Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
HELİKOPTERİ YERE İNDİREMİYORUM YA

en son birini alayım diye yere indirmeye çalıştım tanımadığım bi kişinin ölümüne sebep oldum :/ nası yere iniyor bu alet?
Mesaj tarihi:
Oyunda mouse'da ne kadar yüksek dpi'a çıkarsanız o kadar negative acceleration devreye giriyor, o yüzden olabildiğince minimum tutmakta fayda var.

Oyunu vatan'dan falan bekleyenlerde çok birşey kaçırmıyor, birkaç şeyin fix'lenmesi gerek, siz gelene kadar patch gelirse rahat rahat oynarsınız.
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

kolum yoruldu. bu arada bf nubu olarak jet ve heli kullanmayı nasıl öğrencez? benim 180 derece dönmek için mouse'u padde 3 kez boydan boya cevirten sensitivitymle imkansız sanırım?

mouse ile kullanma kesinlikle
Mesaj tarihi:
30 kill / 5 death felan yapanlar nasıl yapıyor bir açıklasa sevinirim.
ölmeden nasıl öldürüyorsunuz rakip oyuncuları?
uzakta bekliyim tek tek gördüklerimi avlayayım diyorum kimseyi bulamıyorum.
düşman hattına girip adam arayayım dediğim zaman ise 5-6 düşman oyuncunun arasında buluyorum kendimi.
takımla birlikte gittiğimde ise ne zaman birisine ateş etsem ya suppression assist ya da kill assist alıyorum, kimseyi öldüremiyorum.
bu yüzden genelde 3 kill 11 death ile dolaşıyorum.

bazen 3-4 kişiyi arka arkaya öldürdüğüm oluyor, o zaman da k/d ratio 11/11 oluyor :P

silahların damage çizelgesi felan var mı hiç? çok sinir oldum, adamlara Type 88 LMG ile 20 kere felan ateş etmem gerekiyor ki öldüreyim.
buna karşın m249'lu bi adam beni 2-3 saniyede öldürüyor. yani nedir bunun kerameti?
yoksa başka bişi mi var unlock extra damage with light machine guns felan?

bu arada uçan araçların nasıl kullanılacağını anlamadım.
uçak kullanayım dedim, harita çok küçük. manevra yapıp dönene kadar zaten haritanın diğer ucuna kadar gitmiş oluyorum, vaktim harita dışına çıkmamak için dönüp durmakla geçiyor. bu arada ilk başta sadece machine gun mı var alette? rocket felan için illa unlock mu gerekiyor?
helikopterlerde de benzer bir durum var. bi helikopter var (sanırım venom), yolcu alabiliyorum ama ateş etmiyor. ateş edemiyorsak nasıl xp alıcaz bu aletle?

bi de kendimiz server açamıyor muyuz? private gibi? sakin kafayla alet uçurup kontrollere hakim olayım dedim ama göremedim server açma şeysi.
ya da tutorial videosu da olabilir öyle bişi varsa, step 1 şu şekilde uçmaya alışın step 2 şu şekilde uçmaya alışın step 3 şu şekilde tutup ateş edin vs gibi...
Mesaj tarihi:
ilkonce iyi bir squadin olacak. resledigi zaman medik death sayilmiyor boylece kd yuksek oluyor.
dusmanin bol oldugu yeri bulup spamliyacaksin ruslayamiyosan. rushlayabiliyosanizda squad olarak dalicaksiniz...
Mesaj tarihi:
Type 88 LMG rezalet, adam öldürmüyor. Beta'ya nazaran çok nerflemişler Assault harici class'ları. Bir bakıma iyi, bir bakıma kötü olmuş. UMP45'te öyle, tam şarjör boşaltıyorum anca iniyor adam.
Mesaj tarihi:
uçağın default machine gunı yeterli zaten. bir süre sonra helikopter hariç guided missile la jetlere kitlenmen dert oluyor. dogfight sırasında machine gun çok daha etkili. puan almak istiyorsan helikopteri al ilk base e git helikopterdeyken caple. onun dışında helikopter veya jetin içindeyken koyduğun mayınla, claymore la falan birileri ölürse içinde bulunduğun araca puan yazıyor.
Mesaj tarihi:
kondu mu bu daha önce ?

http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-3/1447912-ideal-customization-squad-menu-photoshop-mock-uo.html

http://i.imgur.com/bzYni.jpg

jet ve heli için sırf klavye kullanın bu arada. yani en azından ben öyle alıştım. mouse sorunu olduğu sürece baya can sıkıcı çünkü birde üzerine türbülans ve lagden dolayı araç içindeyken saçma sapan sarsılma olayı var.

WASD ve ok tuşlarıyla çok rahat kontrol ediliyor hem uçak hem heli.
Mesaj tarihi:
29.10.2011 04:52:18 KARAYOLU (16AB120) İLE BURSA CUMHURİYET SS ŞUBEYE GÖNDERİLDİ BURSA HUB
29.10.2011 04:26:17 MAHMUTBEY HUB ŞUBEDEN GELDİ BURSA HUB
29.10.2011 00:05:57 KARAYOLU (34FGE24) İLE BURSA HUB ŞUBEYE GÖNDERİLDİ MAHMUTBEY HUB
28.10.2011 21:23:17 GİRİŞ SCAN EDİLDİ (ABDULKADİR CIĞA) MAHMUTBEY HUB
28.10.2011 17:17:16 MÜŞTERİ DEPODA OKUNDU MAHMUTBEY HUB

ı lav ups ^^
Mesaj tarihi:
heeeeeee klavyeyle mi kullanacağuk bu uçan makineleri, hiç denemek aklıma gelmedi ama zaten 2 kere falan bindim jete, onları da kalkarken düşürdüm almaya korktum bir daha asdfghjk
Mesaj tarihi:
mine ile milleti patlatmanın keyfi bambaşka ya

dün şöyle fantastik birşey yaptım bide.jetten atladım.baktım altımdaki flagde 4 tank var.havadan 3 tane mine attım 2 tank disable oldu sdfs
Mesaj tarihi:
Levellar ilerleyince çok müthiş şeyler olacak ya, daha millette squad perkler yok 2-3 kişide felan var sanırım patiden. SQD sprint,ammo,explosion ve flak felan stackledikmi squadlara can yakacam :D
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...