mani Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 abi med kit ve ammo kitle duvar kırmak nedir ya ahaha. ortada rpg li adam yok duvarları yıkıyorum kuduruyor millet.
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=2pukUZojjIQ var 2 video daha onlarıda yarın artık.
reyou Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 lan bilgisayar oyunlarindan o kadar uzak kalmisimki, ben kendim beta olmusum, bug imi bulan yok dsfsdf
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 MADBOY said: Abi oyun çok iyi ya. LathSpell: ABİ LOXİ SENİN YÜZÜNDEN ÖLDÜM YA. Loxias: Hah işte ben de senin flash'tan öldüm. Loxi ile tünele karşı kapılardan girip birbirimizi kör etmemiz ve aradan adamın çıkıp bizi alması inanılmazdı.
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 moriQ said: http://www.youtube.com/watch?v=2pukUZojjIQ var 2 video daha onlarıda yarın artık. İ*NELEEEEER AHAHAHAHAHA
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Abi benim "BAS BAS BAS" videoda mı yankılanıyor yoksa TS'de de öyle mi. Acaip güldüm ya basbasbabsasbasbb
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 söyle toptan nasıl oynanıyor haber verin bende geleyim sıkıcı oluyor tek basına oynamak
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 TS'ye gir abi, detayları var BF3komünü topiginde. Ayrıca hain server karsıya attıgı için şu çektigim ızdırap çok büyüktü abi. vızır vızır sesi geliyor hemen koşmaya başlıyorum ama nafile. Hele sen patlat diye bagırdıgında HAYIR çıglıgı attıgım çok komikti, piç Xeno hemen dayadı tabi. Kaltak.
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 zuhahah metro girişi tavanına pusup kill spree almak zevkli bi iş yok götünden götünden vuruyorum milleti bi de aynı adam 2. sefer gelip ölüyor aramızdan biri dsafdsafs
Red Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 alt tab yapınca piç oluyor ya oyun.batıl logu originle birleşik bişi yapsalar ne iyi olur
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 bu hitreg muhabbeti gerçekten batmaya başladı ama. koşarken bi anda server bildiğin bana kill çekip 3 adım geriye cesedimi bırakıyor. mermi sesi gelmeden.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 kanal ne nasıl giriliyor hiç ts kullanmadım da ben
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 LathspeLL said: MADBOY said: Abi oyun çok iyi ya. LathSpell: ABİ LOXİ SENİN YÜZÜNDEN ÖLDÜM YA. Loxias: Hah işte ben de senin flash'tan öldüm. Loxi ile tünele karşı kapılardan girip birbirimizi kör etmemiz ve aradan adamın çıkıp bizi alması inanılmazdı. Abi o çok iyiydi ya LathSpell: Loxi senin yüzünden öldüm !! Loxi: Abi benim gözüme de biri tutuyodu flashı LathSpell: O bendim işte direk muhabbet bu fasdaf
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Sigaram bittiği için girmiyorum şu an oyuna, el sonunda yakıp stres atmaya çok alıştım.
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 el sonunda 1 dakika içinde hem işeyip hem içkimi tazeleyip hem de sigaramı yakıyorum. geçiş süresi optimum olmuş benim için.
Lidriel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 beni platoona almayanları zıplatırım ama madboy efendi
Red Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 lathın flashı yuzunden rage quit atıyordum az kalsın releasede böyle olursa oyunu yakarım hadi karanlık tünelde anlarım da günlük güneşlik çimenlik mekanda flashın etkisi olmamalı lan
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 abi beni suan oyunda tek rahatsız eden hit detection mı nedir o olay. acayip oynanılmaz hale sokuyor oyunu. tamam güzel grafikler vs ama, şu olay oturmadı mı tamamen boşa
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Lidriel said: beni platoona almayanları zıplatırım ama madboy efendi Ooo Kahverengi paşa da gelmişler. Ben Xunn yalnız, madboy'un hesabı köklüyorum.
Red Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 aynen kaç saklan çatış felsefesini çöpe atıyor
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Adam füzeyle kayayı delerek öldürdü beni. Yolacak saçım kalmadı o an.
Öne çıkan mesajlar