fde Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 ben de gelirim beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 abi grip oldum inşallah geçer çok fenayım satış falan değil ciddiyim çok fena gelesim var maça zaten. ama geçmesini bekliycem öldürüyo öğleden sonra izin aldım zaten müdürden doktora gidicem galiba. inanmazsanızda rapor alır siken ettirir koyarım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 biz seni siken edelim onu koyariz buraya asdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 bayaa bayaa geliyorum bu hafta ama defansa bwnim istediğim adamları koyacaksınız 1- arcane gerisini cumartesi belirtirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 ben gelemiyorum yüksek ihtimalle. cumarteside iş varmış, pazar da olma ihtimali var. kafayı yicem artık, maç yapmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 hasta masta gelcem valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 esh-kermit-scheriff geliyo musunuz abi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 abi benim zor gibi görünüyo dün gece 39 derece ateşim vardı ateşim hala var yarın yatıcam dinlenicem izin aldım iyileşirsem koşa koşa gelirim gelmeyi istiyom yani. ama iyileşemezsemde hasta hasta götüme girer gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 gelicem ben heralde, bi program var yarina mi pazara mi olur bilmiyorum henuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Ben de döşşek çektim yatıyorum =/ Ateşler içindeyim söndürenim yok. İyi olursam geleceğim ama beni yazmayın siz, muhtemelen 2 günde zor kalkarım ayağa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Esh said: gelicem ben heralde, bi program var yarina mi pazara mi olur bilmiyorum henuz. Dansöz müsün arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 haftayakinde yer olursa şeedin beni de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Holy said: Ben de döşşek çektim yatıyorum =/ Ateşler içindeyim söndürenim yok. İyi olursam geleceğim ama beni yazmayın siz, muhtemelen 2 günde zor kalkarım ayağa :( Çorba yapıp ellerimle içiresim geldi o derece acıdım lan birden.. Niye bilemedim ama O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 mulgear6 said: haftayakinde yer olursa şeedin beni de Gel gel açıcam ben sana yer. Jnms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dracos Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Kadrolar ne alemde, hala yer varsa gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 var dabi va va Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 varsa ben de geleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Emir Güney yarın taklavat'ta oynar mısın dedi beyler lig başlıyormuş. Bu hafta orada oynayayım. Hadi vurmaya başlayın anca ölürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Al işte, geçen sefer Pazar ligine gitmesinden hiç ders almamış ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 cavanagh said: esh-kermit-scheriff geliyo musunuz abi=) geliyorum yer varsa. biraz geç oldu adam bulduysanız sorun değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 nedense hiç şaşırmadım wish'in satmasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Pazarligi maçından sonra pati maçında da oynarım np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 cava holy khelben fiz tolga dracos dreagloth esh (?) scheriff pha arcane fde babacum subzero (?) kutulu wish ferite kesin geliyo gözüyle bakıyorum hamzaya mesaj attım cepten yankıda söler zaten 16 ettik=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 hamza gelemiyormuş 1 kişi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 beni niye yazdın lan =) hala 38 benim ateşim, bugün pazar ligi maçıma bile gidemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar