xunn Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Şu oyunu herkes alsın ya. LAN partilerde korsan korsan oynamayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 almayan top Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Aynen, ama yanında sistemde almak lazım. Ben sırf bu oyun yüzünden şuan para harcamaya tırsıyorum yeni bir laptop yada desktop için. Ne gerekecek, nasıl çalışacak bilmeden sistem almak sux. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 alırım konsola akarım pc falan kasılmaz ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Xenocide said: almayan top Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Konsola alırsam içime oturur yahu, kırpılmış oyun oynamak istemem. Next-gen platformun PSP versiyonununu oynar gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 konsola bf3 almak nedir ya AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 yok be abi online 12v12 kötü değil ben bc2yi konsolda oynuyorum mesela rahatım konsol iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 BF3 ve 12v12? Eskiden BF2'de mi ne harita boyutu seçeneği vardı. "small"'da oynarsınız artık. BF3 için "motor sayesinde scale'i büyütebiliyoruz" diyorlar, 12v12 oynarım diyorsun sdfs. Açarsın oyunu girer de_dust'ta oynarsınız artık HEHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 abi ben öyle şeylere takılmıyorum açıkcası umrumda değil :) yeni pc alamayan cogunuz ayarı mediuma çekip bişilerden kısıp oynicak.ben öyle keyif almam şahsen en azından bilirimki ps3te oyun neyse onu oynuyorum mapi kücükmüş 12v12 miş farketmiyor acıkcası :).oyun iyi olduktan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 abi 32v32 'den kısacağıma grafikten kısarım lol grafiği gameplaye tercih etmek O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 e şuan bc2 ve bf43ü (sizin oynayamadıgınız :) ) 12v12 oynuyoruz konsolda hani bir eksiklik hissetmiyosun ha bf3 en azından bi 16v16 olsaydı tabi ama farketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 açıkçası bf43'ü 12v12 oynadığınız içün çok kıskanmıyorum :P bc2'yi ise 16v16 oynuyoruz biz pc'de ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 ahaha dediğim gibi tercih meselesi ben oyun olayını tamamen konsola endeksledim aldıgım her oyunu konsola alıyorum.sürekli oyun almıyorum zaten böyle belli başlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 oyunu alırız da yanında bilg de almak gerekmez inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 http://lggaming.files.wordpress.com/2011/06/bf31.jpg http://lggaming.files.wordpress.com/2011/06/bf34.jpg http://lggaming.files.wordpress.com/2011/06/bf33.jpg http://lggaming.files.wordpress.com/2011/06/bf32.jpg jizzed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Abi Steam'e gelmeli bu oyun, origin morigin uğraşmak isteimyorum. 50 Euro ya Origin'de. Steam'de olsa kesin daha ucuz olur, Valve'ın TR' için region ayarlaması biraz farklı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 CE falan yapmak lazım ya bu oyun için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 orginden hayatta almam. ya kutulu yada üçüncülerden key alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 LathspeLL said: Abi Steam'e gelmeli bu oyun, origin morigin uğraşmak isteimyorum. 50 Euro ya Origin'de. Steam'de olsa kesin daha ucuz olur, Valve'ın TR' için region ayarlaması biraz farklı sanırım. abi yanilmiyorsam türkiye'ye de euro fiyatlandırması yapıyordu valve.daha sonra birileri itiraz etti galiba.dolara döndü.umarım steame gelir.bir den fazla digital oyun hesabi kullanmak kötü olur. ha bir de bf3 e 50 euro verilir.asldja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Bc2'yi 50 TL'ya getirmişlerdi Türkiye'ye, bunu da ucuza getirirler diye düşünüyorum. Dijital pahalı abi 50€ ne bi de nerden alırsak alalım orjin gerekebilir belki çalıştırmak için? Var mı böyle bir haber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 birden fazla dijital oyun hesabı istemiyoruz! steam tekel olsun abi, rakip çıkartmaya çalışıyorlar salak salak ayar ediyolar beni ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 bc2 60'a gelmişti, daha da ucuza gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 bu oyun ce alınmayı hakedicek gibi gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 60'a oyun mu var abi piyasada zaten daha ucuza gelmesine gerek yok, vatan'dan alınca %8 indirim çekmişlerdi bi de 55'e gelmişti işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar