten patronun oglu kontejanından 500 lira alıyorum ayda.emeklerimin karşılıgı kesinlikle değil.resmen kan bagım sömürülüyor şirketin durumu kötü diye benden kısıyorlar sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar