Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul BB - Beşiktaş J.K | 30 Oca 2011 - 15:00

Llama

Öne çıkan mesajlar

Leadman said:

benjani said:

El-Barto said:

benjani said:

sakin beyler 15 de 15 yaparsınız

Yaparız yapmayız, siz en az sezon sonuna kadar ah guiza, vah ayhan diye ağlıycaksınız. Kendi halinize bakın.

ligde aramızda 5 puan var.ts yi yenersek 8 olcak.neden bahsediyorsun
Yenersiniz. :D :D :D

yenilsek bile 5 puan olcak fark :D :D :D
Sosyal ağlarda paylaş

benjani said:

El-Barto said:

benjani said:

sakin beyler 15 de 15 yaparsınız

Yaparız yapmayız, siz en az sezon sonuna kadar ah guiza, vah ayhan diye ağlıycaksınız. Kendi halinize bakın.

ligde aramızda 5 puan var.ts yi yenersek 8 olcak.neden bahsediyorsun

Yahu geçen sene iddianız vardı, 2 kupa yerine havayı aldınız bu sezonda 3.sünüz ve sırf lig kaldı, hava alma ihtimaliniz yüksek , neyinizi beğeniyorsunuz anlamadım?
Sosyal ağlarda paylaş

Leadman said:

Fener'i takan mı var :D

baska takımdan birisi hayrina topic açmazsa kendileri gol atana kadar acmıyorlar.. kendileri bile bu kadar takıor takımlarini dusun :D sonra gelip amamamaa 5 puan var ekiekieki yapıolar :D
fener yenilse zaa yapanlar bir elin parmaklarini gecmiyor.. o kadar takıyorlar dusun artık
Sosyal ağlarda paylaş

Hiçde iyi değildiniz, 1-0 a yata yata kuyruğuna kadar geldiniz sonra 2 si birden patladı. Ha tamam ben kendi takımım içinde söylüyorum bir halt oynamıyorduk Lucescu zamanında beri, bir kaç maçtır göze hoş gelen futbol var en azından, daha 3 kupada yola devam ediyoruz seyredecek bir yığında maç var. Memnunmusunuz yani şu anki halinizden =P
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

savunmaya gel, gs de kötü ama bizle dalga geçiyonuz!

lal.

aradaki puan farkımız 5. kapışırız beraber orta sıralarda. B)

hilberti oynatmadi vizyonsuz schuster ondan böyle bro kusura bakma.. senin kızcagni bilseydi hilberti oynatmadgna hemen alirdi 18 kisilk kadroya... KESMEZDİ hilberti
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...