yav Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 kamyonla gaz mı taşınır abi? ciddi misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 taşınıyor işte abi tankerlerle. gemiyle falan da taşınıyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 bi sürü boru döşendi o borular ana borudan gaz almak için değil de bunların kamyonla götürdüğü yerden almak için mi yani? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Dragonmax said: Karag8z said: ankaradaki gibi mi? arkadaşım kafa atıcam ama şimdi. akp li gibi mi göründüm ordan sana anlamadımki.. domat geyiği yapıoz 2dk, dur.. dragonmax akpli beyler aldanmayın belarusta yaşadığına hayırsever iş adamlarının yaptırdığı belarus ışık okulunda gönüllü çalışıyor kendisi, ruslara istiklal marşımızı öğretiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Nijeryaya da gitti olm o eğitim vermeye. Nijerya Yüksek Abisi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 en son bir gece rabbime sordum cleveland dedi diyerek hoca efendinin elini öpmeye gitmiş dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 adamı küstürdük galiba:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 goldbären said: adamı küstürdük galiba:) lol yok görmemişim, yemek yapıyodum allahın izniyle. 3 yumurta kırdım akp sağolsun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 rus yumurtası abi, vodkalı falandır mazallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 okuyup üflüyom ben onlara, 3 kulvallah 1elham. zaten ben Belarus BİMden alışveriş yapıom. burdaki AKP gençlik kolları ve müslüman iş adamları derneği sağolsun ayda 3 defa trükiyeden okunmuş üflenmiş helal yumurta getittiriyolar. ondan yiyos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Laorx said: domatgaz ajahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 ulen ne gareziniz varmış izmirliye 20 yıldır izmirliyim domatese de domates diyorum lan! bi tek çekirdeğe çiğdem diyorum işte çünkü markette falan anlamıyolar çekirdek diyince kabak çekirdeği çıkarıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 benim yok valla İzmirli'ye garezim, hatta son yıllarda bayağı saygı duyuyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 SeaGle said: domatese domat dedikleri gibi doğalgaza da başka bi uyduruk kelime bulmuşlar, bi kargaşa yaşanmış o yüzden. Anlam karışıklığı yani. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar