wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Arabayı çalıştırmaya çalışırken yan hava yastıklarım patladı beele kulaklarım falan hala çınlıyor ağzını kırdığımın kapağıda fırlayıp kapıdan böğrüme sekti. Neden olabilir aceba bi fikri olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 abi.. AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA karnım ağrıdı ahaha geçmiş olsun elektrik sigorta kutusunda bir nane olmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 oha geçmiş olsun.dava hakkı falan varsa acıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 olm acıo lan böğrüm bildiğin duran arabada nasıl becerdim hala anlamadım alt tarafı 3-4 sn marş bastım lan 2-3 sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 evet yasal hakkin dogdu, hukuki zemin hazir. en tanidik avukatinla tuketici mahkemesinde araba firmasina kar$i dava acabilirsin. tanidik doktor varsa kulak zari patlama raporuyla olayi katlarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Geçmiş olsun ahahahah, yaşadığı şaşkınlığı tahmin edebiliyorum sdflkşsjdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 abi asahadfasdas o anın görüntüsü olsa 2011 yılının en iyi gif'i yapılır ondan sadasdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 htundai i20 mi bu arada araba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Ne yasal hakkı abi? Cillop gibi araba iyi bakılmış falan ama kasko bile yapmıyorlar arabaya artık opel vectra araba bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Bide komşular çıktı nooldu falan diye silah falan atıldı zannetmişler sesimi çıkarmadım heç eve girdim direk kulağım hala çınlıyor yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 bakım yetkili servisde mi yaptırıyordun yoksa özel servis mi? yetkğli servisse davayı oraya açma şansın var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 ı-ıh özel ustaya yaptırıyordum adam çok iyi diye, o yüzden dava mava yalan yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 USTA ÇIKARTIP VURMUŞ LAN! geçmiş olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Ahahaha " Noliiy la nolliiiy ?!? " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 tabe kermitim silince pek bi möö gibi kaldı post edik o yüzden ffsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Selam, Hava yastığının neden patladığını bilemem de, o kapağın yerinden öyle fırlamaması gerek diye biliyorum : Alt tarafa doğru kıvrılması gerekli sanki. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 hava yastığının patlaması kimyasal bi olay olduğu için, basınçla sıcaklıkla falan bi olay olmuştur belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 arac merkezi beyninde bi hata olmu$tur cok buyuk ihtimalle. ama boyle hatayi avrupada affetmezler. sen de kovala $u i$i, ekmek cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 yetkili servise yaptırmadıysa bakımı falan bi cacık çıkmaz malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 donanimsal bir hata cok buyuk bir ihtimalle. servisle ilgisi yok. direk firma kabahatli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 mesela onden kaza yaptiginizda airbag acilmadiysa yine dava edebiliyosunuz. boyle bir durumda da ayni $ey gecerlidir cok buyuk ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 ahahahahahahahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 abi iyi diyorsun da karşı argüman olarak yetkili olmayan yerde bakım yaptırmışsın onlarda bozmuş deseler mesela ? hiç anlamadığım konu bu arada sadece aklıma geleni söylüyorum. çok ciddiye alma hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 sonucta airbag i acmiyolar ki ozel serviste ya da yetkili serviste? ayrica bakilir arabanin beyin donanimina ellenmi$ mi bi$ey olmu$ mu diye. baya tazminat alan var yani amerikada falan bu i$lerden oturu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar