Sylian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Kazara rastladim da cok guzel bir batman cizgifilmi cikmis. Batman cizgifilmlerini seviyorsaniz mutlaka izleyin gercekten kaliteli olmus. http://www.imdb.com/title/tt1569923/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 aha deadpool var (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 deadpool deül, red hood. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 ben de tavsiye ederim: http://forum.paticik.com/read.php?10,5012883,5012883#msg-5012883 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 seslendirme kadrosuda bayaa tanıdık phil lamarr bile var la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 batman'i nasıl kevin conroy seslendirmez? (joker'i de nasıl mark hamill seslendirmez?) sonu? bu arada sonunda jason/red hood kaçıyor mu, ölüyor mu, ne oluyor? bomba patlamadan önce batman joker'i esgeçip jason'ı sırtlıyordu ama patlamadan sonra joker enkaz altında gülerken batman mal mal taşları kaldırıp sağa sola bakıyor. kaçtı sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 filmi izleyenlere gelsin bu: http://www.youtube.com/watch?v=qsyM9xww64Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 sonunu beğenmedim ben said: Because he's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now. So, we'll hunt him, because he can take it. Because he's not our hero. He's a silent guardian. A watchful protector. A Dark Knight. şöyle birşey bekliyordum, flaşbek girdiler bitti. hey allahım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jowu Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 dün gece izledim ben de, keşke mark hamill seslendirseydi joker'i, gerçi bu abi de fena değil ama işte... şpoyler yalnız o bardağı kırıp adamları öldürme sahnesi neydi? bi de sonlara doğru joker'in "aaah so you were thinking about me" demesi süperdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 off aladdin izleyesim geldi simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Laorx said: deadpool deül, red hood. hayır deadpool. kıpz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 deadpool değil jk3. a pardon yanlış topic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Gecenlerde izledim ben de. Bayagi basarili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Bone said: deadpool değil jk3. a pardon yanlış topic. yahu bu kadar önemli mi senin için ? postlarımı mı takip ediyosun lol. çattık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 şöyle şeylerin açlığı içindeyim ya. belki de o yüzden çok sevdim red hood'u. eskiden batman animated series olurdu onu izlerdik mesela. şimdi pek öyle şeyler yapmıyorlar, uzun metraj hazırlıyorlar yapacaklarsa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar