rahimpolat Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 geçen bu incici adamın yazdıklarını okuyordum bi süre sonra inandırıcılığını falan kaybetti yarıda kestim orası ayrı da, tam kafamda canlandıramadım cümleleri de "siz ayakta durmassanız kimse gelip elinizden tutmuyor" diyor. arkadaşlarınız ya da aileniz için zor zamanınızda aslında her türlü yüksünüz, yardım eden çıkarsa da ya zoraki ya hatır için belki demeye getiriyor. aynı konuyu da bundan önce başka bi arkadaş dile getirdi, adam dedi ki "abi çok yalnızdım çok kötüydüm. gittim okulun tiyatro klübüne yazıldım, çok ciddi de emek verdim öğrendim ettim. zevk alarak da yaptım. sonrası artık gerçek hayata uygulama idi. içim kan ağlarken bile en güzel şekilde kahkahamı attım, suratımı asmadım, ilgileniyor gibi yaptım insanlarla. sonra etrafım arkadaş ve sevgili doldu taştı." hak verdim. yani senin derdini senden başka kimse iplemiyor. bi anan yapar bunu. arkadaşların da 1 ,2 olmadı 3. 4. de amaan ne ağlak karı/adam diyip işine bakar. çok mu karamsarım hayat böyle mi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 anne dışında kimse katlanmaz.allah korusun yatalak filan olsanız, sevgili filan kalmaz, yalan olur hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 benim derdimden arkadaşlarıma ne zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 insanları sıkmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 maalesef öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 bu topiğe bişeyler yazmak istiyorum ama nereden gireceğimi şaşırdım. çok genelleme yapmayın diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 DoruK said: insanları sıkmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Kimse başkaları için yaşamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 dost- arkadas diye bir ayrim bosuna yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 kendi hayatı yerine başkasının hayatı ile ilgilenmeyle ve dolayısıyla fedakarlıkla alakalı bir şey. insandan insana ve ilişkilerden ilişkiye değişiklik gösteriyor. ama insanları bu hale getiren de hayatın kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 herkesin kerdi kendinee bu donemdee her donemdee 60lilarda 90lilarda naynaynaynayna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 katılıyorum gülmekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 kimse kimseye teslim olmak istemiyo ki aşırı "modern" dünyamızda. Ya hayata "o" olmadan devam edebiliyoruz, yada yerine birini yamıyoruz mutlaka. Sonra da ilgi istiyoruz, sadakat bekliyoruz, bencillik ediyoruz. Başkasının yardımına koşarken iki kere düşünürken, başkasının bize gelmesini anında istiyoruz bencilliğimizden. karşılıksız, gönlümüzü bile kimseye (arkadaş/dost/sevgili) kaptırmıyoruz bu zamanda. "Ya o da bana karşılık vermezse?" diyoruz kendi kendimize. Sana ne? Bırak vermezse vermesin, o onun yolu, bu da senin. Bi çok insana güvenmiyoruz, kötü tecrübelerimiz dışarıya karşı bi duvar ördürmüş; elimizde süngüyle bekliyoruz arkasında o duvarın.. Anlamıyorum nedense bunları. İnsanı sadece insan olduğu için sevmek, minnet etmek, vefalı ve dürüst olmak çok acınası görünüyo gözümüze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 bazen berbat bir akraba ortamında buyudugum için üzülürüm.böyle güzek kaalbalık akrabaları gorunce kıskanırım. fakat buyudugum bu saçma ortamın bana her zaman faydası olacagını biliyorum genç yaşlarımdan itibaren merhametsiz vicdansız insanları sevmeyen rol yapan ve herkesi kendi menfaatlerim için kullanan bir tip oldum. ilişkilerimi ciddiye almadım.( bir istisna tabiki var :) ) dert paylaşmayı güçsüzlük olarak gördüm.anneye hariç.yardım istemekten nefret ettim. bu kalabalıgın ortasındaki yalnız insan gerçekten var.yapay falan değil yani böyleyim anasını satiyim.bi daha dunyaya gelsem böyle olmayı ister miydim.hayır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 haklısın başlığı açan arkadaşım. nickine bakmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Herkesin kendine göre dertleri olduğu için, kendini sana yakın hissetmeyen adamın senin derdini dinlemesini beklememek lazım. Kimse yok yere kendini daha fazla sıkıntıya sokmak istemez, bu içgüdüye kızmamak lazım. Bu dünyada biraz bencillik şart, yoksa gelen geçen ezer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AudioFX Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Hayatta kimseye sırt dayamamak lazım. Bana bişey olursa şuna giderim o bana yardım eder diye garanti görmemek lazım. İnsanın tek garanti şeyi kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 bilim teknikte iyilik yapma topiki var.ona az bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=OVL-7vbmEaU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 herkes böyle değildir. iyi insanlar da var bu hayatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 bu da konuyla ilgili video paylaşımı. http://www.youtube.com/watch?v=9hUy9ePyo6Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 ben hiç bir arkadaşımı bu pozisyona koymadığım için katılsam mı katılmasam mı bilemedim fazla mesafeliyim galiba ketumluk had saffada egoizm de var çok şükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar