throine Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 bir şişe abzölüt vardı bozdolabına gidip gelmeye üşendim penceremin kenarına koymuştum bir yandan pcye bakıyodum üstüne kar yağmış alırken elimden kaydı aşağı düştü. :( :( kuzenimin nişanından araklamıştım. :( :( bir yudum bile içmemiştim o değil de 12 tane redbull elimde patladı lan kim içcek bunları şimdi tek başına. fakir olarak kırk yılın başı beleş votka bulmuşum diye sevinirken acayip koydu ama. :( :(
Red Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 hırsızlığın cezasını allah vermiş işte adalet!
xaty Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 ne güzel olurdu http://2.bp.blogspot.com/_B-UsXYlocGQ/TIr7gUX4WJI/AAAAAAAAAZM/MHFKNOl-b3U/s400/jello+shots.jpg
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Öbür tarafta hesabını vereceksin o şişenin!!
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Aksırana tıksırana kadar içerdin sen şimdi onu, iyi olmuş. vodka amele içkisi zaten bombayı bıraktım tartışın hadi
xaty Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 vodka amele içkisiyse bira içenler yaşamasın
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 biraya laf yok. birasız maç izlenir mi la
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Aluriel said: evde içiyor adam. garışamazsınız Ağzına bi vururum ileri demokrasiyi görürsün, sdf Of canım sıkıldı, politik konu olsa da trollesem. Bira zaten amele içkisi yahu, bildiğin meyve halindeki ameleler içiyo burda su diye.
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 SeaGle said: Aluriel said: evde içiyor adam. garışamazsınız Ağzına bi vururum ileri demokrasiyi görürsün, sdf Of canım sıkıldı, politik konu olsa da trollesem. Bira zaten amele içkisi yahu, bildiğin meyve halindeki ameleler içiyo burda su diye. var aslında trollenecek konu. hatta izliyorum bi yandan ntv soruyorda. açar biri konuyu birazdan. ben üşendim açıkçası. bir değil iki değil nasılsa.
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 SeaGle said: Aluriel said: evde içiyor adam. garışamazsınız Ağzına bi vururum ileri demokrasiyi görürsün, sdf Of canım sıkıldı, politik konu olsa da trollesem. Bira zaten amele içkisi yahu, bildiğin meyve halindeki ameleler içiyo burda su diye. seagle.. yerinde meme kullanımı, politik yönlendirme.... sen oldun artık, genç padawan!
Somon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 xaty said: vodka amele içkisiyse bira içenler yaşamasın şu muhabbette ünlüdür zaten anlamadım gitti.
aquila Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 amele hepsini iciyor abi, farki urunun kalitesi.
barbu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 bira feci göbek yapıyor. zayıf, şişman farketmeden. dikkat edelim
xaty Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 aquila said: amele hepsini iciyor abi, farki urunun kalitesi. biranın amele içkisi olması sürekli işemeye götürtmesi, yükü çok, uğraştırıyor bkz http://www.sualtigazetesi.com/deniz-kizi/wp-content/uploads/2010/04/anjova.jpg
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 dasaaa said: SeaGle said: Aluriel said: evde içiyor adam. garışamazsınız Ağzına bi vururum ileri demokrasiyi görürsün, sdf Of canım sıkıldı, politik konu olsa da trollesem. Bira zaten amele içkisi yahu, bildiğin meyve halindeki ameleler içiyo burda su diye. seagle.. yerinde meme kullanımı, politik yönlendirme.... sen oldun artık, genç padawan! meme dediğ,.. HAAA zıhızıhı paticik komünitiy'e layık olmaya çalışıyoruz işte dasaaa'cım ekieki
throine Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 yarın gidip redbulları iade edicem. az para değil 12 tanesi. :( moralim bozuldu hem. :(
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 ben 40 civarı red bull'u hediye ettiydim birine kasa halinde
throine Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 o değil de iyiki o an aşağıda araba yokmuş, millet otopark olarak kullanıyor yoksa benden bilirlerdi çünkü o odada o kadar vakit geçiren bir tek ben varım apartmanda. neyse cam kırıklarını da karlar örtüyor şimdilik karların içinden toplanıcak halde değiller zaten. eheh
Öne çıkan mesajlar