xaty Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Geçenlerde bir yerden duyup da indirmiştim, hafta sonu e2 reklamlarında da görünce izleyeyim dedim. 2011'de çıktı, şimdilik sadece 3 bölümü var. Başlarında anne olmayan bir aile üzerinde geçecek sanırım, baba ve bir sürü çocuk var. Hepsinin ayrı olayları vs. var. Komedi-dram arası bir dizi. İlk bölümünü izledim ve oldukça eğlenceliydi. Yeni bir şeyler arayanlara tavsiye ederim.. http://www.imdb.com/title/tt1586680/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 shemales okudum hayatta izlemem bu filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Dizi olduğunu araya sıkıştırmışım, tekrar yazıyım :) 2011'de çıktı, 3 bölümü yayınlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Myshkin said: shemales okudum hayatta izlemem bu filmi. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 ben de bu zannettiydim. http://www.imdb.com/title/tt0377260/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Myshkin said: shemales okudum hayatta izlemem bu filmi. yeminle ben de aynen böle okudum o nası film adıymış bea asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 ben de öyle okudum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 bilinç altımızdaki bastırılmış sapıklıklar bir kelime oyunuyla nasıl ortaya çıktı ama yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 İlk dört bölümü izledim. Dizi mükemmel. Herkese tavsiye ediyorum. Sarhoş bi baba ve 5 çocuktan oluşan ailenin etrafında dönüyor olaylar. Bunların etrafındaki bir kaç kişi daha ana karakterlerden. Komedi ağırlıklı, keyifli bir dizi. Acayip izletiyor, tek kötülüğü izletirken çok bira içtiriyor. http://veja.abril.com.br/blog/temporadas/files/2010/11/S1-Cartaz4.jpg Emmy Rossum kardeşlerden en büyüğü, http://2.bp.blogspot.com/_yRlhZNaAlB4/TStiOwmFB7I/AAAAAAAAAeg/2xJdeUcBk-w/s1600/EmmyRossum2.jpg Müzikleri de ayrıca keyifli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 oha emmy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Bu arada +18 denebilir dizi için, uyarmadı demeyin, trende falan izlemeyin (açık sahneler var, sevişiyolar, male frontal nudity falan da var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 İzleyip de beğenmeyen var mı? İzleyen hiç yok galiba, hiç mi boş adam yok koca forumda. Çok şey kaçırıosunuz, mis gibi dizi.. Dizinin yanında Emmy'i de kaçırıosunuz tabi, kadın güzel falan değil ama var bi çekiciliği, fazlasıyla.. Bi bölüm daha izledim, bi bira daha içtim, en sonunda boğazımda kalıodu gerçi edit: Bu arada 8. sezonunda olan Shameless'ın Amerikan yapımıymış bu, orjinalini izlemedim ama kopyası süper :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 william h macy oyunculuk dersi veriyo, hatun da sut gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Dragonmax said: oha memmy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 yeni başladığına göre bakılabilir, dur bakıyım yauv bu haftasonu izliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Yeni mi cikti? Yok oyle bisey. Of bi dakka. Aman diyim sakin US versiyonunu izlemeyin. Cunku bu dizi ingilterede baya baya meshur bi dizi ve 8. sezonda su an.. Gecenlerde US versiyonunun ilk bolumunu izliyim dedim, 15dk'da kapattim malesef. Hani bunu begendiyseniz UK versiyonuna asik olursunuz. Bosuna dandik US versiyonuyla vakit kaybetmeyin derim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 xaty said: Bu arada +18 denebilir dizi için, uyarmadı demeyin, trende falan izlemeyin (açık sahneler var, sevişiyolar, male frontal nudity falan da var) abi dizinin ismi shameless yanlis okuyunca da shamales uyarmana gerek yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Bathory said: Yeni mi cikti? Yok oyle bisey. Of bi dakka. Aman diyim sakin US versiyonunu izlemeyin. Cunku bu dizi ingilterede baya baya meshur bi dizi ve 8. sezonda su an.. Gecenlerde US versiyonunun ilk bolumunu izliyim dedim, 15dk'da kapattim malesef. Hani bunu begendiyseniz UK versiyonuna asik olursunuz. Bosuna dandik US versiyonuyla vakit kaybetmeyin derim.. UK dedin 8 sezon dedin beni benden aldın imdb de 8.7 demiş iyice kendimden geçtim torrent akar akşama başlarım izlemeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 UK versyonunu indirip bi bakıcam ama US versyonunu e2'den falan izlemeyin, indirin de izleyin. Karakterler falan müthiş bence, uk'de daha nasıl olur bilmiyorum da emmy'nin uk versyonuna baktım us dedim. ama orjinale saygımız sonsuz tabi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 us versiyonu uk versiyonunun zaten direk kopyasıymış ama ben ÇOK beğendim baya başarılı dramı da komediyi de çok iyi veriyor. Kesin açıp bir bakın pişman olmazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 bu ne olm, nası dizi bu, direk 18+ 18+ CİNSEL İÇERİKLİ SON ŞANS 18+ CİNSEL İÇERİKLİ ttp://28.media.tumblr.com/tumblr_lg1wr1pfbj1qcpno5o1_500.gif ttp://img412.imageshack.us/img412/3537/emmyrossum2.jpg direk resim olarak çıksın istemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Loxias said: Myshkin said: shemales okudum hayatta izlemem bu filmi. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 showtime dizileri hep iyi, sorgulamıyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 iyi bayaa takip edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Myshkin said: shemales okudum hayatta izlemem bu filmi. yalnız değilsin. Ne biçim isim bulmuşlar arkadaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar