adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 goldbären said: Sparkcaster said: yine filmden anlamayan insanlar ve popüler şeylerin düşmanları dolmuş topic e inception beğenmeyince filmden anlamamak oluyo lolololol beğenmedik değil ama iki sene sonra unutacağım film. senenin iyi filmi. o kadar zorla sevdirince veya beni aşağılayınca nolan gelip başını mı okşuyor abi aynen 2 sene sonra böyle rüyalı müyalı bi film vardı neydi o diye topic açılcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 40-60 yılları arasında çekilmiş, klasik diye yutturulan bir çok film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 abi genel olarka ilk 250de cidde cok cok guzel filmler war oturun izleyin iste ha 1 olmus ha 101 ne farkeder ]bu arada yuzuklerin efendisini begenmeyen adam war oda guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Aluriel said: toy story 3 inglorious basterds up the social network Bunlar zamanla listeden çıkar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 şu an açıp baktım listeye ve izlediklerimden gözüme çarpanları yazdım sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 tmm abi hepiniz aslında alternatif insanlarsınız. herkesin beğendiğini beğenmezsiniz. anladık onu bu topicten artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 kavga çıkar bu topicte ahah :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Aluriel said: kavga çıkar bu topicte ahah :> Abi herkes kişisel fikrini söylüyor, çıkmasın kavga falan =) Çoğumuz uzman degiliz zaten, azıcık sakin olalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 uzman değiliz de göz var izan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Aluriel said: kavga çıkar bu topicte ahah :> sizin adamınız almıyomu ses gaydını sizin adamınız almıyomu aşaada o nie alıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Donnie Darko kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 The Shawshank Redemption Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 mottomuz "ben anlamadiysam kesin sacmadir, ben sevmediysem kesin kotudur" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Topicin kendisi trollface. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Herkes kendi fikrini söylüyor eğer ben bir filmi beğenmediysem bana göre o film kötüdür.Bu oldukça basit ve mantıklı bir yaklaşım.Arada sırada film güzeldi ama benim sevmediğim bir tarzdı diyebilir insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Masquerade said: Topicin kendisi trollface. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Sawer said: Herkes kendi fikrini söylüyor eğer ben bir filmi beğenmediysem bana göre o film kötüdür.Bu oldukça basit ve mantıklı bir yaklaşım.Arada sırada film güzeldi ama benim sevmediğim bir tarzdı diyebilir insan. abi şu mantık işte çok kötü ya bi film kötüyse kötü filmdir kimse beğenmez.ama beğenenleri oldugu kadar sevmeyenleri olan filmede kötü denemez ben beğenmedim demek ile film kötüydü cok alakasız ben scott vs pilgrim beğenmedim mesela.ama demedimki film tırt.sevmedim sadece.kick assi beğenmediğim gibi.beğenenleri gayet çok mesela scott vs pilgrim yalnız haha.filmi hakkaten beğenmemişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Red said: Sawer said: Herkes kendi fikrini söylüyor eğer ben bir filmi beğenmediysem bana göre o film kötüdür.Bu oldukça basit ve mantıklı bir yaklaşım.Arada sırada film güzeldi ama benim sevmediğim bir tarzdı diyebilir insan. abi şu mantık işte çok kötü ya bi film kötüyse kötü filmdir kimse beğenmez.ama beğenenleri oldugu kadar sevmeyenleri olan filmede kötü denemez ben beğenmedim demek ile film kötüydü cok alakasız ben scott vs pilgrim beğenmedim mesela.ama demedimki film tırt.sevmedim sadece.kick assi beğenmediğim gibi.beğenenleri gayet çok mesela scott vs pilgrim yalnız haha.filmi hakkaten beğenmemişim yoo ben beenmediysem film kotudur sadece justin bieberin milyonlarca fani war diye iyi muzik yapiyo olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mağdem kötü değil neden beğenmedin o zmn ? Dediğim gibi arada sırada güzel olup , size uymayan filmler çıkar ama beğenmediğiniz filmlerin çoğu bu kategoriye girmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Slint said: 40-60 yılları arasında çekilmiş, klasik diye yutturulan bir çok film. 12 angry men? seven samurai? 1 r u 4 real? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 12 angry men'e laf yok bu bir. in bruges ün ilk 1000'de işi yok diyen de vizyon bölümünü hemen terketmeli bu iki. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 said: in bruges ün ilk 1000'de işi yok diyen de vizyon bölümünü hemen terketmeli bu iki okuma yazması olmayan cahiller ile daha da fenası okuduğunu anlayamayanları ne yapacağız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 fight club cok geride en azından ilk onda olsa güzel olurdu 80lerde müzik 90larda sinema der giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 benjani said: The Shawshank Redemption Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 eternal sunshine of bıdıbıd inception avatar the wrestler social netwerk star trek (2009) abi nasıl girebilir ki herhangi bir en iyi listesine yaz yaz bitmez sinirlendim star trek görünce dasaaa cinema paradiso ve in bruge yazmışsın çıkışta görüşelim :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar