Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neydik ne olduk :)


Zenith

Öne çıkan mesajlar

Azmodai, Arendil Globen, Flying Leaf, Swang, Vega Tanaka, Forgon, Masamurian, Dartanyan, Xonax Jyria., White Dagger..ve daha niceleri kayıplardalar.

Leila Kanz Fransada olmadıından oynayamıyor, Zegna Mirage Amerikaya okumaya gitti, bi süredir o da yok,

bu durumda geriye nadir giren, Bulva, Sithana, Ahura, Safir, Novograd. ve müdavimler Viceroy, Deadperson,(ben) Madd Cat, ve Levi Wiobal kalıo.

İşte Türk fighter takımı :)[signature][hline]Captain of Many Ships Including:
Apocalypse Class "Anjelique"
Thorax Class "Eve Radio"
Thorax Class "Dregojah"
Bestower Class "Balina VI"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

olur mu durum izin verdikce giriyorum.
valla su an tam güçle skill kasmakla mesgulum .Ara sirada mining yapiyorum buralarda yiz yani.
Bi kasayim akacam ortamlara ama su an cok zayifiz.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abime iki tane anime izlettireceğim diye bir haftadır net'e bağlı değildi bilgisayar, aranıza dönüş yapacağım birazdan.. ;)

eh gerçi "bu aydan sonra ödemem bunu artık" diyor, olmazsa bir hayırsevere havale yapmak suretiyle ambargosunu bypass etmek durumunda kalabilirim..

ekleme: shiva ile eva, angel filan da ekleseler aslında.. nge izlediğim çok mu belli oluyor acep.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.


[Bu mesaj Sam tarafından 26 Ağustos 2004 14:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Trialin 8 nci gününde tatile ciktim, e gelince de haliyle account kapanmisti :) acsammi acmasammi diye düsündümde, ne kadar yeniden devam etmek istesemde skillerin o bitmek bilmeyen tranining zamani oyundan beni büyük ölcüde sogutan tek neden...Icimde de 3 milyon ISK vardi 8 günde iyi para toplamistim yani :)[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...