Cuce Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 hah mesela spartacusun dediği şey var, yenı yapılan. direk collosusa gitmek cok cılız bi ordu yarattığı icin protosslar fast expand gidip 2 forge'dan upg basıp 6 warpgatten ordu basıyo. 1 collosusu kaybettim mac bitti olmasın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakas Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Heralde TvP'de colossus kullanmayı sevmeyen bir ben varım. Ancak 25.dakikadan sonra basarsam basarım, HT zaten yeterince güzel bir çözüm o zamana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 ht daha efficient bir çözüm zaten. hele oyun çok ilerlemişse kaynaklar kısıtlıysa zealot + templar basıp başka birşey basmasa bile baya iyi götürüyor toss'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 benimde zerg ile ilgili imbalanced olabileceğini düşündüğüm bir olay var queen ile larva swarmlamak oyun içinde aklınızın bir köşesini sürekli larva swarmlamaya ayırmak zorunda kalınması combat sırasında micro ile uğraşmayı bırakıp queene gidip "ANA BİNAYA TÜKÜRMEK" açıkçası bana zor geliyor. ben bronz ligte mücadele eden biriyim. aramızdaki profesyoneller queeni bu konuda zorlayıcı buluyorlar mı ? yada bununla ilgilenmenin bir kısa yolu var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 bence queeni silsin otomatik 8 larva gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 said: aramızdaki profesyoneller queeni bu konuda zorlayıcı buluyorlar mı ?Zorlayıcı olması için oyuna konulmuş bir şey zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 e bi yandan 3 production cycle'la kadar biriktirebiliyo hatcheryler, terranda tossda o lüks yok denir. takmayın kafanıza bence "oynaması zor" kısmını bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tempest Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 poor idra efsaneymiş ahahahahahah dağıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 sabonis said: ht daha efficient bir çözüm zaten. hele oyun çok ilerlemişse kaynaklar kısıtlıysa zealot + templar basıp başka birşey basmasa bile baya iyi götürüyor toss'u. Geçende minigun'ı izlerken şahit olmuştum buna. PvT'de adam neredeyse zealot'tan çok ht basıyordu. zealot-stalker sayısı yaklaşık eşitti ama hayvan gibi ht basıyordu. Scrap'ta oynanan bir oyunda T neredeyse tüm haritayı almıştı, mini sadece 3 base full ht basarak kazıdı adamın ordusunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Undisclosed said: lol APM'i az geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 poor idrada yıkıldım (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=VinIh-RJM_o 00:44 idranın hareketi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 VoodooRush said: Undisclosed said: lol APM'i az geldi :D ne istiyorsunuz bu adamdan bu kadar yaw xD (laf aramızda harbişden birazda safa benziyo :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 hahahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 ya az önce squirtle-thebestfou maçını yeniden izledim de . bu maç ile ilgili " protoss op" fln diyen olmuştu. empati kurmaları açısından şöyle bi' karşılaşmayı düşünsünler full stalker + 8-10 phoenix ve 1 collosus ve karşılarında 5-6 tank + 8-9 viking + 5-6 thor + marine + marauder ordusu yaaani şimdi gelde ful marauder basan adamı savun :) ( tartışma kapanmış olabilir , cevaplamanız gerekmiyor sadece okuyun istedim :F ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Öyle bir karşılaştırma bence pek yararlı bir tartışma ortamı sunmaz :). TheBest in gittiği klasik bir Bio buildi ve Squirtleın counterı da belliydi buna karşı. Eğer Mech gitseydi başka bir orduyla çıkacaktı karşısında Biomech e karşı da başka tabi.(MVP ve Squirtle maçını da izlemeni öneririm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 OAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 nevar alone http://i.imgur.com/6rq2j.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Yapmayın olm ya. Acımaya başlıcam artık adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar