kermit Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 şimdiye kadar kime sorsam, resto shaman için haste main dedi tamam ona eyvallah. ama sıkıntı şurda bazıları spirit diyor, bazıları int diyor. spirit veren trinketler yeter diyen bile çıktı. ben çatır çatır itemlarda crit rate ve hit rate falan onları reforgelayıp spirite haste e falan abanıyom. mastery lazım olcak diyen çıktı şimdi orçun gelip benim armory linkini verir 1 kaç tane itemde reforge yoktur kesin gem yoktur yada enchant yoktur dalga geçmek için. ağzına sıçrarım orçun bilerek yapmıyom onları ben oynamadığım için akhsgdas ha bu arada bence mantıklısı spirit lan. int niye işte onu söyleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Şu an için int/haste, yamadan sonra haste/spirit bence. Gerçi spiritin de dayanacağı bir nokta gelecek eninde sonunda, ondan sonra int/haste yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 shaman mı oynanır yhea warlock Cccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 int/spi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mana Tide'a gelen değişiklik sonrası spirit önem kazanacak. Malum tüm raid yararlanacak artık, spirite abanmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Haste/spirit ama daha var bazı şeyler oturmasına ondan pek kasma tanıdığım çoğu shammy healer reroll attı hep aynı hikaye diye, ben melee oynuyorum shaman olarak kaldı ki ciddi dengesizlikler var ve her şeyi caplemeye çalışırken agility gem yada reforge atamıyorsun düzgünce...hit cap ...Spell hit cap ..expertise ... haste..Roglar hitsiz dps asılıyor lol Healer olarak sana tek önerim karakteri kendin izle..Sprit dediğin refueldan ileri değil bizim için...boss fightlara göre çizelgeni kendin çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 ahahah 50% 50% yine açıklık gelmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 pvp mi yapıyosun pve mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 bela oldu başımıza lan resmen haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 pve şimdilik pvpye sıra gelsin onuda açıklığa kavuştururuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Spirit dedim dengeyi bozdum. - Resto shamanla en büyük healing atraksiyonu normal Ahn'kahet olmuş olan adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 pvpye yetebilir mi kermit? sordugunuz soruya bak. sen str git kermitim. kasli kuvetli takil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 hayır pvpde de aynı muamma var da ondan setupla ilgili yorum yapıcaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 manası biten şaman varsa gitsin kumda top oynasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 konuya açıklık getirildi, konu kapansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Valla healing meter'a oynayınca gayet de bitebiliyor, bossun durumuna göre healing rain, üstüne chain heal, tanklara healing wave spam, cd biter bitmez de riptide atınca zınk diye bitiyor. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Madcat said: manası biten şaman varsa gitsin kumda top oynasın. sen ne diyon ya hahaha manam bitiyo diye bişi yazmışmıyım hasbinallahvelimelvekil Mum_Chamber said: pvpye yetebilir mi kermit? sordugunuz soruya bak. sen str git kermitim. kasli kuvetli takil. shaman dediğin kaslı olur zaten lan çelimsiz şaman nerde görülmüş str abanırsam hem manam bitmez gidip kumda topta oynamak zorunda kalmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 stam aban, elindede shield var mailda plate ayrisi sayilir gider tanklarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 hayalet kurt olur tanklarım ergenekon yurdun adı börtecine kurdun adı diye dalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 macro yap yell den yardırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 sana demedim kermit öyle ortaya yani,hani spirite çok abanıp fight sonunda %80 manam kaldı eki eki diye böbürlenen tipler varken spirite abanmanın manası yok anlamında dedim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 ha tamamdır bazı fighlarda gerçekten healing surge e abanınca mana fena gidiyo. az önce bi hcye girdim wipe yemedik mana low bile görmedim ama bi kaç trash fightta bile insanların aptallıkları yüzünden mana bitecekmi lan acaba diye düşünüyosun. kaldıki çok nadir kullanıyorum mana tide totemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 "A. Intellect, Haste, Spirit, Crit, and Mastery, generally in that order. Intellect increases starting mana pool, mp5 (via Replenishment), and spellpower, making it a very powerful stat in a world where overhealing matters and mana is a concern." said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 *nerden alıntı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 http://elitistjerks.com/f79/t110263-resto_cataclysm_raiding_discussion/ 8. sorunun cevabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar