Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yediğiniz akademik kazıklar

Wispy

Öne çıkan mesajlar

istediğim asistanlık için ilan verdiler. o kadar sevindim ki, yani anlatamam çok şanslı hissettim kendimi oha yarım dönemde istediğim hayat istediğim alan istediğim meslek diye. ama sırf kendi fakültelerinden adam almak için yüksek lisans kısıtının yanına lisans bölümü için de kısıt koydular. dekana hocam başvurabilir miyim diye sormaya gittiğimde, lisans bölümümü sordu, beğenmedi, kapıyı burnuma kapadı. ulan artık ben de senin fakültenin öğrencisiyim it. yönetmelikte veya diyor, yüksek lisans kısıtını da tutturuyorum halbuki.

bu da böyle bir anım, bu olaydan sonra akademik kariyerden vazgeçtim. en azından bir süreliğine.
Sosyal ağlarda paylaş

attığımız kazıkları yazabiliyor muyuz?

bir dönemde max toplam 20 kredi alabilirken erasmusa gittiğimde etcs dönüşümleri ve ders saydırma kuralları sayesinde 24 kredilik ders aldım. böylece son dönemime 2 dersim kalmış oldu.
bi de 24 kredi alırken haftada okulda bulunduğum tek saatler salı 7.30-10.30 arasıydı. (bi de tüm dönemde yaptığım bi kaç ödev var)

bi kaç şey daha var da yazmıyorum onları ama okulumun ne kadar yalan bi okul olabildiğini tecrübe ettim. iş yerimden memnunum, o yüzden sorun yok hiç bişeyde
Sosyal ağlarda paylaş

2. dönem almam gereken bir ders iptal edemeyeceğim bi dersle çakıştığından alamıyorum.

bu yüzden seneye 2. dönem alıcam.

bu dersi almadan 2 dönemlik zorunlu dersi alamıyorum.

o yüzden okulum 1 sene uzuyor.

özel okulda okuyorum:(
neden ya koyacak başka gün mü kalmadı o dersi koyucak.
yaktınız bitirdiniz bizi :(
Sosyal ağlarda paylaş

Ben hiç kazık yemedim lan, bir tek kıl kadının teki referans mektubu yazacağım deyip yazmadı master a başvururken. Burda topic i var zaten çemkirmiştim asdasf.

Lisedeyken de son haftamda sigaradan disipline gidip "PES!" demiştim. Ama o akademik kazık değil tabii.
Sosyal ağlarda paylaş

Balıkesir'den Mersin'e otobüse biniyorum. (18 Saat)

Mersin'de 1 gün kalıp tek ders sınavına giriyorum. (24 Saat)

Mersin'den Balıkesir otobüsüne biniyorum. (18 Saat)

2 gün sonra sonuçlar açıklanıyor ve AA ile geçiyorum. (48 Saat)

3 gün telefonum çalıyor ve tek ders sınavımın iptal edildiğini ortalamamın yetmediğini söylüyorlar. (2 dakika)

Aynı dersi 5. defa almaya hazırlanıyorum. (6 Ay)
Sosyal ağlarda paylaş

vizemin 100 olduğu dersin finalinde 30 puanlık soruda 360/60=60 yazıp devamını doğru yaptığım halde tüm sorumun bölüm başkanı tarafından çizilip atılması, ve finalden 70 alıp 84 ortalamayla BB ile geçmem sonrasında notuma itirazım sonrası hocadan "aaa evet sana daha çok puan verebilirmişiz ama bu seferlik böyle oluversin" cevabı almam...

abv İzmir Ekonomi Üniversitesi Endüstri Sistemleri Mühendisliği Bölüm Başkanı.
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

zaidral said:

ben de ayni durumdayim black-ice, ama gidip o dersi acan baska bir okuldan ozel ogrenci olarak dersi alabiliyorum. tek sorun bu okul bogazici ve verirler mi muamma.

aa ne güzelmiş o yaw
sana özel bişey mi o :D

ozel ogrenci diye bir uygulama var, parayla ders aliyorsun ama hangi dersler icin, hangi okul uygular arastirmak lazim. ustune bir de kendi okulunun bunu saymasi lazim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
devamsızlık maceralarım süperdir. brand management dersinde ki marketing 400 bişey oluyor bu, projeyi ben yaptım, finalim midtermüm şahane. kadın derse gitmiyorum diye D vermişti bana. grubumdaki diğer elemanların finali de midtermü de benden düşük ama projeyi bu yapmamıştır diyip bana 25 onlara 95 ve 100 vermişti.

yolda karşılaştığımızda hala omuz atıp geçerim, en son nişantaşında gördüm kendisini.

bir de lanet olasılık dersimiz vardı ki yeni smartphoneumla göcek otobüsünde yaptığım yazışmalar sayesinde danışmanımın yardımızla insafa gelmişti hoca da geçirmişti. teknoloji güzel şey.
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

2. dönem almam gereken bir ders iptal edemeyeceğim bi dersle çakıştığından alamıyorum.

bu yüzden seneye 2. dönem alıcam.

bu dersi almadan 2 dönemlik zorunlu dersi alamıyorum.

o yüzden okulum 1 sene uzuyor.

özel okulda okuyorum:(
neden ya koyacak başka gün mü kalmadı o dersi koyucak.
yaktınız bitirdiniz bizi :(

hacı yaşarda değilmisin sen. mezun olma durumun varsa direk açıyolar yaz okulu derslerini 1 sene uzatmış olmazsın. cudi hocayla konuş (bilg mühteysen)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...