Holy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 irfanview ile buna benzer bir şey çıkarmıştım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Birkaç ilk işi taramaya bıraktım, bildigin fotokopi çekip 8 liramı aldı itler. Öfkeliyim ama azıcık fikir verir, makinası olan birini görürsem çektiricem zira kursun kalem taraması bile gözükmüyor, kagıdın sarımtırak rengi yok bile. Böyle basladık işte. Yaptıkça koyarım, şimdilik adios. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 anatomi çalışman lazım DAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Abi o kadar teknik resim kafasında ki şu baslangıc, sevdigim birşeyi çizmenin nasıl oldugunu unuttum adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 işyerinde sikenır yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Var, aynı kaliteye gelmiş zaten de, fotograg tek çözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 xunn said: Abi o kadar teknik resim kafasında ki şu baslangıc, sevdigim birşeyi çizmenin nasıl oldugunu unuttum adeta. gsf ye hoşgeldiniz efendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 oha helal xunncuğum beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 guzelde biraz fazla keskin gibi geldi sanki :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 HAHAHA HEPSI BOK GIBI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 baya güzel olmus, helal. btw böyle anatomi calismak icin falan bi link var mi =P özendim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 edik: çok saftirik bi biçimde yazdıydımda deişik yerlere çekerler şimdi evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Fin said: guzelde biraz fazla keskin gibi geldi sanki :< fotograf çekeyim, öyle görünmeyecek. İspirto püskürtülmüş gibi duruyor, nokta vurusla böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 wastyrx said: edik: çok saftirik bi biçimde yazdıydımda deişik yerlere çekerler şimdi evet mini çakal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 iyi iyi gideri var. hangi bölüm istiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Hipster grafik yada resim. Tercih havada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 grafik seç broo çekeriz sana bi mekbuk pro süper karizmatik ingilizce isimli ajansımızda çalışırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Apple olan yerde yokum. Fucking hipsters ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 olmadı şimdi. çalışanlarımızda aradığımız tek kriter var o da http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=apple+yarrak+%C3%A7%C4%B1karsa+g%C3%B6t%C3%BCne+sokacak+kitle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 gayet güzel, progresi bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 xunn said: Apple olan yerde yokum. Fucking hipsters ya. macbook çok lüzumsuz bişey sakın almayın. allah belamı verseydi daha iyiydi. ayrıca resim okuyup nabacan öğretmen olup döngüyü devam ettirmek mi istiyosun aslında grafikte okunması en lüzumsuz bölümlerden biri de neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 "grafik" değil de "tasarım" kısmını okumak önemli keza grafik programları ve metodlarını öğrenmek çok zor bir zanaat değil ama tasarım yapmayı öğrenmek.. işte okula gidiliyorsa bu yüzden gidiliyor yada bir "usta" bualcaksın sana onun yöntemlerini öğrenip kendi çalışma şeklini ortaya çıkaracaksın bir nevi usta-çırak ilişkisi istiyor bu tarz işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 sırf eğitim görmenin seni ödevlere olsa oturup bişeyler yapmaya kibarca motive etmesi bile yeterlidir. seninle aynı tutukuları yaşıyan insanlarla bulunmak gibi daha duygusal mevzulara girmiycem zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 zaten bugun daha fazla duygusal olaya girme sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 said: seninle aynı tutukuları yaşıyan insanlarla bulunmak gibi abi oraya girme zaten 8-10 tane gsf'linin aynı yerde oturup muhabbetleri aklıma geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar