Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neydik ne olduk :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Azmodai, Arendil Globen, Flying Leaf, Swang, Vega Tanaka, Forgon, Masamurian, Dartanyan, Xonax Jyria., White Dagger..ve daha niceleri kayıplardalar.

Leila Kanz Fransada olmadıından oynayamıyor, Zegna Mirage Amerikaya okumaya gitti, bi süredir o da yok,

bu durumda geriye nadir giren, Bulva, Sithana, Ahura, Safir, Novograd. ve müdavimler Viceroy, Deadperson,(ben) Madd Cat, ve Levi Wiobal kalıo.

İşte Türk fighter takımı :)[signature][hline]Captain of Many Ships Including:
Apocalypse Class "Anjelique"
Thorax Class "Eve Radio"
Thorax Class "Dregojah"
Bestower Class "Balina VI"
Mesaj tarihi:
olur mu durum izin verdikce giriyorum.
valla su an tam güçle skill kasmakla mesgulum .Ara sirada mining yapiyorum buralarda yiz yani.
Bi kasayim akacam ortamlara ama su an cok zayifiz.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Mesaj tarihi:
abime iki tane anime izlettireceğim diye bir haftadır net'e bağlı değildi bilgisayar, aranıza dönüş yapacağım birazdan.. ;)

eh gerçi "bu aydan sonra ödemem bunu artık" diyor, olmazsa bir hayırsevere havale yapmak suretiyle ambargosunu bypass etmek durumunda kalabilirim..

ekleme: shiva ile eva, angel filan da ekleseler aslında.. nge izlediğim çok mu belli oluyor acep.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.

[Bu mesaj Sam tarafından 26 Ağustos 2004 14:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Trialin 8 nci gününde tatile ciktim, e gelince de haliyle account kapanmisti :) acsammi acmasammi diye düsündümde, ne kadar yeniden devam etmek istesemde skillerin o bitmek bilmeyen tranining zamani oyundan beni büyük ölcüde sogutan tek neden...Icimde de 3 milyon ISK vardi 8 günde iyi para toplamistim yani :)[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil...
Mesaj tarihi:
fighter? ben fighter mi oldum? euhee valla deep corelarla acaip apoc avlarim :D[signature][hline]Fuck what I said it dont mean shit now
Fuck the presents might as well throw em out
Fuck all those kisses it didnt mean jack
Fuck you, you ho, I dont want you back

• Yeni Oluştur...