vaperon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 ZUAHHAHAHAHAHAZAAAAAAAAAA Runje'yi geçti Ufuk. Congratz. :D zuhahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 abiiiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 iuygfsakjgjsafh asdhg orta sahadan yedi lan adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 komik ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 ya keşke ufuk böyle gol yemeseydi ama takım ztn kötü yenilceğide belliydi bari cocugun kariyeri bitmeyeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 aahahahahahaha AHAHAHAHAHAHAHAHAHA ZZAAAAAAAAAAAAAAAA abiii yapma bune ya hahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 o değil de ben bu sezon gs maçlarını netten izleye izleye rumenceyi sökücem heralde ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 ulan es es maçına hevesle gidicem diye gsstoredan yagmurluk polar falan almıstım butun keyfime sıçtılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Hakem ofsayttan verdiği golün etkisi altında kalmış olsa gerek. Galatasaray lehine kararlar veriyor. bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Yapma Volkan out Yapma Ufuk in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Hakem rezil Ufuk daha rezil abi bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Olacak iş değil, ceza sahası önünde serbest vuruş oldu, top havadayken bite diye kapattım maçı, 2 dk sonra 2-0 bitti ilk yarı dediler :D Ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 dylanN said: Hakem ofsayttan verdiği golün etkisi altında kalmış olsa gerek. Galatasaray lehine kararlar veriyor. bye ney ney ney : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 fede said: o değil de ben bu sezon gs maçlarını netten izleye izleye rumenceyi sökücem heralde ya cok ilginc geliyo bana rumence. slav ve latin karisik manyak bi dil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Yapma Hayrettin aman Ufuk, yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 evet abi, az da rusça biliyorum böyle rusça gidiyo gibi geliyo sonra hop çeviriyo allak bullak oluyorum sklfdjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Noldu şimdi Galatasaray'ın -3 mü oldu averajı? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 /summon iblameadmins kumdan kale yapıodur gerci simdi o gelemez ama... öyle hafta ici bözümm stadumzz vaaa gidin kumda oynayin demeye benzemio.. gs kazansn istiodm mactan önce sirf bu arkadasn kıllıgna zaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 ben yenildğimize falan üzülmüyorum hala mal kadroyla cıkmamıza deliriyorum haginin bi mal korkak zihniyeti katil eder adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 GS nin gücü bukadar , çıkan kadroya bakınca amacın bursadan beraberliği koparmak olduğu görülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 O nicki değiştirmiş abi... /summon iblamerefrees :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 vaperon said: O nicki değiştirmiş abi... /summon iblamerefrees :D ehuehue :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 DoubleW said: GS nin gücü bukadar , çıkan kadroya bakınca amacın bursadan beraberliği koparmak olduğu görülüyor. normal zamanda beraberlik için cıkmak normalde ligde 8. olup liderle 30 puan fark olduktan sonra bu korkak anlayış saçma geliyor.cunku daha risk almıcanda ne zaman alıcan normalde haginin çift forvet cıkması lazım.galatasaray umit karan necati hasan kabze hakan sukur 4 lüsüyle saldırıyordu risk alıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar