mokoko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 http://www.mix.az/znamenit/page,1,1,61294-shok-meshhur-serial-qehremani-cinsini-deyishdirir.html amana tanrım..!!!111 edit/dasaaa:başlığın hali ne be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 o nasıl başlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 said: Türkiyə mətbuatına istinadən xəbər verir ki, “Oğuz” jurnalistləri şoka salan açıqlama verib. Bir neçə gün əvvəl barda 2 travesti dostuyla yaxalanan Tolqa mətbuatın tənqidlərdən sonra bəzi şeyləri etiraf edib: "Bu yaxınlarda "aşağıdan" əməliyyat olunacağam. Hələlik travesti dostlarımla barlara gedirəm. Cinsimi dəyişdikdən sonra mənə heç kim heç nə deyə bilməyəcək və mən də onlar kimi qadın olacağam." sayende biz de mix*azlı olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 ney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 az kaldı onbin mesaja bileğine kuvvet :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 hadi ya hiç bakmıyodum. hakkaten az kalmıs. bundan sora kasarım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 ulan türkçeyi naptı ergenler yuh artık diyecektim ki azeri sitesiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 uhaduhudhada azerileri seviom yaaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 yanniz cidden genetik bi olay bu, hani azeri ozbek filan farketmio, haberin altindaki yorumlar -dunya dagilmaqla davam edir -dunyanin axiri gelib ee lap...ALLAH KOMEK OLSUN -ALLAHIN LEHNETINE GELIB Artiq belelri -Allah....Komek olsun tewekkur ... amliyatla cinsiyet diilde milliyet degisitilebildigi gunler talep patlamasi olcak, ondan korkarim asil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 peki haber doğru mu ya baya olay olurdu bu türkiyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 türkiyenin en büyük attention male whore u bu adam olduğu için büyük ihtimal haber doğru ama külliyen yalandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Bu insan evladı şimdi ciddi cinsini mi deyişdirir? O bıyıkları kesmesi lazım ama önce. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 ama chok datluuuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 IYRENCDI DEHSHETDIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Yok... Kesin kesmesi lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 haberturk,skyturk,flashtv halt etmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
speedy21 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 said: Cinsimi dəyişdikdən sonra mənə heç kim heç nə deyə bilməyəcək və mən də onlar kimi qadın olacağam azerileri sevmemek mümkün mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Türk kızlarının aşık olduğu tiplerin hepsi sorunlu çıkıyor abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
speedy21 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 yorumları haberden daha bomba said: Hər kəs öz göründüyü kimi yaşamalıdır,əks halda ölmək ondan yaxşıdır..... bunu kafasına sıkan smileyle bitiren elemanın avatarında polat alemdarı görünce şaşırmadım said: ALLAHIN BU TURKLERE YAZIQI GELSIN bencede azeri Qardaşım kimsenin yazıQı gelmi Allah'ın yazıQı gelsin said: Bu oğlan türkdür yəni?... Nə əcəb Türkiyə kimi bir ölkədə belə açıqlama verməkdən qorxmayıb?!... Nə isə... İnsanların öz seçimləri özlərinindir, bizə hörmət etmək düşür... Özü də, böyük ehtimalla reklam məqsədiylə yalandan deyir, bir azdan çıxıb deyəcək ki, aldatdım sizi... ben hayatımda bu kadar naif yorum görmedim said: aldatdim qashini sichan yedi bashini ne dediğini anlamadım ama son noktayı koymuş asfhjgsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 azeri site yönetmiş haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 azeriler akmış resmen ortama helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 koyluden fena bu azeriler ya direk acayipler ehaehae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Məşhurlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 said: INANMAGIM GELMIR.....BELEDE KI OZU BILER....... MENE NE ONUN ORASINDAN BURASINDAN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar