GEd Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 s said: yazdıklarım tarafın veya kanal7nin veya bilmemnerenin yazdıklarıyla uyumlu olabilir, olmayabilir, doğru mu yanlış mı onu söyleyin onu tartışalım yahu.. Yanlış tabi işte onu anlatıyorum. Kaç kere yazdım bu sistemi yapabilecek güçte bu ülke ama bu ülkede yapılmaması gereken bir sistem şu anda bu. Sadece kitleleri etkileyebilmek için sunulan argümanlara atlanıyor. Ben akp bu şekilde iktirada geldi dedim sana dair bişi demedim. Başkasının postuna cevabını bana veriyorsun, garip. Ben size akpyi eleştirmiyorsunuz demedim. Boldla belirttiğim yerdeki gibi hiç plan program proje olmadan iktirada gelenler var dedim. Bende aynı şeyi tekrar tekrar yazmaktan yoruluyorum, bu forumda bugune kadar ne AKP ne CHP ne MHP ne de başka bir partinin şakşakçılığını yapmadım. Başkalarıyla karıştırma beni, sıkıldın cevap veremiyorsan çok önemli değil, ben senin fikirlerinin değişmeyeceğini zaten biliyorum amacım fikrini değiştirmek vesaire değil zaten. Yapılan yanlış propagandayı doğru bulmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 hangi kaynaktan bulacaklarmış ki ? 11 sayfayı da inceledim, taradım, analiz ettim bununla ilgili herhangi bir şey bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 cebinden vericekmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 tbmmyi satacakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 son günlerde başbakan ve yandaşlarının bu konu hakkındaki yorumlarını takip ediyorum. bu proje nasıldır tutar mı bilmem ama adamlar feci paniklemiş durumda gibi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Hao said: hangi kaynaktan bulacaklarmış ki ? 11 sayfayı da inceledim, taradım, analiz ettim bununla ilgili herhangi bir şey bulamadım.gemicikler almayacakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 panikleyecek bişey yok ya, % 35 + %5-10 hile payı ile akp önde hala. mecliste varolan durum değişmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 akp nin tek başına iktidar olması zaten garanti gibi. milletvekili hesabı yapıyorlar 330 un altına düşmek istemiyorlar. bu proje oy getirebilecek bir proje. chp nin yüzde 30 civarında bir oy alması mhp de barajı aşarsa milletvekili hesapları tutmuyor büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 said: "Aile Sigortası" ndaki hesap hatasına ne demeli? 16 Şubat'ta (2011) bir basın toplantısı yapıyor Kılıçdaroğlu ve diyor ki: "Zaten devletin 14 kurumu ayrı bütçe, ayrı bürokrasiyle 4 milyar lira sosyal yardımlara harcıyor. Aile Sigortası'nın devlete maliyeti 12 milyar lira. Halen harcanan 4 milyarı düşürürsek, yaklaşık 7 milyar liralık ek bir maliyet çıkıyor." Açıklamalardan anlıyoruz ki, Aile Sigortası, duruma göre, 600 liradan başlayarak 1250 liraya kadar yükselecek. CHP'nin ekonomi kurmayları, hesabı yaparken ortalama 925 lirayı temel aldıklarını söylüyorlar. Öyleyse, 12 milyar liralık maliyeti nasıl buldular? CHP'nin hesabına göre 12 milyon 715 bin yoksul var. Yıllık maliyeti bulmak için herhalde, 12 milyon 715 bini, ortalama rakam olan 925 lirayla çarpmışlar ve yaklaşık 12 milyar liralık bir maliyete ulaşmışlar. Gerçekten hem Tayyip Erdoğan'ın, hem de Ali Babacan'ın dediği gibi, üçüncü sınıf matematik bilgisine sahip olanın çözeceği bir problemde, amiyane tabirle çuvallamışlar. Hesap öyle mi yapılır? Önce Aile Sigortası olduğuna göre, 12 milyon 715 bini -bir aileyi 4 kişi farz ederseniz- 4'e böleceksiniz. 3 milyon 178 aile... Bunu, ortalama yardım miktarı diye belirlenen 925'le çarptığınızda, bütün ailelere ödenecek bir aylık sigorta parasını buluyorsunuz. Bir yıllık toplam maliyete ulaşmak için 12'yle çarpmak zorundasınız. Bu da, 12 milyar değil, 35 milyar lira ediyor. (600 lira esas alınınca, ihtiyaç gene, 12 değil 23 milyar lira) http://sabah.com.tr/Yazarlar/ilicak/2011/02/21/aile_sigortasinda_hesap_hatasi hiç takip etmedim ben o açıklamaları; ama doğruysa komik olmuş gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Chp o kadar oy alamaz tahminim. Bölünür yine oylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 ahaha:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Belli metreküp doğalgazı bedava vereceklermiş, şimdi söyledi. Abi millet neler içiyor ya? Ya da doğalgaz rezervi buldular ülkede, söylemiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 yazın verirler o zaman harcayamadığımız ödüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 çakma gandi dediler çakma gaddafi çıktı adam, hayalde yaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 yeni safak - zaman haber yorumlarini okuyorum sandim ama paticikmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 yeni şafağı bilmemde zaman 1 sene oldu kapatalı yorumları, fena trollüyorlardı. Daha çok haber7 bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 chp de anlamıstır bence demokratik yönetim,yolsuzlukları önleme,egitim ve saglık hizmetlerini iyileştirme gibi uzun vaadeli planlar turk halkı icin bir anlam ifade etmiyor,3-5 kuruşa oy satın alınıyorsa biz de alırız demişler,mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 - Sorun maddi olarak mümkünatsa, evet olabilir, herkese 1250 demiyor zaten, üst sınır diyor. Şu an saçma sapan zilyon tane vergi ödüyoruz, arabaya, benzine, alkole, yurtdışı giriş-çıkışına, gümrüğe, günlük ihtiyaçlara, temel ihtiyaç faturalarına... Bunlardan gelen paranın haddi hesabı yok. - Şu anda bu paraların nasıl hırsızlıkla kullanıldığını, başbakanın artan serveti, oğlunun gemi filosu, bakanların ve ortaklarının ihalelerden aldıkları paralar, ve daha nice örnek açıkça gösteriyor. - Türkiye'de rüşvetin, kadrolaşmacılığın, hırsızlığın ve hortumculuğun ilk temsilcisi AKP değil, en azından ben kendimi bildim bileli var olan şeyler bunlar. Ancak AKP'nin bunu planlı, sistematik ve uzun döneme yönelik yapıyor olması tehlikeli. Hele bunu eşşeğin kulağına su kaçıracak kadar abartması daha da büyük sorun. - CHP bu dediğini yapar mı derseniz, hayır yapamaz, seçim kozu olarak kullanıp sonra unutur gider. Standart bir seçim vaadi olur. - Türkiye'nin akp kangreninden kurtulmasının tek yolu chp gibi görünüyor, akp'ye meydan okuyabilecek başka bir kifayetli parti çıkmadı, ama chp'den de kılıçdaroğlu başta olduğu sürece cacık olmaz. Adam iyi bir memur, ama kesinlikle iyi bir siyasi lider değil. Çok iyi bir "ikinci adam" ya da partinin önde geleni olur, ama liderlik koltuğuna oturabilecek bir insan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 baykal geri gelsin, sponsoruda saglam http://i40.tinypic.com/1twv3q.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 ha haha ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Abi bu Kılıçdaroğlu ve ekibi bir işe yaramaz, felaketler dedikçe herkes hede hödö diyordu. Yürüyen merdiven sonrasında basit matematik hesabı bile yapamayan bir başkan ve ekibi var. %30 alacakmış CHP... Maybe in your wet dreams... :D edik:typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 :D:D:D:D::D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 http://www.kafamizagore.com/images/resimler/politika/kemal_kilicdaroglu.jpg ARE YOU NOT ENTERTAINED?!!! ARE YOU NOT ENTERTAINED?!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 seçim öncesi herkes yüksek uçuyor. akp de geçen seçimlerde dokunulmazlığı kaldıracaktı; AKP milletvekillerinin milletvekili olmasındaki tek sebebi yani hehe. chp öss, yök de kalkcak diyordu hatta her üniversitenin kendi sınavını yapmasına sıcak bakıyoruz diyordu. yökten ölesiye nefret eden biri olarak bile ben yavaş diyorum heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 bunlarınki yüksek uçma değil ama. biliyor zaten hiçbir halt yapamıyacaklar gene, bari yüksek atalım da belki çıta yükseltiriz, zor duruma düşürürüz akp yi diyorlar tayyeap yemiyor tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar