Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
minimap üzeridnen atıyorlar onu. Sizin takımda onunla atışan mortar yoksa yandın.
Bide normal modda pek rahat oluyorlar. Hardcore da, "adam bağırıyor" diye okadar spot yapan yok.
Mesaj tarihi:
Cobra havadan saflarımıza ölüm kusuyordu ve bizde AA elemanda yoktu. Ateş altında aç ve çıplak şekilde dağın tepesine kadar tırmandım ve kalan son RPG roketimi alçak manevra yapan Cobranın böğrüne çaktım!!1!!! Kendimi Rambo3'te Afganistan'da gibi hissettim lol

Tüpgaz kuyruğu gibi Jet ve Heli sırası bekleyen angutlar yüzünden paso yenildik bugün, bu kadar uçmak istiyolarsa gidip Simulasyon falan oynasalar ya, bi ara 16 kişinin 6-7si vardı kuyrukta, abv.

Daha çok Caspian haritasında oynuyorum, bir Antenna'ya bir Gas Station'a defansa koşturacam diye başım döndü, adamların umru değil hala sırada takılıyorlar.
Mesaj tarihi:
_ILuVaTaR_ said:

hardcore oyunda öyle 8 kere öldüm işte, ki spawn oluyorum az sonra çat diye kafama iniyo anlamadım yani.

valla öyle şeyler başıma neredeyse hiç gelmiyor. Tabi tutupda bilmediğim squada girmiyorum ben. Bir arkadaşım var, onunla aynı squada yapıyoruz. 2 mizdede squada buff veren şeyler var, çakışmayacak şekilde açıyoruz.
Öldüysem resleyemiyorsa soruyorum "doğ" diyor. doğuyorum onda..

Base de doğupta öldüğüm yok. Tabi seçim yaparken doğacağım yeri, düşmanın hemen yanındaki yerleri seçmiyorum.

Tabi şöylede birşey var. Normal serverdaki kadar spot olayı olmadığından, düşmanda arkalara sızabiliyor. O nedenle ilerlerken, heryerde adam varmış gibi oynuyoruz.
Thermal + susturucu takılıyoruz. Bu sayede daha rahat ilerliyoruz, fazla dikkat çekmiyoruz (tavsiye ederim)
(swat oyunları oynuyormuş gibi :P.)
Mesaj tarihi:
bilmiyorum ya, her oyun dediğim gibi oynayanlar gelmiyor tabi de geldiği zaman şüpheleniyorum. bikaç kere gördüm kısa bi oyunda bile 20-30 kille 2-3 ölümle oynayan supportlar.

son anlattığım bide canals'taydı yani haritada büyük sayılır güdümlü mortar atıyodu adam sdf
Mesaj tarihi:
bunlar böyle kafalarına göre squaddan da atarlar, alın dersin duymamış ayağına yatıp başkasını alırlar

altı üstü 500 puan için yaptıkları büyük terbiyesizlik
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...