Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

24 yaş yasağı başlamıştır sultanım

adamınbiri

Öne çıkan mesajlar

yannız şöle bişi var. bara giriş hala 18 yaş ve üstüne serbes.

sadece alkol üretici firmanın sponsor olduğu partilere giriş 24 ve üstü. yani yine üniversitede orda burda grupları toplayın, mekanı ayarlayın. ama adı parti olmasın. mekana polis geldiinde parti marti yok, standart müşteri portföyümüz diyip geçerler.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır birde bu zamların falan hala insanların sigarayı alkolü bırakması için yapıldığına inanan insanlar var.

Vergi = Money Talks

Sıkıyorsa yapsınlar %100 zam sigarayada bak nasıl hükümet düşüyor. Alıştıra alıştıra yapıyorlar. Şu cam glas içinde kurbağayı yavaş yavaş ısıtma muhabbeti bunlar hep. O küresel ısınmaydı , bu da ulusal aydınlanma olsun. Parıl parıl gençler olcaz, herkes alkolü sigarayı bırakıcak 10 yıl sonra, bilimsel projeler üretcez. Bir olcaz, en üst olcaz.

Yersen.
Sosyal ağlarda paylaş

Deathblade said:

Hayır birde bu zamların falan hala insanların sigarayı alkolü bırakması için yapıldığına inanan insanlar var.

Vergi = Money Talks

Sıkıyorsa yapsınlar %100 zam sigarayada bak nasıl hükümet düşüyor. Alıştıra alıştıra yapıyorlar. Şu cam glas içinde kurbağayı yavaş yavaş ısıtma muhabbeti bunlar hep. O küresel ısınmaydı , bu da ulusal aydınlanma olsun. Parıl parıl gençler olcaz, herkes alkolü sigarayı bırakıcak 10 yıl sonra, bilimsel projeler üretcez. Bir olcaz, en üst olcaz.

Yersen.

%200 zam yap yine hiç bişey olmaz.

+

24 yaş altı gelmez güzel olur diye bir şey yok. zaten sponsorlar yanaşmayacak parti düzenlemeye. 000 kişi katılacakken 1000 kişi katılacak bu sefer. sponsorlar için de bir sorun bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Loxias said:

%200 zam yap yine hiç bişey olmaz.

Yok be abi ben sanmıyorum öyle bir şey olcağını, zaten olsa yaparlar niye yapmasınlar. Var yani hükümette bunun hesaplarını yapan insanlar vergiyi ne kadar arttırırsak tepki çekmeyiz, yada benzine şu kadar zam yapalım ki açık kapansın hemde fazla ayaklanma çıkmasın.

Öyle gelip erdoğan bu sene doğal gaza %10 yapalım, gül yok %15 olsun, babacan abi ortası olsun birazda gerçekçi olsun %12.17 yapalım şeklinde olmuyor bu işler. Bunun hesabını kitabını yapan insanlar var. Tepki çekmeden ne kadar artırırız politikası var.Ama emin ol 2 yıl içinde %100 zam olucak ztn. Bir anda olmasada.

Ha bizim millet üşengeç ayaklanma, protesto yapmaz %500 zam olur gider, antep tütünü alır evde sarar dersen bir şey demem, yaparlar biliyorum.

Çünkü avrupa'da yunanistan'dan sonra en çok sigara içen toplumuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi benim boyum 21 yaşımda 1.60 bile değil nerdeyse. 15 yaşındaki halimi sen düşün. Cinsiyetim pek bir işe yaramıyor yani (daha bu yaz Kule'de bile kimlik sordular öyle diyeyim) de bir yolu bulunuyor hep.

En olmadı parklarda çayırlarda rave yaparız adsafasgf.
Sosyal ağlarda paylaş

Raincloud said:

sesu said:

Bir şey olmaz yeaaa, yasak 18'ken 15 yaşında giriyorduk her yere.

Kapıdaki ayakçıların kızlara kimlik sormama eğilimi oluyor. Her yerde istisnasız kimlik soruluyor bana, liseli görünümüm var sanırım :(

haber saldım heryerede troll bu adam diye oyuzden ama bir özüre her şey düzelebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...