Masticore Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 aquila said: Masticore said: ahahaha kim bu ya ? Trifon Ivanov tanidin mi? Evet ^^ bu fotodan tanirim kendisini http://2.bp.blogspot.com/_VWGof-zXooo/S-MyLvaaL5I/AAAAAAAAEq0/tYvZ1bvC6Gc/s1600/trifon+IVANOV+Panini+1996.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Gene tamamen drama bağladı dizi, hiç sevmiyorum böyle olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Masticore said: aquila said: Masticore said: ahahaha kim bu ya ? Trifon Ivanov tanidin mi? Evet ^^ bu fotodan tanirim kendisini http://2.bp.blogspot.com/_VWGof-zXooo/S-MyLvaaL5I/AAAAAAAAEq0/tYvZ1bvC6Gc/s1600/trifon+IVANOV+Panini+1996.png anam dem memories Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 ne dram döndü yine ep 6 mickey de ian'ın da aktörleri çok iyiler. Veronica ile Kev'de sevdiğim karakterlerdi de V 6 bölümde böyle boktan bi karakter oldu. Kocam benle sevişmiyor diyip de çocuklarını dışlamak nedir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 her sezon aynı herif bir gidip bir geliyor, karı mutlaka bir hayvanlık yapıyor sonra çok pişman oluyor öhüöhüöhü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 http://i.giphy.com/lngw0iVRMeJSuKewo.gif kafayi kirinca gothama transfer ettik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 fioanayla ian bitsin artik, izdiraplarini miktiklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 progamer said: ne dram döndü yine ep 6 mickey de ian'ın da aktörleri çok iyiler. Veronica ile Kev'de sevdiğim karakterlerdi de V 6 bölümde böyle boktan bi karakter oldu. Kocam benle sevişmiyor diyip de çocuklarını dışlamak nedir sdf Sanırım doğum sonrası depresyon gibi birşey yaşıyor ama çok sıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 sicarim onun da depresyonuna, cocuklarinin anasi, evinin kadini olsun, kev'i anasiyla ciftlestirdi cocuk da cocuk diye, simdi yaptigi muameleye bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=kWgUJ_Ziw_Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 yine geldi tipini... bu sıtiiiv yokken en güzel bölümlerdi. eski tırtlık geri dönecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Svetlana ne yaptın öyle ya :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 kaçıncı bölüm yayınlandı şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 5x7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 sammy çok güldürdü sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 türk dizisine benzemeye başladı, seksi çıkarırsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 lan su Lip'e terslik cikmasin artik ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 abi öyle olmazsa başına güzel birşey geldiğinde çok sevinmeyiz sdf. süründürüyolar ya kesin roket mühendisi falan olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 o kafeyi tarama isinden bisey cikicak sezon sonuna dogru gibi geliyo bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 carl, chuckie ve svetlana olmasa eğlence yok.gay draması izliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Dizi cok iyi gidiyor ya 10 numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Toplam 1.5 sezon izlemişimdir. Gerçekten de çok iyi diziymiş. 0'dan başlamak istiyorum ama çok tembel bi insan olduğum için başlamıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 ben bu sezon pek keyif alamadım ya nedense arada weeds'i falan izledim onun temposuna mı alıştım acaba bilmiyorum. ilk 4 sezon keyiflen izlerdim halbuki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Geçen senelere göre çok vasat zaten. Jimmy bir var, bir yok. O hastalık mevzusu dizinin içine ediyor zaten. Lip'in terslikleri bitmiyor. Bitmeyecek gibi de duruyor zaten. O tüfekten kesin birşeyler daha cıkıcak allahın emri. [/Lip] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Llama Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 numaralarını kazımışlardı ama hatta adam 2 haftam gitti bunları temizlemek için diyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Sonraki 21.sayfa (Toplam 30 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
Llama Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 numaralarını kazımışlardı ama hatta adam 2 haftam gitti bunları temizlemek için diyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar