synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 cok ozel bişey olmaz heralde. yemek olur çiçek olur. kafi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Ertesi günü okul olduğundan bunalıma girip erkenden yatarım. sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Ptesi günü okulun yok mu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 önce barismam gerek tabi sevgilmle :) :p sonra duruma göre common sense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Dartanian said: Ptesi günü okulun yok mu ki? YOK. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 olitere said: Bunu gömmeye gelmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 napae said: Dartanian said: Ptesi günü okulun yok mu ki? YOK. :) Çık ve çiftlere bak hüzünlen! sdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 ortaokul arkadaşlarımla toplanıp çember yapıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Ne hüzünlenicem be, böyle daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 sevgilime hediye alıp onu şımartcamher sene aynı espriyi yapıyorum ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 önceden plan yapınca patlıyor kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 kız arkadaşım olduğu bi dönemde 14 şubatı bi kez yaşayabildim. onda da eski kız arkadaşını getir yenisini götür partisine gitmiştik hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 "nutella yerim" said: sevgilime hediye alıp onu şımartcamher sene aynı espriyi yapıyorum ama olsun aaa olmazki ama böyle.. et ete degcek demis atalarimz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 "nutella yerim" said: sevgilime hediye alıp onu şımartcam oha kuma getirmiş herif.her sene aynı espriyi yapıyorum ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 2012 için de açın bence şimdiden. Başkası açar mazallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 applev0dka said: "nutella yerim" said: sevgilime hediye alıp onu şımartcamher sene aynı espriyi yapıyorum ama olsun aaa olmazki ama böyle.. et ete degcek demis atalarimz.. sanırım espriyi anlamamışsın bu hediyeyi sevgilisi giyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 gayet anladm abi :D yine et ete degmems oluyor pratikte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Bişi yapmicam. Sevgililer gününü kutla, doğum gününü kutla ay yıl ne haltsa dönümünü kutla. Ivıra zıvıra kutlama yiter la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 IEEE kongresinin bitimine geliyor sanirsam, pek bi plan yapamiyacagim. bu arada var mi lan patiden kongreye katilan baska? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 okulda kirmizi gul satmayi planliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Planım ilk önce sevgili yapmak. 6 aylık orucuma son vermem lazım artık. Yazacak hatun da buldum, düşük bir ihtimal dahi olsa bir şeyler yapacağım onun için; ah olsa keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 6 senedir sevgililer gününe yanlız giriyorum, 7 de pek koymaz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 önemli olan nasıl girdiğin değil nasıl çıktığındır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 alone girip forever alone cıkıyorum, artık koymuyor da, alışmışlıktan geliyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 çağır bi rus eğlencene bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar