Fefe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Şuan level 81 mage karekterimle oynuyorum. 455 Tailoring 358 Engineering var. Tailoring'e yararlı olsun diye, Enchanting almak istiyorum. Bir sürü questten düşen itemleri sadece satiyorum, oysa disenchant yapıp tailoring de kullansam çok daha yararlı olur gibime geldi... Engineering'i alt karekterim miner onla besliyorum normalde, ama şuana kadar engineeringden bir gözlükleri kullanmıştım Burning Crusade zamanında... Engineering eğlenceli diyebilirsiniz, ama gerçekten çok para emiyor... Engineering'i bırakmamı ve enchanting'i almamı önerir misiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Eğleniyorsan niye bırakıyorsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Uzun zamandır kullanmıyorum, bu yüzden eğlenmiyorum da :)) Yani yapacak böyle çok ilgimi çeken şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 engineer kafalık için +208 gemleri bile ezer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Tailor eng mage için best atm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 engineer deli bufflanıcaktı. ne oldu bilmiyorum en son değişiklikler. herkes enchanter. para için kascaksan kasma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 alt'ına kastır enchantingi abi, madem destek olsun diye profession sahibi alt karakterin var. self enchantlar engineering enchantlarıyla yarışamıyor hiç bir zaman, hele castersan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Şuan kullanmıyorum ama ilerde Engineering'e hakkaten kullanışlı şeyler gelirse gerçekten güzel olur... Şuanda itemlerin çoğunu hatta şu levelda hiçbirini kullanmıyorum... Gelişmeler olur umarim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar