pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Yama sonrası o sıra değişecek ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Şıklarda olmadığı için seçemiyorum. Ama patch sonrası ya da öncesi fark etmez öncelik direk int'tir, hem de baya açık ara şekilde. Bir birim int, 2 birim haste falan yapıyor nerdeyse. Patchden önce 2. stat haste'ti ama patchden sonra spirit olacak. O sebeple cevap int/spi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 MP5 GİTCEN HACI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 halen 50% 50% gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 şaka gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 scorch said: halen 50% 50% gg ahahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 ben de oy attım ve halen %50ye 50 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 ibneliğinemi yapıyosunuz LAN ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Nasıl oynadığına göre değişiyor mananın yetip yetmeyeceği herkeze göre.. Manan yetene kadar Crit > spirit > int > haste/mastery Manan yetiyorsa Crit > int > haste/mastery > spirit ayrıca haste abancaksanda, riptide için(7tick default) ; 8 tick 915 haste 9 tick 2745 haste earthliving için (4 tick default) ; 5 tick 1602 haste 6 tick 4805 haste sana gearınla reforge + gem vs yapabileceğin haste mıktarını bunlara gore ayarla, fazladan 1 tick kazanırsın. yani 915 haste dıyelımkı yaptın, 1 tıck kazandın, gearındakı haste ı 2745 e cıkaramıyorsan, kasmazsın 915 te bırakıp dıger statlara kasarsın, nasılsa cast tıme dısında bır avantaj saglamayacak vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 eve gidince hangisi gerideyse ona oy vericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Abi mana yetme durumu nasıl olabilir? Random hc mi yapıyorsunuz sadece? Ayrıca crit söylendiği kadar etkili değil, hele ki tank healer değilseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 nasıl nasıl olabilir ? raidde kestiğin bossu birdaha keserken tahmin edersin normal şartlarda mananın dayanıp dayanamayacağını önceki kesişinizdeki mana durumunu goz onunde bulundurarak. yeni boss deniyorsanda gidersin ilk gun denersin, bakarsın duruma, yetmeyecek gibiyse abanırsın spırıt.. yetecek gibiysede haste abanırsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 /vote Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Elitist jerks'e göre, Intellect>Haste>Spirit>Crit>Mastery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 950 yi geçtikten sonra haste çok da gerekli bi stat olmaktan çıkıyor. Bence int>spirit çünkü eğer mana yetmiyorsa water shield glyphler 1 trinket değiştirir 2 reforge yaparsın ama gem olarak spirit takmaya karşıyım. Sen takıyor musun dersen de evet takıyorum. Ama ego tatmini için. Yeto olduğum için, mana yettiremediğim için vs vs.. 1800~spirit çoğu şeye yeter de artar bile (mana poolun 85k+ ise) Uzun lafın kısası, int int int int int ağbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 abi mesela benim paladinim var. offspeğim holy. ve agility gemledim. hiç mana yok neredeyse. direkt oom oluyoms. heal da çıkmıyo doğru dürüst. ama mühim olan orijinal olmak değil mi? edit: çok komik eki eki. gittim bilem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Reforge sistemini getirerek milletin matematiğini bir adım daha yukarı taşıyan blizzarda buradan saygılar asfsdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 hala eşit lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 benim anlamadigim hit rating veren mail nerden buldun daha onemlisi neden giyiyosun +hit enhance disinda en gereksiz skill shamanda elementalda spirit abaniyosun restoda da spirit abaniyosun ne +hiti lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 mana yetme olayları sadece shamana göre değil. eğer raid de gereksiz dmg alıyorsa onlar da çok etkiliyor. eskiden mana sorunu yoktu, gereksiz dmg da heal ile kapatılıyordu fakat şimdi zaten ucu ucuna yetiyor. yüzden kendi raidine göre ayarlıcaksın. en önemli statın int, sonra spirit 2.1k civarına gelene kadar bence spirit git. en büyük ikilem haste ve crit arasında kalıyor. açıkca ben de çok kaldım arasında. en son crit ağırlıklı olarak gittim ama dengede tutmaya çalışıyorum açıkcası. son 2-3 haftadır bakmıyorum ama worlds of logs dan bakarsan en çok hps yapmış shamanlara crit giden de var haste giden de. ama zaten gear yüzünden ben baktığımda critler %17 -20 arası haste de %4-8 arası idi sanırım. tam hatırlamıyorum. en iyisi kendi raidine göre ayarlamak. healing rain gibi büyülerde haste çok bariz daha önemli critten. ama eğer raidin healing rain içinde toplanmıyorsa. 2 kişi girip gerisi dagınık duruyorsa. o zaman crit git bari mana gelsin. gibi gibi. şuan eskisi gibi kimse haste çok daha iyi diyemiyor. tek emin olunan şey mastery en gereksiz stat gibi şuan. son patch ile o da bufflanıcaktı da ne durumda bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mastery aslında çok gereksiz değil. Chimaeron'a bakarsak en kolay shaman toparlar raidi orda değil mi? Sonra bossların kitleme skilleri var, seçiyo random 3 kişiyi deli dmg veriyo fln onları da shaman mastery si saolsun hızlıca healleyebilir. Ama evet, daha yararlı olabilirdi mastery.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 barbu said: mana yetme olayları sadece shamana göre değil. eğer raid de gereksiz dmg alıyorsa onlar da çok etkiliyor. eskiden mana sorunu yoktu, gereksiz dmg da heal ile kapatılıyordu fakat şimdi zaten ucu ucuna yetiyor. yüzden kendi raidine göre ayarlıcaksın. şu mana olayı zaten ayrı dert sağdan soldan dpsler aptal aptal damage alıyolar mecburen healing rain yada healing surge atıyosun ulan su yakmıyo healing rain dediğiniz şey 16k mana istiyo. nede olsa healer healler diyip kafalarına göre takılan dpsleri heallemiycen aslında. benim görevim raidi ayakta tutmak ama dpsin görevide hasar vermek, hasar almak değil. sinirlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar