Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 bende başlıcam, uk mi izliyim us mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 şu başlığı ne zaman görsem Shemales diye okuyorum allam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Quel-Thul said: bende başlıcam, uk mi izliyim us mi US kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Quel-Thul said: bende başlıcam, uk mi izliyim us mi uk ne us ne bide bu dizinin müziklerini nerden bulabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 maceraaa dolu amaaaarikaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Llama said: Quel-Thul said: bende başlıcam, uk mi izliyim us mi uk ne us ne bide bu dizinin müziklerini nerden bulabilirim Dizinin orjinali İngilizlerin, adamlar çekmiş zamanında. Şu an yayınlanan Amerika'da yeni çekiliyor, İngilizlerin çektiğiyle aynı dizi. Karakterler değişik sadece, olaylar falan da aynıydı baktığım bölümlerde. UK İngilizlerin çektiği (imdb'de falan UK diye özellikle belirtmiyor orjinal versiyon için), US de Amerikalıların çektiği. US orjinali değil ama karakterler çekim vs. çok daha güzel bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 orjinali çok kötü geldi US version dan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 bugün başladım ilk iki bölüm çok eğlenceli geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 komedi bir dizi arayan biriyim.başlayayımmı diziye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 çok komik değil abi. farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 farklıdan çok ideal olması gereken liberal hippie bi aile babasının kurduğu kalabalık ve alışılmış dışı bi aile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Bloodless said: şu başlığı ne zaman görsem Shemales diye okuyorum allam ya algıda secicisin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 zaten komik dizi yok gibi bişey.arada two and a half man bakıyorum o kadar.o da sarmıyo pek.komedi anlayışı yok galiba bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Zaybird said: komedi bir dizi arayan biriyim.başlayayımmı diziye? öle yarılmazsın gülmekten ama eğlenceli baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 us'yi çok sevdim. uk'ye başlayacağım o yüzden. inş karakterler iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 df said: us'yi çok sevdim. uk'ye başlayacağım o yüzden. inş karakterler iyidir. UK 1. sezonu izledim ama gerçekten çok kötü geldi US versiondan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Vendy said: df said: us'yi çok sevdim. uk'ye başlayacağım o yüzden. inş karakterler iyidir. UK 1. sezonu izledim ama gerçekten çok kötü geldi US versiondan sonra. teknik olarak mı kötü yoksa karakterler, olaylar olarak mı? sadece teknik olarak kötüyse idare edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 2. sezon ne zaman başlıcak? ben çok sevdim diziyi philipe hastayım zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 simdi bakiyim dedim de, http://www.imdb.com/title/tt1586680/episodes#season-2 oha 2. bölüme ocak demis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 ocak mı püfff adamlar sinema çekiyolar mübarek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 UK version izlemedim ama US buyuk ihtimalle daha iidir. en azindan hayatin boyunca izlediin cogu diziden alistiin aksan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 hala ben bu başlığı shemale falan okuyorum. bi doktora görünmem lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Go go s2e1 düştü malum yerlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 hele şükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 s2 den kaç bölüm var şu an? yeni bitirdim ilk sezonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar