cano12 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 1 : Gelişmiş aram kutusu ( google tabanlı ) ile istediğinize anında ulaşabilirsiniz. 2 : Haberler menüsüyle en popüler haber sitelerini ( Haber ajansları , Popüler haber siteleri , İslami haberler , Spor haberleri , Teknloji haberlerini siteleri tek tek dolaşmanıza gerek kalmadan hepsini tek bir yerden takip edebilirsinzi. 3 : Sevdiğiniz bir radyo kanalının sitesine gitmeden tek tıkla dinliyebilirsiniz. Tüm popüler radyo kanalları bi arada. 4 : Türkiyenin , ve yabancı kanalların da bulunduğu canlı yayınlarla tv kanallarını kesintisiz izliyebilirsiniz. ( Sürekli güncellenecektir ) 5 : Eğlence bölümünde Film izliyebilir , gazete okuyabilir , video sitelerinden alınmış en popüler videoları izliyebilirsiniz. ( Sürekli güncellenecektir ) 6 : Bir çok kategoride 3d ve flash oyunlar oynayabilirsiniz. ( Sürekli güncellenecektir ) 7 : Birçok kategoride listelenmiş müzik listelerini dinliyebilirsiniz. 8 : Bulunduğunuz şehirin anlık hava tahmin sonuçlarına ulaşabilirsiniz. 9 : Ekstra olarak YolCu logosundan ( Araç Çubuğu Ayarları ) ını seçerek bir çok uygulamayı araç çubuğuna dahil edebilirsiniz. (örn: E-posta bildiricisi ni kullanarak size gelen maillere sesli uyarı alabailir oturum açmadan mailinize ulaşabilirsiniz.İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN
xaty Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 2 dk düşündüm ne yazsam diye yolcu yolunda gerek first işte hendek işte deve aram yazmışsın, arama olcak niye bu iş için site yapmışlar so 90s ...
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 cano12 said: 1 : Gelişmiş aram kutusu ( google tabanlı ) ile istediğinize anında ulaşabilirsiniz. 2 : Haberler menüsüyle en popüler haber sitelerini ( Haber ajansları , Popüler haber siteleri , İslami haberler , Spor haberleri , Teknloji haberlerini siteleri tek tek dolaşmanıza gerek kalmadan hepsini tek bir yerden takip edebilirsinzi. 3 : Sevdiğiniz bir radyo kanalının sitesine gitmeden tek tıkla dinliyebilirsiniz. Tüm popüler radyo kanalları bi arada. 4 : Türkiyenin , ve yabancı kanalların da bulunduğu canlı yayınlarla tv kanallarını kesintisiz izliyebilirsiniz. ( Sürekli güncellenecektir ) 5 : Eğlence bölümünde Film izliyebilir , gazete okuyabilir , video sitelerinden alınmış en popüler videoları izliyebilirsiniz. ( Sürekli güncellenecektir ) 6 : Bir çok kategoride 3d ve flash oyunlar oynayabilirsiniz. ( Sürekli güncellenecektir ) 7 : Birçok kategoride listelenmiş müzik listelerini dinliyebilirsiniz. 8 : Bulunduğunuz şehirin anlık hava tahmin sonuçlarına ulaşabilirsiniz. 9 : Ekstra olarak YolCu logosundan ( Araç Çubuğu Ayarları ) ını seçerek bir çok uygulamayı araç çubuğuna dahil edebilirsiniz. 10- Aklınıza hayalinize gelmicek virüs, trojan ve donunuza kadar hacklenme imkanı (hem de hiçbir bedel ödemeden, sadece bir tık uzağınızda)
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 postum olsun istiyorum. cano12 said: 2 : Haberler menüsüyle en popüler haber sitelerini ( Haber ajansları , Popüler haber siteleri , İslami haberler , Spor haberleri , Teknloji haberlerini siteleri tek tek dolaşmanıza gerek kalmadan hepsini tek bir yerden takip edebilirsinzi. Parantez açık kalmış hacı
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 abi gene kim banlandı da yeni üye geldi de kayıt olduğu anda böyle bir konu açıyor?
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Öyle bir başlat menüm olsa bilgisayarı açmaya korkardım.
mascio Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 öyle deme dini kanallar bile var baksana
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Sıradan bir ev kullanıcısının 22 senelik internet ihtiyacını giderecek kadar link içeriyor.
throine Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 isim tırt hacı. yolcu ne la apaçi misin olm.
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Dini Kanalları merak etmedim değil hani
Öne çıkan mesajlar