Zenith Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Azmodai, Arendil Globen, Flying Leaf, Swang, Vega Tanaka, Forgon, Masamurian, Dartanyan, Xonax Jyria., White Dagger..ve daha niceleri kayıplardalar. Leila Kanz Fransada olmadıından oynayamıyor, Zegna Mirage Amerikaya okumaya gitti, bi süredir o da yok, bu durumda geriye nadir giren, Bulva, Sithana, Ahura, Safir, Novograd. ve müdavimler Viceroy, Deadperson,(ben) Madd Cat, ve Levi Wiobal kalıo. İşte Türk fighter takımı :)[signature][hline]Captain of Many Ships Including: Apocalypse Class "Anjelique" Thorax Class "Eve Radio" Thorax Class "Dregojah" Bestower Class "Balina VI" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 olur mu durum izin verdikce giriyorum. valla su an tam güçle skill kasmakla mesgulum .Ara sirada mining yapiyorum buralarda yiz yani. Bi kasayim akacam ortamlara ama su an cok zayifiz.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Belliydi aslında trial'cıların döküleceği :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 abime iki tane anime izlettireceğim diye bir haftadır net'e bağlı değildi bilgisayar, aranıza dönüş yapacağım birazdan.. ;) eh gerçi "bu aydan sonra ödemem bunu artık" diyor, olmazsa bir hayırsevere havale yapmak suretiyle ambargosunu bypass etmek durumunda kalabilirim.. ekleme: shiva ile eva, angel filan da ekleseler aslında.. nge izlediğim çok mu belli oluyor acep.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. [Bu mesaj Sam tarafından 26 Ağustos 2004 14:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Vampire Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Trialin 8 nci gününde tatile ciktim, e gelince de haliyle account kapanmisti :) acsammi acmasammi diye düsündümde, ne kadar yeniden devam etmek istesemde skillerin o bitmek bilmeyen tranining zamani oyundan beni büyük ölcüde sogutan tek neden...Icimde de 3 milyon ISK vardi 8 günde iyi para toplamistim yani :)[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… WhiteDagger Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Sacma sapan account odeme tarihini duzeltmek amaci ile 10 gunluk bir kopuklugum olunca trialci olduk ha.. vay anam vayyyy.. ayin 2 sinden itibaren gene donmus olacagim..duyrulur..[signature][hline] Bursa'daki sinema rehberiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… MadOrca Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 fighter? ben fighter mi oldum? euhee valla deep corelarla acaip apoc avlarim :D[signature][hline]Fuck what I said it dont mean shit now Fuck the presents might as well throw em out Fuck all those kisses it didnt mean jack Fuck you, you ho, I dont want you back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sovereign Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Ben varım da, daha az giriyorum sadece.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Soldiers of Anarchy - TPS Death is beauty, when wrapped in power.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… under_the_runes Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 9 eylulde donuyorum 11 eylulde onlineım.[signature][hline]Leila Kanz, Captain of Scorpion Class Battleship "Resistance is futile!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: under_the_runes, 01 Eylül 2004 18:44 tarihinde demiş ki:11 eylulde onlineım. Kahrolsun Amerika! :p[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Soldiers of Anarchy - TPS Death is beauty, when wrapped in power.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… under_the_runes Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 :) ehehe[signature][hline]Leila Kanz, Captain of Scorpion Class Battleship "Resistance is futile!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa MMORPG Türleri Eve Online Neydik ne olduk :) × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Vampire Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Trialin 8 nci gününde tatile ciktim, e gelince de haliyle account kapanmisti :) acsammi acmasammi diye düsündümde, ne kadar yeniden devam etmek istesemde skillerin o bitmek bilmeyen tranining zamani oyundan beni büyük ölcüde sogutan tek neden...Icimde de 3 milyon ISK vardi 8 günde iyi para toplamistim yani :)[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Sacma sapan account odeme tarihini duzeltmek amaci ile 10 gunluk bir kopuklugum olunca trialci olduk ha.. vay anam vayyyy.. ayin 2 sinden itibaren gene donmus olacagim..duyrulur..[signature][hline] Bursa'daki sinema rehberiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 fighter? ben fighter mi oldum? euhee valla deep corelarla acaip apoc avlarim :D[signature][hline]Fuck what I said it dont mean shit now Fuck the presents might as well throw em out Fuck all those kisses it didnt mean jack Fuck you, you ho, I dont want you back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Ben varım da, daha az giriyorum sadece.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Soldiers of Anarchy - TPS Death is beauty, when wrapped in power.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
under_the_runes Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 9 eylulde donuyorum 11 eylulde onlineım.[signature][hline]Leila Kanz, Captain of Scorpion Class Battleship "Resistance is futile!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: under_the_runes, 01 Eylül 2004 18:44 tarihinde demiş ki:11 eylulde onlineım. Kahrolsun Amerika! :p[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Soldiers of Anarchy - TPS Death is beauty, when wrapped in power.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
under_the_runes Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 :) ehehe[signature][hline]Leila Kanz, Captain of Scorpion Class Battleship "Resistance is futile!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar