NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 kendi açılıyor oyunu acmak için illa açıyor kendini kapatsam bile kendi açıyor namuzsuz
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 bendede arkadaşın dediği gibi kendiliğinden açılıyor gerçi çok bızıklamadım
qlrblrq Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 mani said: valla bu battlelog böyle sorunlu olacaksa, devamlı göçecekse oyun releaseden sonra iyice bayar. oyun bitti kasmışım okadar 1. olmuşum patladı direk oyun. statlar falan yalan oldu tabi.E beta bittikten sonra da yalan olmayacak mı zati?
mani Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 niye öm gönderdim bilmiyorum çok uykum var. beta bittikten sonra yalan olacak tabi sorun değil. oyun çıktıktan sonra da yalan olacak ama. PB aktif olacak üstüne. PB zaten kafasına göre adam atan hatta banlayan bir sistem.
Revell Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 O kadar saat yattım çimlerde şunu yapmak için ve oldu :) Ss http://i52.tinypic.com/e9jixi.png Yaklaşık olarak şöyle birden, helikopteri bekleyen adamı vurdum. Ss2 http://i53.tinypic.com/vhrxnl.png
Red Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 şu caspianı bende bi oynayamadım 10 dakkalık kısa maceramda jet kullandım ama ahahah
Red Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 off caspiaan girdim.tungska aa geliyordu.disable ettim içinden cıkan adamı vurdum.tamir ettim.sonra helicopteri düşürdüm orgazmik cıktım oyundan.release beklicem keyfini çıkarmamalıyım hemen
qlrblrq Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Birisi caspian border streami yapsa ne güzel olur.
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Olm kaldırmadı pc ya =/ Silah fln gözükmedi gözükünce yamuk gözüktü bazen, kayboldu etti. Adamlar gözükmedi arada. Çok üzüldüm lan ühüh =/
Red Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 benimde kaldırmıodu core unlocker açtım işallah patlamz işlemci sdfsf
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Abi ekran kartından benim muhtemelen. Ya laptop zaten, çok eski olmasa da yeni de değil. Kaldırması şans olurdu. Desktop'u kurucam yazın o zaman alırım artık.
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 ulan 1000 liraya şu oyunu kaldırcak pc toplarsınız sıfırdan, fakir misiniz AYT!
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Abi asus x61sl makinem var, kaldırmadı işte naapiim. Fakirlik değil de desktop'da ekran kartı yok, almak istiyorum da alırsam çok fena sararım gibi geliyor. Bide fiber bağlatıcam lag falan da yaşamam pek, direk bu dönem dersleri tekrar almam gerekir seneye sadgsfd Laptop kaldırsaydı ara ara oynardım, ama şimdi desktopu kuramam, ki yerim de yok. Yazın yardırıcam ama.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 O değilde çok kastı oynanmıyor caspian
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 abi az önce caspian oynadım... ofofof feci olmuş abi... 12xle çıkıntının tekine tüneyip adam almak gibisi yokmuş yaw=))) uçak da kullandım, ama mousela kullanmak biraz uğraş istiyor gibi alışmak. uçağa binişim de çok iyiydi. e ye basıcam diye 3 kere inip bindim uçağa allahtan basşkası binmedi sdf=P
qlrblrq Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 http://planetbattlefield.gamespy.com/fullstory.php?id=165503 Ooy oyy İnşallah ultrada çalışır :(
Red Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 ucak klavye ile kullanmak çok daha kolay mouse ile sensivity yettiremedim ben bu arada çakalların nedne caspianı açmadıkları belli oldu.metro gibi dandik map ve bugların çilesini çektirdiler sfds güzelliği sakladılar
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 yalnız subtitle falan single sanki o...
Öne çıkan mesajlar