pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 bizi bekliyomus qanqa dp için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Berbat bir sezondu. Final oldugunu anlamadım bile yani madem böyle yavaş ve bayık işliyeceksiniz konuları 12 degil 20 yapın hatta türk dizisi gibi yapın 30-40 izliyelim. O zaman lafım olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 e2 deki kacıncı sezon oluyor peqi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 son carl'lı bölüm iyiydi bir tek. sonrasında da onla devam ederler dedim de hiç göstermediler. onun yerine yine boka sardırdılar. finalde de zaten bi bok yok madem nudity'den götürelim demişler ilk 15dk da başka bir şey yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 bianca ölmesin ya, malzeme çıkar ondan baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 MrLevie said: bianca ölmesin ya, malzeme çıkar ondan baya bence liple aşk yaşar onlar gelecek sezon hele bir aileye girsin sonra baba oğul girer birbirine frankda kendini toparlar adamlık sıfatı alır falan belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 İngiliz versiyonuyla paralel mi gidiyo hala acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 abi son bölümü çekince bir dk ya çok kısa oldu naapsak diyip, bölümün başına sırayla bütün karakterleri anadan üryan dayayalım olsun bitsin demişler resmen ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 çok dramdı fiona'ya ayar oldum bu sezon ama bianca, gidişi güzel oldu be, başka bir dizide görsem meh falan derdim de hoşuma gitti böyle kaybolması öldürmemiş oldular gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 ya bu deb. ne salak bir çocuktur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 deb ergenlikte cildirdi, bu sezona kadar gayet iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 dizi efsane title'ini kaybetmiş oldu bu sezonla benim nezdimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 üçüncü sezonu daha yeni bitirdim. imdb vb. açılmıyo burda, 5 son mu? 3ten sonra izlemeye devamm mı bayıyor mu acaba? biraz duruldu sanki... yada ben biraz fazla izlemiş olabilirim kısas sürede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 aksiyon bitti ya. ilk 2-3 sezon gibi değil. karakterleri sevdiğim için izliyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 ocakta geliyomuş sanırım yeni sezon... çok zayıf bi final oldu. son 2-3 bölümdür piyasaya çıkan kadını öldürmekle drama olmaz yav. ana karakterlerden birini devirmeleri lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Ana karakterler neden ölsün abi, kadın bileklerini kestiğinde bile drama boğulmuştum, hiç gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 7. saniye bu sezon için mühim gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 6. sezonuna gircekmiş hey maşallah http://seriesaddict.fr/images/galerie/originals/Shameless-%28US%29/Posters-saison-6/Shameless-Poster-Saison6.jpg http://www.youtube.com/watch?v=62jmRYCta08 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 ilk bölüm düşmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 aynısını demeye gelmiştim. izliycem şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 eztvde nasıl olmaz ya yeni bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Barda ki selfie'cilere koptum,frank adamin dibi. Ilk bolum guzeldi ama dram alert veriyor yine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Toparlar ya, Shameless bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Frankin dinlerden potpori yapması ve mezarla sevismesi Debbie de beter olsun pis ergen sdf İyi başladı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 1 bölüm yayınlandı öyle kaldı dizi. Ne zaman 2. bölüm ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar