Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

atm'lerin para yutması


soulberry

Öne çıkan mesajlar

para yatırma sırasında yutmuş ve hesabına geçmemişse de, sen hesabından çekerken hesabından düşmüş ama sana para verilmemiş de olsa atm içinde, o atm ile yapılan her şeyin kaydedildiği yere geçer kaydı.saatine bakıcaksın, saatle birlikte olan olayı,atm numarasını, kaybını belirtip bi dilekçe vericeksin bankaya.onlarda hesabına yatıracak o parayı
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

atm deki para yutma sorunlarına gayet ilgililer. hiçbirzaman par atm de kalmıyor havaya gitmiyor. atm günlük her alıp verdiini kayda geçiriyo. artı kamerası da var.

sen gün saat mebla şeklinde şikayette bulunuyosun. onlar makine işlemleri ile içindeki parayı karşılaştırıyolar. fazladan 200tl var. sen de 200tl yuttu demişsin. kamera kayıtlarını da kesinlikle inceliyolar tabiki (belki başkasının parasını yuttuğuun gördün uyanıklık ettin gitttin parayı istedin düşüncesiyle) herşey incelendikten sonra paran aynı hafta içinde hesabına geçiyo.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İşlem yaptığınız atm nin yanında şube varsa, yani şubeye ait bir atm ise, yutulan para bir sonraki iş günü size ulaşır. İşlemi hızlandırmak istiyorsanız şubeyi arayıp durumu anlatırsınız. ATM nin yanında şube yoksa ozaman genel müdürlükler bu işle ilgilenir o da birkaç gün zaman alır... Her durumda param uçtu gitti gibi bişi sözkonusu değildir. (Siz arayıpda durumu bildirdiğiniz taktirde tabi bu. Bazı durumlarda alıkonulan paranın kime ait olduğu anlaşılamabiliyor)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

soulberry said:

yatırırken oldu hep. vaktim olmayabilir, acil bir işim olabilir o an. ki acil işim olduğunda yuttu hep. ne yapıyolar gelince, ne kadar sürede geliyolar peki?
ben üstünde 30 banknota kadar yatırabilirsinizi okuduğum için tek seferde 20 25 banknot yatırmıştım. ki normalde hep parça parça yatırırım o gün öyle yaptım. yuttu tüm parayı daha sonra bankaya gidip dilekçe verdim. bir gün sonra hesabıma geçtiler miktarı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

başvurmayanın parası kalıyo dediğim öyle 5 lira 10 lira kalıp üşenenlerin parasını yiyolar yani. bankacı bi arkadaştan duyduğuma göre işlek bankaların atmleri haftada rahat 20k civarı yutuyormuş, banka da sayım yapıyoz ayağına 1 hafta işletiyomuş parayı (ykb)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Garanti atmlerinden buram buram korkuyorum açıkcası 4 kere 1 tl mi yuttu aslında yuttu derken atıyorum 15 lira çektim 10 lira kağıt para olarak verdi iyi güzel bozuklar gelicek 1 er lira geldi en son para 1 kuruş olarak geldi ancak o 1 lira hesabımdan maalesef düştü.

o 1 kuruş la kala kaldım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...