Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 ne kadar yüzde yüz? mesela ben her gün 2 bardak bundan içiyorum. http://www.milliyet.com.tr/2007/07/25/cumartesi/resim/cum07.jpg içeriğine bakınca çok iğrenç bişeymiş gibi geliyor insana: elma, portakal, guava, passionfruit, ananas, mango, kayısı, muz, üzüm, limon, kivi, havuç, kereviz, salatalık, lime, lahana, pancar, soğan, biber. görüntüsü de kurbağa suyu gibi:P ama çok seviyorum tadı gerçekten çok güzel. eh şimdi yüzdeyüz yazıyor bunda ben bundan bayağı içerek gerçekten kerevizin, salatalığın falan faydalarını o sebzeyi yemişçesine görüyor muyum? porsiyon bazında salatalık kereviz miktar olarak az olabilir ama benim demek istediğim içindeki şey gerçekten yemiş gibi yararlı mı yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 kutu icindeki bi cok sey faydali degil bana gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Besin değerlerine bak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 bu ne be ilk defa görüyorum yeminlen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 kabuğunu yemeden olmaz, bütün vitamin kabuğunda sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Otrivine said: Besin değerlerine bak =) besin değeri dediğin karbonhidrat protein fln yau :) o değil benim derdim yararlı olup olmadığı. kabuk olayı mantıklı ama eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 konsantre değilse iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 meyve sularında 100% tercih edilmesi guzel bisey. aynen meyveyi yemis gibi oluyor musun bilmiyorum ama digerlerinden daha saglıklı oldugu kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Myshkin said: kabuğunu yemeden olmaz, bütün vitamin kabuğunda sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Kendiniz sıkın abi en güzeli o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Kutulanan her ürünün içerisinde koruma katkısı oluyor o yüzden %100 kısmı meyve sularının %si tüm kutudaki sıvının değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 kutuda yazan vitamin çeşitliliğine ve değerlerine bak anlaşılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Tabiki yenen sebzenin meyvenin yerini tutmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 sebze meyvede posasını da alıyorsun tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Otrivine said: Besin değerlerine bak =) çok komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 icmeyin hazir meyve suyu. alayi glikoz bombardimani bunlarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 tabikide %100 rahat ol sen kutunun içinde uzun süre bozulmaması için katkı maddesi yok tatlandırıcı yok glikoz yok renk verici madde yok rahat rahat iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 meyve suyu çok da sağlıklı bişe değil. nasılsa meyve suyu deyip abartmamak lazım içerken. belki 1 kilo, 2 kilo meyveden çıkacak suyu içiyorsun ve aldığın meyve şekeri olması gerekenin çok üzerine çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Yenilen meyveninde ne kadar doğal olduğu tartışılır tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 e kola icme cay icme kahve icme meyve suyu icme icetea icme ne icicek, sabahtan akşama kadar sumu icicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 +1 Cuce said: e kola icme cay icme kahve icme meyve suyu icme icetea icme ne icicek, sabahtan akşama kadar sumu icicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 su çok klorlu kireçli. su içme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 huun said: meyve suyu çok da sağlıklı bişe değil. nasılsa meyve suyu deyip abartmamak lazım içerken. belki 1 kilo, 2 kilo meyveden çıkacak suyu içiyorsun ve aldığın meyve şekeri olması gerekenin çok üzerine çıkıyor. kutularin uzerinde degerler war ona gore bakara alacagin sekeri hesaplayablirsin vitamin degerleride war ac bak kerevizde mesela atiyorum D vitamini miw ar fgunluk ne gerekiyo bak bi insan icin ona gore kabaca hesalarsin ama sonucta bunlarda fiber yok hic sebze yemiyim bundan 2 bardak iciyim dersen kabiz olursun sonunda auheauheua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 abi salatalık suyu noluyor %95 i su zaten ne çıkarıyo bu adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 aga içmeyin diyen yok, koladan falan çok daha sağlıklı olduğu kesin; ama fruktoz vücutta kan şekeri ve ilgili sistemleri ters köşeye yatıran bi zamazingo. abartmadan içmek lazım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar