Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shameless (2011) - Showtime

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Berbat bir sezondu. Final oldugunu anlamadım bile yani madem böyle yavaş ve bayık işliyeceksiniz konuları 12 degil 20 yapın hatta türk dizisi gibi yapın 30-40 izliyelim. O zaman lafım olmaz :)
Mesaj tarihi:
son carl'lı bölüm iyiydi bir tek. sonrasında da onla devam ederler dedim de hiç göstermediler. onun yerine yine boka sardırdılar. finalde de zaten bi bok yok madem nudity'den götürelim demişler ilk 15dk da başka bir şey yoktu.
Mesaj tarihi:
MrLevie said:

bianca ölmesin ya, malzeme çıkar ondan baya

bence liple aşk yaşar onlar
gelecek sezon hele bir aileye girsin
sonra baba oğul girer birbirine
frankda kendini toparlar adamlık sıfatı alır falan belki
Mesaj tarihi:
abi son bölümü çekince bir dk ya çok kısa oldu naapsak diyip, bölümün başına sırayla bütün karakterleri anadan üryan dayayalım olsun bitsin demişler resmen ehueh
Mesaj tarihi:
çok dramdı fiona'ya ayar oldum bu sezon ama bianca,

gidişi güzel oldu be, başka bir dizide görsem meh falan derdim de hoşuma gitti böyle kaybolması öldürmemiş oldular gibi.

• 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
üçüncü sezonu daha yeni bitirdim. imdb vb. açılmıyo burda, 5 son mu?

3ten sonra izlemeye devamm mı bayıyor mu acaba? biraz duruldu sanki... yada ben biraz fazla izlemiş olabilirim kısas sürede.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ocakta geliyomuş sanırım yeni sezon...

çok zayıf bi final oldu. son 2-3 bölümdür piyasaya çıkan kadını öldürmekle drama olmaz yav.

ana karakterlerden birini devirmeleri lazımdı.
  • 4 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
6. sezonuna gircekmiş hey maşallah

http://seriesaddict.fr/images/galerie/originals/Shameless-%28US%29/Posters-saison-6/Shameless-Poster-Saison6.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=62jmRYCta08
  • 5 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...