sadsen Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 ARKADAŞLAR BEN İKİ YILDAN FAZLA SİMYA İLE UĞRAŞIYORUM BU FORUMDA DOLAŞIRKEN BİR ARKADAŞ BAKIRI BİR ASİTE BATIRINCA GÜMÜŞ RENGİNE DÖNDÜĞÜNÜ YAZMIŞTI.O ARKADAŞIN MESAJINI BULAMIYORUM VE ASİTİN İSMİNİ HATIRLAMIYORUM BU KONUDA BANA YARDIMCI OLACAK KİMSE VARMI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 YEMİŞLER LAN SENİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Caps açınca çok komik olmuş. Adeta bir şükrü tadı yakalamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 KARDEŞ TAMAM SENDE HAKLISIN BELKİ AMA BÖYLE KONUŞMA OLMUYO BİZ SANA BİŞEY DİYOMUYUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 dostum bende taşı var onun söyleseydin yollardım sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 24 saat cooldown ı var bi de o asidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 ürik asit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadsen Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Burada asiti aramamın sebebi bakırın gümüşe döneceği değildir. Bunun anlamı metalleri saflaştırmadır.Bakırın asitle veya alkali bir tuzla beyaza dönmesi demek onun kirden arınması demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 çok kurcalama bak edward kurcalayayım derken kardeşini kolunu bacağını kaybetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 sadsen said: ARKADAŞLAR BEN İKİ YILDAN FAZLA SİMYA İLE UĞRAŞIYORUM BU FORUMDA DOLAŞIRKEN BİR ARKADAŞ BAKIRI BİR ASİTE BATIRINCA GÜMÜŞ RENGİNE DÖNDÜĞÜNÜ YAZMIŞTI.O ARKADAŞIN MESAJINI BULAMIYORUM VE ASİTİN İSMİNİ HATIRLAMIYORUM BU KONUDA BANA YARDIMCI OLACAK KİMSE VARMI. donanimhaber konu dışı'ndan fırlamış gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 içinde bakır geçen en fazla kaç topik olabilir ki, 17 safya çıkıyor aramada http://forum.paticik.com/search.php?8, büyük ihtimal ilk sayfada çıkacaktır ilgili topik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 BURDAN BULABİLİRSİN KARDEŞİM TŞK http://uo.stratics.com/content/skills/alchemy.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 sene 2011 kimya varken simyaya ne gerek var. illa simya yapmak istiyorsan deneysel parçacık fiziği yap bence o oldukça simyaya benziyor girenler ve çıkanlar katoloğu bilimi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 %99,99 safiyette bakır gördüm, hiç de beyaz falan değildi. aradaki 0,01 yüzünden renk değiştirecekse ayıp eder. biz delikanlı ve de kıymetli bir metal olarak bildik bakırı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Ardeth said: deneysel parçacık fiziği girenler ve çıkanlar katoloğu bilimi sdf Ardeth said: deneysel parçacık fiziği girenler ve çıkanlar Ardeth said: deneysel parçacık fiziği Ardeth said: deneysel sorun tespit edilmiştir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 said: dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 renkinjutsu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 2 senedir fullmetal alchemist mi izlemiş? değildir heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 bilimteknik e simya diye topic mi açılır ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 sadsen said: ARKADAŞLAR BEN İKİ YILDAN FAZLA SİMYA İLE UĞRAŞIYORUM ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 wowda çiçek toplarken karar verdi heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 arkadaş simyayla uğraşıyosan manyak bi karışım önericem; altını civayla buluştur süper bişey oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 üzerine de ürik asit ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 yalnız harbi dediğimi yapmayın sakın altını mahvediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 altın çok değer kaybetti birşey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar