knox Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 geliyor artık puanlar düşsende crash yesende
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 puan gelir de, en iyi sensin madalyasi gelmez.
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 yok valla ribbonlar madalyalar gelmemiş hiç crash yediğim oyunlardan
Bright Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Ya su makinalar iyi olsa da 7/24 kaydedebilsek frapsla, like a boss video cikar.
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 5 askerimizin sehit oldugu helikopter kazalarini da koyarsin.
Bright Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Onlara ayri video cikar ya sorma sdsfsf ps. kahrolasi direkler
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Kardeşler muhalifliğe münafıklıka gerenk yok hepimiz BF3çüyüz şurda Gün COD'cu bebelere birlik beraberliğimizi gösterme günüdür!!1! http://www.youtube.com/watch?v=aFINYC8SCHk
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 OP olmasındanda değilde ciddi ciddi gözlerimi iyice bozacak diye sinirleniyorum, bide gece ışıksız ortamda oynuyosan aman aman
Mino Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Bright said: Ya su makinalar iyi olsa da 7/24 kaydedebilsek frapsla, like a boss video cikar. İki ekran kartı alın, biri kaydetsin :) o zaman fps düşüşü de olmaz heheh. OS X te o olay çok güzel, tabi iki ekran kartım yok ama izin veriyor direk yani.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 D@rkwish said: OP olmasındanda değilde ciddi ciddi gözlerimi iyice bozacak diye sinirleniyorum, bide gece ışıksız ortamda oynuyosan aman aman ya tamam düşmanı kör ediyor ama yerinde anlaşılıyor sotedeysen falan, ben hologram-forgrip-heavy barrel kullanıyorum.
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Bf3 sux mw3 rox lololollololoolol (abi eğlenceli mi oluo die denedim yok vallahi bi keyif alamadım şu trollüğümden ^^ )
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 O değilde frapsle kayıt yapınca 1 dkk da bilmem kaç gb oluo boyut. Daha az yer tutan çekimler yapan bir program var mıdır?
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Revangelis said: MrLevie said: yalnız squad kick hiç hoş olmadı beyler. aynen redin dediği gibi tsden sorduk ses alamayınca kickledik kusura bakma, tsye bekleriz Olur da oynarsam işalla, ts den ses çıkaramam (bkz win7 ve xfi ses kartı mikrofon problemi) beni de kickliceksiniz yani di mi :) Boşuna debelenmeyeyim :)
knox Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 bu irnv ne op miş nerflesinler bi zahmet
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Silphatos said: gelsin zaten kör ediyor adeta işin kötüsü bütün bebeler tactical lightla geziyor bizim takımdakiler de kör ediyor bizi. hele tünellerde dar alanlarda falan abov.
knox Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 karanlık mekanlarda OK ama dışarda aydınlık yerlerde kör edememeli yahu,güneş den daha force böyle nasıl bir kafa ile yaptılarsa
Captain Logar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 platoon'a basvurdum, beni de alin be yaw :D
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 nefret ediyorum ısıktan allah belasını versin caspianda takım arkadaşım gözüme tuttuğu için hiçbirşey göremeyip harcadı herifin teki böylede anılarım yıgınla
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 tactical lightin su oyunda zerre mantigi yok. su an tek kullanilbilecek bolum operation metro, o da isil isil masallah. hani karanlik map olur onunu goremezsin eyw da, en karanlik map tehran mapi, odanda da masallah hersey kabak gibi ortada. anlamsiz yani kaldirilmali...
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 ha bir de gunes meselesi var. ulan kac binliralik ekipman var ustumde, bir gunes gozlugum yok. ozellikle firestormda gunes gozumu aliyor bildigin. caspian da olabilir emin degilim. yahu bir gunes gozlugu scripti yazamamislar mi takip cikaralim. onceki mesaji guncelleyemedim telefondan nedense:S
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Dworgian said: Revangelis said: MrLevie said: yalnız squad kick hiç hoş olmadı beyler. aynen redin dediği gibi tsden sorduk ses alamayınca kickledik kusura bakma, tsye bekleriz Olur da oynarsam işalla, ts den ses çıkaramam (bkz win7 ve xfi ses kartı mikrofon problemi) beni de kickliceksiniz yani di mi :) Boşuna debelenmeyeyim :) yok bizi duyduğuna dair oyun içinden cevap verirsen en azından, görürsek tabi sdf, kicklemeyiz
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 kesinlikle esnaftan alsınlar 5liraya gözlük razıyım be
mani Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 e adamların olay zaten "öff çok pis ışıklandırma yaptık oyunda parıl parıl bakın grafik böyle yapılır" den öteye gitmemiş. detaylara bakınca aslında grafikler abartıldığı kadar iyi değil. arap yağı bol buldu mu kıçına başına sürermiş hesabı herşey parlıyor. Parlamaması gereken nesneler bile güneş gibi parlıyor.
Öne çıkan mesajlar