SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Bide bluray detaylara inmeyi seviyosun demek ki abi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 ben 40 lira verip harici olmasindan vazgeceyim dedim aha bunu aldim birazcik once http://www.incehesap.com/western_digital_2_tb-564-13753.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Seagate bitmiş sdf, western digital'i aldım. Bide bunu aldım; http://www.hepsiburada.com/Liste/hp-4gb-v210w-usb-bellek/ProductDetails.aspx?productId=bd100750&categoryId=970#Gorseller 15 lira ödücem 12 ay, mezarcı stayla sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Bak ordada dedim burdada diyorum gel sen benim sözümü dinle git elektroworlde al paşa paşa ucuz hddyi.Bak samin ağzı yandı hdd aldı 3hfafta oldu gelmedi.Git al tükandan hayde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 hayirli olsun, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Aldığım ürünün aynısı 130 liraya düşmüş FUUUUUUUU alacak varsa haberi olsun 20 lira enjekte ettiler fazladan, tripod alırdım o paraya vardı kampanyadan bi tane =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 oha kötü olmuş ya izlenimlerini sorunlarını paylaşırsın artık hdd ile alakalı burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 NolaxThensbane said: Bak ordada dedim burdada diyorum gel sen benim sözümü dinle git elektroworlde al paşa paşa ucuz hddyi.Bak samin ağzı yandı hdd aldı 3hfafta oldu gelmedi.Git al tükandan hayde. ya bir haftada geldi de direkt paketten bad sector'le çıktı, geri gönderdim geçen hafta. hala bekliyorum değişim için göndereceklerini. samsung bozulmuştu, gelen wd direkt bozuk çıktı. yolda mı darbe yedi bilmiyorum artık. kharon'un dediği gibi bu işler yani. şu ssd olayı büyüsün ve ucuzlasın da kurtulalım artık bu eziyetten yeter. lcd ekranlar hızlı ucuzlayıp büyümüştü ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 SeaGle said: Seagate bitmiş sdf, western digital'i aldım. Bide bunu aldım; http://www.hepsiburada.com/Liste/hp-4gb-v210w-usb-bellek/ProductDetails.aspx?productId=bd100750&categoryId=970#Gorseller 15 lira ödücem 12 ay, mezarcı stayla sdfg ayda 1.5TL galiba? bi de 4gb yazıyor title'da. Fakat ürün açıklaması 16? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=970&productid=bd100747 benim müdür geçen hafta gelirken bundan almış adam görgüsüz öve öve bitiremedi müdür normal bi usb bellek bu diğerlerinden farkı yok göt kadar bişi hatta çok kötü diyorum adam hala en iyisi buymuş diyo. iyi dedim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 ShadowFax said: SeaGle said: Seagate bitmiş sdf, western digital'i aldım. Bide bunu aldım; http://www.hepsiburada.com/Liste/hp-4gb-v210w-usb-bellek/ProductDetails.aspx?productId=bd100750&categoryId=970#Gorseller 15 lira ödücem 12 ay, mezarcı stayla sdfg ayda 1.5TL galiba? bi de 4gb yazıyor title'da. Fakat ürün açıklaması 16? yanlış link vermiş sigıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 adamın demek istediği bitane hdd aldım yanındada o ufak bellekten aldım toplamını taksitlendirip 15 tl ödiycem demiş. ayrıca evet sitede bug var ürün üzerinde 4gb yazıyo aşağıda açıklamada 16gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 oha okuma özürlüyüm resmen. bi de bunu aldım yazmış adam kocaman. ben yetememişim linkte problem yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 kermit said: http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=970&productid=bd100747 benim müdür geçen hafta gelirken bundan almış adam görgüsüz öve öve bitiremedi müdür normal bi usb bellek bu diğerlerinden farkı yok göt kadar bişi hatta çok kötü diyorum adam hala en iyisi buymuş diyo. iyi dedim bende abi ben ondan mı alayım dedim bi an da kaybolur lan o diye almadım, alınır mı o sakat ya sdfg. gelmiş bugün kargo, 1.5 iş gününde geldi. Şimdi benim alıp deneyebilme şansım yok 2 hafta kadar bi süre. Bursadaki eve gönderttim, okul açılınca gidicem oraya da. Şimdi bi sorun varsa alette 1 haftalık geri iade muhabbetini de geçmiş olucam, garantiye versem direk "abi iade edeydin" demezler di mi? Sözlüklerde falan servislerin ürün değişiminde sorun çıkarmadığını söylüyorlar çünkü. Birde, garanti konusunda muhattabım kim benim? Hepsiburada mı yoksa direk wd bursa servisi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 hepsiburada ama servisten aramışlar beni, aradıkları numara ise başka şehirde. benim numaramı vermişler ama aramayı beceremediler. hepsiburada'yı aradım hangi servise gönderdiklerini bilmiyorlar lmao. öyle serviste duruyor hala bir haftadır. yarın çok kötü patlayacağım ama dur bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Kavuştum bugün cihazıma heheheh Tasarımı güzelmiş, tatlı. BEklediğimden daha ufakmış birde. Şimdi taşıma yapıyorum, hızlı atıyor gibi geldi bana, 12mb/s falan gösteriyor ortalama win7 taşıma hedesi. Şimdi hdd konusunda cahil şu adama öneriniz var mı? Bunun neyine dikkat etmek lazım. Yağına suyuna bakayım mı arada sdffsd :P Nedir dikkat edilmesi gereken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 -darbe almasın, kuru bi ortamda, mıknatıstan uzak olsun -temizlikçi kadın varsa dikkat! kesin düşürür haberin bile olmaz -hiçbişi yapmasan bile bigün kendikendine çalışmayı bırakabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 İlk iki tamam, üçüncüye yapabilecek bişey yok tabi sdfsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 WD iidir ya ben de kullanıyore,ilk baslarda cok üzerine düsüyodun sonra saga sola atmaya basladım bi kac defa intiharın esiginden döndü.bi kac defa recover yaptım hala tas gibi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Bide bunun yazılımını nasıl kullanıcam taşıma işini normal bilgisayarım dan girip yapıyorum ben normal dosya taşır gibi. Bide backup mackup var mı gereken bişey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 kendi yazilimlari basarisiz. birde sakinan goze cop batar, fazla kurcalama. onemli dosyalar 2 yerde dursun. gerisini ne yaparsan yap asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar