dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 said: fakat aquatiğin yaptıgı drama bana saçma geldi açıkcası. +1 öle yani. ama anlıyorum dediklerini saçma olsa dahi.. aslında bu durum alkollü araç kullandığı için palmiyeye çarpıp ölenlere birisinin arkadaşı diye yapılan çifte standartla aynı aslında. onda da böle bi olay vardı, kimimiz kişiden bağımsız olarak olaya yorum yaptık. kimisi kişiden soyutlayamadı kendini bi türlü. "olur mu böle denilir mi?" tavrında yaklaştı denilenlere. kişi A ya da B diye yaklaşmayı bırakırsanız ve olaya bakarsanız sonuç çok açık net ortaydı halbuki. ehliyeti alkolden alınmış birisi yine alkollü araç kullanıp ağaca bindirmişti özetle. ağaca yazık lan demişti birisi de. komikti gerçekten e tepki gelmişti sdfsdf burada da evli bir kadın, gecenin bir yarısı daha yeni tanıştığı birisi ile duygusal yakınlaşma yaşamaya gittiği evde bir şekilde ölüyor. adama -kocasına- yazık lan diyeceğim ben de komik değil gerçekten e tepki gelecektir sdfsdf kadın ablam olsa da görüşüm değişmez. nihayetinde kişi A ya da B diye yaklaşmayıp olay odaklı yaklaşıyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 dasaaa yakınlaş bana bebeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 sen hep kalbimdesin seagle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 dasaaa said: adama yazık lan diyeceğim ben de komik değil gerçekten kadın ablam olsa da görüşüm değişmez. nihayetinde kişi A ya da B diye yaklaşmayıp olay odaklı yaklaşıyorum sadece. Abi sana laf ederdim ama alan yetkilisisin. Ban man gelir egonu tatmin ettirmem. Icimde patlasin simdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 abi kadının özel hayatıyla ilgili dibine kadar yorum yapmak bize düşmez kalkıp çoluğunu çocuğunu düşünmemiş içip içip ölmüş, hak etmiş yorumları aptalca su testisi su yolunda yorumları aptalca yaptığı şey yanlış, allah rahmet eylesin yorumları normal yaptığı yanlıştı diyenlere AHLAK BEKÇİLİĞİ YAPMAYIN demek de aptalca yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 söle lan kunter söle.. ban bundan gelmiyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Bu konuda 22 sayfa nasıl konuşuldu? Kadın ölmüş; ölüm kötüdür, üzücüdür ölen kim olursa olsun. Ölünün arkasından konuşmak da bu topraklarda en hoş karşılanmayan şeylerden biri. Bana bunu söylettiniz yani. Kitleyin bu konuyu, yeter bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 yok olm dasaaa, feci antipatiksin postlarinla. Dürüstce söylüyorum. Sana laflar hazirladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 cocugunu ihmal etmiyosa kadinin kendi hayatinda ne yaptigi kimseyi ilgilendirmez de.yine de biz cocugu falan olan evli kadinin ne isi varmis diye konusuruz arkadas arasi 5 dk muhabbeti olur biter. ancak bunu gazetede kose yazisi olarak yazmak isin bokunu cikarmak gibi geliyo bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Marveloth said: yok olm dasaaa, feci antipatiksin postlarinla. Dürüstce söylüyorum. Sana laflar hazirladim. önce benim cesedimi çiğnemen gerek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 hmm sempatik olma kaygım yok ki.. AMA BENİ YARGILAYAMAZSINIZ! BENİM HAKKIMDA ATIP TUTMA HAKKINI SİZE KİMSE VEREMEZ HEDE HÖDÖ DOLAYISI İLE LAFLAR DA HAZIRLAYAMAZSINIZ FALAN FİLAN laf salatası devam eder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 bi de jodie foster diye okuyorum ya sunu her seferinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Yok lan tamam. o kadar da nefret etmiyorum. Fikirlerimiz uyusmuyo sadece. @nomsaR... gözüm üstünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 abi anahaber bulteni yarım saat haberini veriyor.köşe yazarı yorum yapmıs o mu problem ? twitterdan facebuktan sanal alemde yapmack yapmacık şeyler mi yazmak gerekiyor illa bir çok köşe yazısı döndü defne joy hakkında.sadece hıncal yazmadı herkes defne şöyle mukemmel böyle süper böyle iyi yazıp aman olay benden cıksına getirmiş bir adamda cıkıp lan bu olayın böyle bi yönüde var.kocanın durumu zor diyince linç edilmiş abi benim karım.cocugumla beni böyle bir şekilde ölerek yalnız bıraksa mezardan cıkarır tekrar öldürürm acıkcası.ahlak bekçliği değil bu.bekar ol istediğini yap banane.hadi evli olursun ama cocuk olmaz yine bi nevi.ama cocuk varlan ufacık.kedi kuş değil cocuk yanş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 OMG ILK DEFA BIR KISI ESINI ALDATIYOR!!! Carmiha gerin kariyi!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 "hmm burada garip bi durum var" deme özgürlüğünü, kalan zamanda özgürlüğü savunuyormuş gibi görünen kesim bu gibi şartlar altında engellemeye, karalamaya, net bir doğru olmamasına rağmen yanlış gibi göstermeye çalıştığı vakit çıkan durumun sözcüğe dökülmüş haline "ironi" diyoruz. çok da güzel bi ironi tanımı oluyor. evet tr'de bu "modern" olarak adlandırılan şekilde yaşayanlar mevcut ve diyorlar ki "efendim bizi kimse yargılayamaz" e yargılayan yok ki. olayı değerlendirme var... sen de kalkıp benim ifade özgürlüğümü karalayamazsın, düşüncelerin benimle uyuşmadığı için benim fikirlerime set koyamazsın. siz hâlâ özel bir durum, özel bir kişi için yapılmış lokal bir değerlendirme peşindesiniz ki komik olan durum da buradan başlıyor. isimleri atın, öle okuyun. adamın dediği doğru. özetle yaşanılan durum eğreti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 @marv: şu yoruma bak ya.sırf rol karın seni aldatır umarım.gelir burda nolcak sevişsin insan özgürdür dersin. bu düşünce sığlık dar görüşlülük falan değil.aksini düşünen godoş adnan ziyagildir :) hani kız arkadaşın seni aldatır ok bye dersin umursamayabilirsin.ama sevmişin evlenmişin.cocugun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Red said: @marv: şu yoruma bak ya.sırf rol karın seni aldatır umarım.gelir burda nolcak sevişsin insan özgürdür dersin. bu düşünce sığlık dar görüşlülük falan değil.aksini düşünen godoş adnan ziyagildir :) hani kız arkadaşın seni aldatır ok bye dersin umursamayabilirsin.ama sevmişin evlenmişin.cocugun var Abi kötü bi durum tabiiki kim ister? Karim beni aldaticak üzülmezmiyim. De yani mezarindan cikartir bir daha öldürürüm fln... Insallah basina gelmez sen önce kendinin vurur sonra cocugunu kesersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 ahaha öyle birşey tabiki gerçekleşemez. sadece o an hissediceğim şeyleri o cümleyle ifade edebilirdim ancak yani gerçekten bu konu cok uzadı.defne gençti genç yaşta saçmasapan öldü.kötü birşey fakat yaptıgı şeyin hata oldugunu kabul etmek.aksinin idda etmemek lzm.komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 defne joy foster'ı severdim, sempatik biriydi. ekranın neşeli yüzlerindendi, insan izlerken mutlu oluyordu. son zamanlarda kendini fazla gösteremedi ama number one vj'iymiydi neydi yıl 98-99 felan izlerdim güzel olurdu. o zamanlar kadir çöpdemirin programı vardı o da iyiydi. cadılı dizide act yeteneğini de gördüm, bence iyiydi. onun dışında defne joy foster güzel bir kadındı bence. ha bir de, benle arasında birkaç yaş farkı varmış, görünce şaşırdım. kendine bu kadar yakın yaşta birisinin ölmesi de ayrıca insanda tedirginlik yaratıyor... Buddha said: Biz niye bunu bu kadar dert ettik ben onu anlamıyorum arkadaş :) Benimkide boşboğazlık hani sanane diyeceksiniz haklısınız da. Çocuğuna falanda yazık eyvallah. Ama ünlü olması bir kenara hergün birileri ölüyor. Ne yapalım abi bizde mi ölelim şimdi. bir köşe yazarın, bir şarkıcının, bir aktörün neden ölüm haberi verilir gazetede? bunu sorgularsak eyvallah ama defne joy üstünden "önemsiz" muhabbeti yapmak yanlış bence. her gün birileri ölüyor zaten, onların da ilanı oluyor gazetede. göz önünde birisinin ölmesi biraz daha yer ediyor, o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 aquatik söyleyip isteyip de söyleyemediklerimi yazmış, teşekkür ederim. bundan sonra birisi öldüğünde ilk yapacağımız iş "ahlaksızdı zaten" demek olsun, elbette bir açığı bulunur..çok güzel bir toplum oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 O_O şu yeni akit yazarının yazdığı yazı ne öyle ya, demokrasi böyle bir şey herhalde lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 arseven miydi neydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Red said: abi anahaber bulteni yarım saat haberini veriyor.köşe yazarı yorum yapmıs o mu problem ? twitterdan facebuktan sanal alemde yapmack yapmacık şeyler mi yazmak gerekiyor illa bir çok köşe yazısı döndü defne joy hakkında.sadece hıncal yazmadı herkes defne şöyle mukemmel böyle süper böyle iyi yazıp aman olay benden cıksına getirmiş bir adamda cıkıp lan bu olayın böyle bi yönüde var.kocanın durumu zor diyince linç edilmiş abi benim karım.cocugumla beni böyle bir şekilde ölerek yalnız bıraksa mezardan cıkarır tekrar öldürürm acıkcası.ahlak bekçliği değil bu.bekar ol istediğini yap banane.hadi evli olursun ama cocuk olmaz yine bi nevi.ama cocuk varlan ufacık.kedi kuş değil cocuk yanş bu yüzden ürememeni umuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 siz kimsiniz ? cokta fifi ayrıca.tmm siz modersiniz ben çağdışıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar