Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul BB - Beşiktaş J.K | 30 Oca 2011 - 15:00

Llama

Öne çıkan mesajlar

ligin en tırt ama en hakli kırmızı karti lan :( bildgn hayvanlık yapms ama istemeden hayvanlık yapms.. ayagni topa atarken ezmis gecms adami...
11 tane fln korner kullandk bişey yok.. adamlar 2. kornerde atti golu ya :D
kötü oynasak hadi yiyelm dicemde iyi oynadgmz zaman koyuyor ya.. bide bu ibb cidden cok ters takım bize haa :D
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

bi gol atarsak onlar yine vanish cekerler.. sonra baska mactan önce gelirler .. balon patlıyor balon diye.. ilk golde yine vanish..
adamlarn tarz belli..

sizi bu tribe sokuyoruz ya o komik.kasmayın abi 3 takımda kötü.portekiz çetesi kurtarmıyor işte

önce takım olmak gerkiyor.bizim kluplerimiz ögrenemdiler bunları.2 adam alınca direk kupa alıcaklarını sanıyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

belediye lehine gösterilmeyen bir sarı kart daha var, ekrem çift ayak atladı kontrada.

almeida bildiğin rakip defansın önünde koşuyor. ceza sahasında top ile buluşamadı daha.

çok sert geçiyor maç. aurelio ondan önce de sert giriyordu baya, sarı karta kadar sert gireyim sonra durulurum diye mi düşündü bilemem artık. ekrem de aksıyor.

sakatlık çıkmasın da ne olursa olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Tekrarlıyorum Red, imzamı oku...

valequenta said:

besiktas ayni galatasaray diyen tiplere bende guluyorum.

besiktas 17 de 17 yapar, cok iyi takimiz rororo diyenlere guldugum kadar.

Dünkü halinizi gördükten sonra kendin de gülmeye başladın demek ki. Ne güzel. :D Anlamışsın...
Sosyal ağlarda paylaş

Beşiktaş kötü falan değil kesinlikle. Skora bakıp bunu söyleyen maçı izlemiyodur büyük ihtimalle. 10 korner kullandık, onun yanında sürekli bastırdık. Adamların bi ceza sahası dışından şutu var, bide kornerden kaleci hatası golü. Biz beşiktaşı izlerken zevk alıyoruz, siz kendi takımınzda (özellikle gs'nin hali ayhan falan felaket) zevk alamadığınızdan gelip beşiktaşa bok atıyosunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız dikkat ediyorum gerçekten bu başlıkta hazır bekleyen tipler var hemen gırelım balon patladı hanı 17/17 dıye yazmak ıcın can atıyorlar, bugun bu maç tamamen şansızlık 1 korner kalecı elınden kacırdı gol yedik, mehmet istemeden yaptı bir hareket o da sansızlık kırmızı yedi, yalnız hilbert i arıycağım aklıma gelmezdi ne kıymetlı adammıs bu ya, ekrem futbolcuysa ben noel babayım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...