Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CHP;nin aylik;aile yardımı1250 lirayı bulacak

Turkceplease

Öne çıkan mesajlar

akp makarna, kömür dağıtırken, hatta bu dağıttıklarını kendi yancılarının şirketlerinden satın alırken yorumsuz değildi de şimdi mi yorumsuz oldu. aynı bokun kahverengisi işte. yemez gerçi artık bunu kimse.
kemak kılıçdaroğlu çok başarısız bi politikacı, hiç girmeye gerek yok o konuya.
Sosyal ağlarda paylaş

Sadaka karşılığında oy satın almaktansa doğru düzgün bir sigorta sistemi getirmeleri gayet güzel olur. En azından insanlar her seçim döneminde baskı altında kalmaz.

Altından kalkabilirler mi? Bilmiyorum. Dendiği gibi akp nin el altından yürüttüklerini toplasan çok daha fazlasını da çıkarırsın da chp başa gelse onların içinden kaç kişi yürütücek, aradaki yürütme farkı bu sistemi kaldırmaya yetecek mi onları bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

akp şöyle böyle demek kolay burdan da chp gelse 8 sene kalsa benzer manzarayla karşılaşırız yani. hayatta gelemez orası ayrı mesele.

dediğin yapılmaz çünkü hem oy için yardım yapıp hem kendi yancına çıkar sağlamak gibi daha karlı bi yol varken enayilik olur.

10-15 sene sonrasını çok merak ediyorum ya cidden bazen.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben 100 sene sonrasını falan merak ediyorum, şu stallone'un bir filminde vardı, dondursunlar beni, sonra canlandırsınlar tekrar. Türkiye kalcak mı, Final Fantasy X^5*10 çıkıcak mı, isveç'teki türkler sarışın nüfusu yok edebilecek mi, para birimimizden attığımız 6 sıfır geri dönecek mi, ajda pekkan hala güzel kalıcak mı falan bunları öğrenmek istiyorum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

Esnaf said:

niye yorumsuz ki.akp kömür dağıtınca yorumlumu oluyor

abicim konu o değil,konu chp iktidara sadaka iktidarı diyip bu yönteme başvurması ' tükürdüğünü yalamak' manasında açtım konuyu.yapsın yapmasın değil,sizin tepkilerinizde aynı bak:) onlar yaptı bizde yaparız mantığı.
Sosyal ağlarda paylaş

Turkceplease said:

Esnaf said:

abicim konu o değil,konu chp iktidara sadaka iktidarı diyip bu yönteme başvurması ' tükürdüğünü yalamak' manasında açtım konuyu.yapsın yapmasın değil,sizin tepkilerinizde aynı bak:) onlar yaptı bizde yaparız mantığı.

hemen smiley

okumuyorsun dimi hiç yazılanları.

kime rant sağlayarak nerden geldiği belli olmayacak şekilde yardım yerine en azından resmi bi adı olsun demiş. akp yapsın aynısını yine iyi yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Turkceplease said:

Esnaf said:

Alakası yok akp nin yaptığı sosyal devleti ordan burdan kırpıp önce milleti sadakaya muctac etmek sonrada o sadakalarla iksidarını sağlamlaştırmak.

Haa ekonomi AKPnin ve Özal sonrası politikaların sayesinde zaten berbat durumda şu ortamda CHP dediğini iktidar olsa da yapabilir mi bence yapamazç
Sosyal ağlarda paylaş

gelir dağıtımı adaletsizliğinde, mevduatın yarısının sadece 30 küsür bin insanın elinde toplandığı bir ülkede yardıma kimse karşı değil aslında. bunun iki ana yolu var. biri akpnin yaptığı gibi sonradan görme bir şekilde, diğeri modern yöntemlerle. mikro kredi, aile sigorası, biriken paraların iç edilmediği işsizlik sigortası gibi yöntemler.
Sosyal ağlarda paylaş

abi akpnin yaptığı yiyecek yardımını falan da biliyoruz yani. verilen malları gördük nerden geldiğini. madem o kadar yardım yapmak istiyorsun bari en azından alışveriş çeki olarak ver adam istediğini alsın. neden kendi yancının mallarını veriyorsun yardım adı altında.
Sosyal ağlarda paylaş

Turkceplease said:

Esnaf said:

bir dakika bu sadaka falan değil,olması gereken birşey zaten sosyal devlet bıdı bıdı diyorsan.

bunu yapsaydı akp ben helal olsun derdim,eğer emeklinin maaşını 1000 TL yapsa helal olsun derdim,zaten bunları yapsa oy veriridim.
Sosyal ağlarda paylaş

İyi ben kılıçdaroğluyum, bulurum dersem bulurum dememiş yine.

2-3 sene öncesine kadar siyasetim az biraz belliydi de şu an hepsinden nefret edebilecek noktaya geldim.

1250 lirayı alamayan makine mühendisi var ülkede. Gerçekten muhtaç olanların yanında, aynı miktarda para sabahtan akşama kadar kahvede pişpirik atıp daha sonra iş yok diye ağlayana da verilecekse sıçarım böyle sosyal devlete ben.

Teyallam.
Sosyal ağlarda paylaş

eger bir ulke kendini ekonomik olarak guclu goruyorsa boyle aile yardımları gibi harcanan paralara sasırmaması lazım toplumun. ama malesef ulkede zengin olan 10 kat daha zengin olurken, fakir olan yerinde sayıyor. sonra padisahımız cıkıp turkiye ekonomisi cok guclu falan diyebiliyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...